Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
50
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

ρε μπας και το πρόβλημα με το δίκτυο στο PC πού αντιμετωπίζω κι εγώ να είναι μονό στη Θεσσαλονίκη χιχιχι
Κώστα,
έχεις σετάρει σωστά τα permissions στο PC?
εγώ δεν είχα κάνει σωστά και ετρωγα πόρτα, (δες το post μου #289)

Reaction score
1.458

Λεωνίδα,
βρήκα κάτι που θα μπορούσε να διορθωθεί, αν και όχι ακριβως bug.
Όταν χρησιμοποιείς movies/music view πχ με10 εξώφυλλα και θες να πας από το τελευταίο εξωφυλλο της 10δας στην επόμενη σελίδα δλδ στο 11, τότε ναι μεν αλλάζει η σελίδα (10αδα) αλλά σε πάει κατευθείαν (highlight) στο τελευταίο εξώφυλλο, το 20ό και όχι στο 11ο
Αυτό δούλευε σωστά στο v1
Το πρόβλημα έχει διορθωθεί στη σημερινή beta που μας έδωσαν.Υπομονή λίγες μέρες!

Reaction score
4.250

To ίδιο έπαθα κι εγώ με έναν από τους NAS. Στο δεύτερο Dune, για να μπορέσω να μπω στο φάκελο Public του NAS, χρειάστηκε να βάλω τα user και pass του NAS (στη δική μου περίπτωση admin/admin), ώστε να συνδεθώ.

Από τότε δεν μου έχει ξαναζητήσει κωδικούς.
Στην δικια μου περιπτωση ουτε αυτο δεν βοηθησε.

Reaction score
20

Κώστα,
έχεις σετάρει σωστά τα permissions στο PC?
εγώ δεν είχα κάνει σωστά και ετρωγα πόρτα, (δες το post μου #289)
Κωστή η διαδρομή που περιγράφεις σ εμένα δεν υπάρχει (Control Panel\All Control Panel Items\HomeGroup). Υπόψιν έχω XP .

Reaction score
50

Το πρόβλημα έχει διορθωθεί στη σημερινή beta που μας έδωσαν.Υπομονή λίγες μέρες!
Τέλεια!

επίσης έλυσα και το πρόβλημα με το transmissionBT, κάτι είχα κάνει λάθος στις ρυθμίζεις δικτύου.
Τώρα κατεβάζει μια χαρα! :107:

Reaction score
1.458

Ναι,νομίζω το σαββατοκύριακο θα το έχουν έτοιμο.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Να ρωτησω και κατι ακομη. Οταν ανοιγεις το μηχανημα σου εμφανιζει την υδρογειο που επανω ψηλα γραφει Mede8er. Μονο που σ εμενα τα γραμματα φαινονται τα μισα! Απο την μεση και κατω. Στην συνεχεια οταν προχωραω στις επιλογες επισης εμφανιζονται καποια γραμματα εκει πανω και δεν βγαζω ακρη τι γραφει. Υπαρχει καποιος τροπος να μου τα δειχνει ολοκληρα? Γιατι ρε γαμωτο τοσα προβληματα αυτη την φορα? Δεν θα μπορουσε να ειναι ετσι απο την αρχη που να μην μας βασανιζει? Δεν σας κρυβω οτι προτιμω το παλιο μοντελο 100 φορες.

Reaction score
1.458

Να ρωτησω και κατι ακομη. Οταν ανοιγεις το μηχανημα σου εμφανιζει την υδρογειο που επανω ψηλα γραφει Mede8er. Μονο που σ εμενα τα γραμματα φαινονται τα μισα! Απο την μεση και κατω. Στην συνεχεια οταν προχωραω στις επιλογες επισης εμφανιζονται καποια γραμματα εκει πανω και δεν βγαζω ακρη τι γραφει. Υπαρχει καποιος τροπος να μου τα δειχνει ολοκληρα? Γιατι ρε γαμωτο τοσα προβληματα αυτη την φορα? Δεν θα μπορουσε να ειναι ετσι απο την αρχη που να μην μας βασανιζει? Δεν σας κρυβω οτι προτιμω το παλιο μοντελο 100 φορες.
Αν μπορείς πάρε φωτογραφίες για τα παραπάνω και ανεβασέ τα για να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς.Θα βοηθούσε πολύ!

Reaction score
20

Πήρα τούτο το μικρούλη με 5€ και κάνει απίθανη δουλειά , θεωρητικά είναι για το PS3 αλλά δουλεύει και εδώ και στο PC

Reaction score
4.250

Αν μπορείς πάρε φωτογραφίες για τα παραπάνω και ανεβασέ τα για να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς.Θα βοηθούσε πολύ!
Ωχ ωχ. Λεωνιδα αυτο ειναι το αδυνατο σημειο μου. Δεν μπορω να βαζω φωτογραφιες.

Ομως η περιγραφη μου ειναι πολυ απλη. Το μηχανακι το εχω στον προβολεα. Οταν λοιπον το ανοιγω, εχει μια λεπτη ασπρη γραμμη που απο κατω εχει τα εικονιδια (favorites, Media Libraty κλπ).

Απο πανω απο την ασπρη γραμμη ειναι η υδρογειος, εχει το 8 σε παρενθεση και ακομη πιο πανω (οροφη) γραφει μαλλον Mede8er. Λεω μαλλον γιατι μονο τις ουριτσες απο τα γραμματα βλεπω και υποθετω οτι αυτο γραφει. Οταν επιλεγω ενα φακελο πχ Media Library μου βγαζει 3 φακελους αναμεσα σ αυτους το Network (UPnP & NFS οι αλλοι δυο). Επιλεγω το Network και μετα το WORKGROUP. Μεχρι εδω ολα καλα γιατι τα γραμματα εμφανιζονται κατω απο τον καθε φακελο.

Οταν ομως επιλεγω το WORKGROUP μου εμφανιζει 4 φακελους, αυτη την φορα ομως το τι εχει ο καθε φακελος το γραφει πανω απο τον φακελο και τα γραμματα δεν φαινονται καθολου. Ευτυχως βρηκα ενα κουμπακι στο τηλεχειρηστηριο που τα εμφανιζει με διαφορετικο τροπο. Ειναι αυτο στην δευτερη σειρα των πληκτρων τερμα δεξια που εχει το 8 σε παρενθεση. Μεχρι να το βρω ομως αγανακτησα. Βεβαια σαφως και θα προτιμουσα απο πλευρας αισθητικης και πρακτικης αυτο που εχει προεπιλεγμενο το μηχανημα, ομως βλεπετε τα γραμματα δεν φαινονται καθολου!! Κι αυτο ρωταω υπαρχει τροπος να μου τα εμφανιζει καθαρα τα γραμματα και ολοκληρα?

Reaction score
1.458

Σε τηλεόραση σου εμφανίζει τα ίδια όπως στον προβολέα?

Reaction score
1

Μήπως για κάποιο λόγο όταν μπαίνεις σε αυτούς του φακέλλους αλλάζει η ανάλυση της εικόνας ; Λίγο χαζή η ερώτηση που κάνω αλλά ίσως να προσπαθεί να κάνει κάτι και αλλάζει την ανάλυση.Αν την έχεις στο Auto βάλτη μόνιμα στο 1080p 60hz με το 24p στο on.Συνήθως όταν δεν φαίνονται όλα στο κάδρο φταίει η ανάλυση...δοκίμασέ το και μας λες.

Reaction score
1.458

αυτό που λέει ο Νίκος είναι πολύ πιθανόν.
Vastsar γράψε μας όλο το setup που έχεις αναλυτικά (προβολέα,hdmi switch,avr κλπ) μήπως βρούμε άκρη.

Reaction score
4.250

αυτό που λέει ο Νίκος είναι πολύ πιθανόν.
Vastsar γράψε μας όλο το setup που έχεις αναλυτικά (προβολέα,hdmi switch,avr κλπ) μήπως βρούμε άκρη.
Κατ αρχην δοκιμασα την λυση που προτεινε ο MadPax αλλα μια απο τα ιδια.
Κατα τα αλλα εχω τον Οπτομα 82, θα το παω το μηχανημα ομως αργοτερα στην τιβι (τωρα βλεπω ταινια!). ΑΝ εκει παιξει κανονικα τοτε θα πρεπει να δω κατι στις ρυθμισεις του προβολεα. Βεβαια αυτο εχει να κανει με την γραμματοσειρα που δεν βλεπω.

Κατα τα αλλα περιμενω ενα φιλο μου που μου εκανε ολες τις ρυθμισεις του δικτυου για να δουμε το προβλημα το αλλο, που εχω περιγραψει (δεν βλεπει τους εσωτερικους σκληρους στο δικτυο). Απλα ειναι λιγο δυσκολος αυτος με τον χρονο του, ειμαι κι εγω ακομη πιο δυσκολος, οποτε δεν ξερω ποτε θα τα καταφερουμε να βρεθουμε και να ξεψαχνισουμε το θεμα.

Reaction score
1.458

Μήπως έχεις κάνα hdmi matrix και δεν κλειδώνει σωστά το med στον προβολέα?Ο προβολέας όταν είσαι στο μενού του med τι ανάλυση δείχνει?
Να υποθέσω επίσης ότι το firmware στο med το περνάς σωστά με το emergency recovery και όχι μέσα από το μενου του med.

Reaction score
4.250

Μήπως έχεις κάνα hdmi matrix και δεν κλειδώνει σωστά το med στον προβολέα?Ο προβολέας όταν είσαι στο μενού του med τι ανάλυση δείχνει?
Να υποθέσω επίσης ότι το firmware στο med το περνάς σωστά με το emergency recovery και όχι μέσα από το μενου του med.
Λεωνιδα το φιρμγουερ το περασα με στικακι, συμφωνα με τις οδηγιες σου!
Το καλωδιο δεν πρεπει να εχει προβλημα γιατι με το ιδιο ειχα πιο μπροστα το προηγουμενο Mede8er (500Χ) και δεν ειχα προβλημα. Αναλυση μου βγαζει κανονικα 1080p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster