Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Τόχουν βάλει σκοπό να δώσουν το καλύτερο δυνατό στα x2 και θα το καταφέρουν πιστεύω γιατί πάνω απ'όλα έχουν και μεράκι!
Οσο για τους άλλους της Hdi Νίκο,τόχουν ρίξει στην υποστήριξη της iptv για τους Ρώσους!Τι να πω...

sk

Reaction score
499

Δεν είναι κάτι υποχρεωτικό για την ορθή λειτουργία του μηχανήματος, θεώρησε το καλυτέρα σαν μια «επαγγελματική» παραμετροποίηση του τρόπου με τον οποιο εμφανίζονται τα αρχεία σου.

Δηλαδή είναι το μέσο με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα εικόνες εξωφύλλων και συνόψεις για τις ταινίες σου, ώστε να τις βλέπεις σε απλή μορφή ή ακόμα και σαν εντυπωσιακό videowall.

Στην πράξη μιλάμε για ένα σύνολο προγραμμάτων που έχουν «δεθεί» με τέτοιο τρόπο που να είναι εύκολη η χρήση τους από τον οποιοδήποτε και να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις του med8er βεβαίως βεβαιως …

Reaction score
20

Δεν είναι κάτι υποχρεωτικό για την ορθή λειτουργία του μηχανήματος, θεώρησε το καλυτέρα σαν μια «επαγγελματική» παραμετροποίηση του τρόπου με τον οποιο εμφανίζονται τα αρχεία σου.

Δηλαδή είναι το μέσο με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα εικόνες εξωφύλλων και συνόψεις για τις ταινίες σου, ώστε να τις βλέπεις σε απλή μορφή ή ακόμα και σαν εντυπωσιακό videowall.

Στην πράξη μιλάμε για ένα σύνολο προγραμμάτων που έχουν «δεθεί» με τέτοιο τρόπο που να είναι εύκολη η χρήση τους από τον οποιοδήποτε και να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις του med8er βεβαίως βεβαιως …
Κοίτα να δεις και αναρωτιόμουν πως στο διάολο βγαίνει αυτο το μενου . Το περνάω με το στικάκι κι αυτο σαν την αναβάθμιση?

sk

Reaction score
499

Όχι
Το κατεβάζεις από εδώ στο pc σου, το δουλεύεις σύμφωνα με τις οδηγίες και αν όλα πάνε καλά, οι πληροφορίες που συλλέγονται αποθηκεύονται στον φάκελο της κάθε μιας ταινίας ξεχωριστά, ώστε να τις βλέπει και να τις εμφανίζει κάθε φορά που ζητείται.

Reaction score
1.458

V2.0.2 OFFICIAL!!!

THIS FIRMWARE IS COMPATIBLE WITH THE FOLLOWING MEDE8ER MODELS
MED500X2
MED450X2
MED400X2

V2.0.2
http://www.mede8er.org/beta/Firmware_Final/MED500X2/Mede8er_X2_V2.0.2_9Dec2011.rar
http://www.mede8er.org/beta/Firmware_Final/MED500X2/Mede8er_X2_V2.0.2_9Dec2011.zip

ALTERNATIVE DOWNLOAD
If you cannot download the complete install file from the above link you can try this
Download all the following 4x files and join them with HJSplit
http://www.mede8er.com/Firmware/X2_Series/V2.0.2_9Dec2011/install.img.001
http://www.mede8er.com/Firmware/X2_Series/V2.0.2_9Dec2011/install.img.002
http://www.mede8er.com/Firmware/X2_Series/V2.0.2_9Dec2011/install.img.003
http://www.mede8er.com/Firmware/X2_Series/V2.0.2_9Dec2011/install.img.004
http://www.mede8er.com/Firmware/X2_Series/V2.0.1_23Nov2011/hjsplit.exe

If you are updating from V2.0.0 or V2.0.1 you can use the GUI update with the Save / Restore configuration
If you updating from a older version then we suggest you use the Emergency Procedure.

AFTER THE UPDATE WE SUGGEST YOU UNPLUG AND REBOOT THE X2 AND THEN CONTINUE

Changelog -- V2.0.2_9 Dec 2011
1) Added Croatian GUI text
2) Fixed M3U Playlist with special character in file name eg 'é'
3) Fixed - navigation when browsing in Thumbnail View - use the Left/Right Nav buttons to jump the page the down/up landing cover has been resolved.
4) Fixed Incorrect thumbnail display that occurred near the end of the listing
5) Fixed Auto View from Favourites
6) Fixed Web Remote on iPhone
7) Fixed Samba Network Playlist m3u made in X2 gui
Fixed Boot to Favourites ---> Home Page Strip --> Internet Radio Crash
9) Fixed Sticky Navigation on multiple video files in one folder in Preview View
10) Hebrew text updated add to Favourites page --- Remove = הסר

New Functionality
1) Add custom Genre Covers to flash memory. ---
Make a folder 'Genre' and copy up to max 50 genre covers into this folder. 1:1 size is 117 x 172 pixels but 156 x 233 pixels work ok as well. Copy the 'Genre' folder to the Skin Folder. Focus on the Skin folder and press 'Menu' button and select 'Set to Skin' option.
2) Xml Search – Sort Search by Latest / Sort Search Alphabetically - Now refreshed after selection
3) Force reboot when adding a new skin
4) Added new functionality to X2_GUI.xml (for skin developers)
5) Improved Max limitation of 1000 moves in Movie Jukebox dB – Now working reliably at +- 2000 movies

Default Genre Images -- http://www.mede8er.org/artwork/temp/Genre_Images_23Nov2011.rar

Emergency Procedure
Download the latest Mede8er Firmware from www.mede8erforum.com. UnZIP or UnRAR or join with HJ Split and will find one file named install.img. Copy this file to the root directory of a Flash Drive. Plug the flash drive into the Mede8er. Unplug the power to the X2. Plug the power jack back in and hold the ON/OFF button down for 15sec and then release. After the firmware has been checked (+-5-10sec) it will start to update. You will see the update progress on your TV. Do not remove power during the Firmware Update procedure .

XXXXXXXXX PLS READ THE RELEASE NOTES FOR V2.0.1 AS MOST WILL APPLY TO V2.0.2 XXXXXXXXXXXXXX

Reaction score
1.458

Τι έγινε?Το βάλατε?Για πείτε εντυπώσεις?
Εγώ έχω εγκαταταστήσει την private beta της ημέρας,στη v2.0.3 πλέον,που έχει σε πρώιμο στάδιο το πολλά υποσχόμενο MusicBox!

Reaction score
4.250

Το περασα. Αλα τι πρεπει να προσεξω για να ειμαι χαρουμενος? :116:

Reaction score
1.458

Βρήκες κάποιο bug που δεν υπήρχε στην προηγούμενη έκδοση?

Reaction score
50

το έβαλα και εγώ, όλα φαίνονται ΟΚ, λύθηκε και το θέμα με τα εξώφυλλα :119:

Reaction score
50

Λοιπον εχουμε μερικές παρατηρήσεις και bugs

1. μετά από αρκετή ώρα σε idle κατάσταση με ανοιχτό μόνο το BT να κατεβάζει το med κόλησε και ήθελε βγάλσιμο από την πρίζα

2. μετά από αρκετή ώρα χρήσης Internet Radio, πατάω stop, home, favorites και μου βγαζει μήνυμα "disk spin up" και εντέλει κολάει, επίσης ήθελε βγάλσιμο από την πρίζα

3. κάτι ανεξάρτητο fw που ισχύει και στα παλαία med αν θυμάμαι καλά είναι η λειτουργία του repeat. Αν είναι στο off τότε παίζει μόνο ένα τραγούδι από τον φάκελο και δεν προχωράει στο επόμενο όπως θα έπρεπε (και κανουν τα cdp και λοιποί player). Αν το repeat μπεί στο all, ναι μεν παίζει τα track one by one αλλά ξαναπαίζει όλα τα κομμάτια από την αρχη μετά το τελευταίο.

αυτά προς το παρόν

Reaction score
20

και σε μένα έφαγε δυο κολλήματα και αναγκάστηκα να το βγάλω απ το ρεύμα . επίσης δεν μου έπαιξε slideshow τις φωτο που του έδωσα απο καρτα SD

Reaction score
20

ένα ακομα πρόβλημα που εντόπισα είναι πως καθώς κατεβαίνω να διαλέξω ταινία , στην 3 σελίδα μου κολλάει το μηχάνημα και πρέπει να το βγάλω απ το ρεύμα . Το επιχείρησα και από την τελευταία προς τα πάνω και πάλι στην 3 σελίδα μου κόλλησε . Γενικότερα μετά το τελευταίο fw εχει θεματάκια με τα κολλήματα . Ας ελπίσουμε πως θα βγει πολύ σύντομα νεο που να το διορθώσει

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Kαλησπερα παιδια,επειδη ειναι λιγο χρονοβορο να διαβασω 38 σελιδες λογω φορτου εργασιας θα ηθελα να ρωτησω τα εξης.
α) το MED500X2 εχει "σπασιματα" κατα την κινηση οταν παιζει ταινια;
β) παιζει αψογα και 2D και 3D HD υλικο?
γ) λενε σε διαφορα reviews διαφορων players "εχει καλυτερη εικονα απτον ταδε player" κτλ. Εγω επειδη θα δωσω 2.500 ευρω για 55αρα τηλεοραση με αψογη εικονα δε θελω να συμβιβαστω με το να βλεπω κατωτερη εικονα λογω media player. Θελω να περνω την πιο τελεια εικονα απτην τηλεοραση μου. Αυτο θα τοχω με αυτον τον player ή πρεπει να παω σε ακριβοτερο;
δ) οι ελληνικοι υποτιτλοι παιζουν σε ολες τις περιπτωσεις;
ε) αν συνδεσω την 55αρα τηλεοραση μου απευθειας με το πισι για να δω ταινια HD ή 3D θα εχω καλυτερη εικονα αποτι αν τις δω απο αυτον τον player συνδεδεμενο με την τηλεοραση? ή την ιδια;

ευχαριστω πολυ προκαταβολικα

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

ξεχασα να αναφερω τον εξοπολισμο μου. 55'' Sony HX920 3D FULLHD TV , εναν ενισχυτη Marantz 6006 και 5.1 ηχεια της Β&W. Υπολογιστης 4πυρηνος Q6600,2GB RAM κτλ κτλ

Reaction score
1.458

Kαλησπερα παιδια,επειδη ειναι λιγο χρονοβορο να διαβασω 38 σελιδες λογω φορτου εργασιας θα ηθελα να ρωτησω τα εξης.
α) το MED500X2 εχει "σπασιματα" κατα την κινηση οταν παιζει ταινια;

Οχι,δεν έχει κανένα πρόβλημα με την κίνηση

β) παιζει αψογα και 2D και 3D HD υλικο?

2D ναι,για 3D δεν το ξέρω μιας και δεν έχω 3D tv

γ) λενε σε διαφορα reviews διαφορων players "εχει καλυτερη εικονα απ τον ταδε player" κτλ. Εγω επειδη θα δωσω 2.500 ευρω για 55αρα τηλεοραση με αψογη εικονα δε θελω να συμβιβαστω με το να βλεπω κατωτερη εικονα λογω media player. Θελω να περνω την πιο τελεια εικονα απτην τηλεοραση μου. Αυτο θα τοχω με αυτον τον player ή πρεπει να παω σε ακριβοτερο;

Πλέον σχεδόν όλα τα media players έχουν πολύ καλή εικόνα.Το Mede8er θεωρείται από τα καλύτερα σε εικόνα

δ) οι ελληνικοι υποτιτλοι παιζουν σε ολες τις περιπτωσεις;

Ναι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με ελληνικούς υπότιτλους

ε) αν συνδεσω την 55αρα τηλεοραση μου απευθειας με το πισι για να δω ταινια HD ή 3D θα εχω καλυτερη εικονα αποτι αν τις δω απο αυτον τον player συνδεδεμενο με την τηλεοραση? ή την ιδια;

Αυτό δεν το ξέρω να στο πω
Δε θα σε απογοητεύσει το Mede8er πάντως!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

oκ. Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις αλλα επειδη δεν εισαι σιγουρος για την ε) ερωτηση να την αλλαξω λιγο.....
Αν δεις στην τηλεοραση σου μια full HD ταινια απο bluray player επιτραπεζιο θα εχει ακριβως την ιδια εικονα με το να δεις αυτην την ιδια ταινια μεσω του Mede8er στην τηλεοραση σου;

Επισης, πως συνδεεται με τον ενισχυτη μου για ναχω ηχο απτα ηχεια μου; μεσω optical?

Reaction score
1.458

Ασφαλώς ένα blu ray disk έχει καλύτερη εικόνα από μια ματρόσκα που έχει υποστεί συμπίεση.
Στον ενισχυτή τον συνδέεις ή με hdmi,αν έχει είσοδο ο ενισχυτή σου,ή με οπτική.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

αλλου το παω βασικα, ας αναδιατυπωσω.. Αν ενα bluray δισκακι full hd το περασω οπως ειναι στο med,χωρις rip δηλαδη, θα παιξει απο εκει με ιδια ποιοτητα εικονας οπως αν το επεζα το δισκακι απο bluray player?

Reaction score
20

αλλου το παω βασικα, ας αναδιατυπωσω.. Αν ενα bluray δισκακι full hd το περασω οπως ειναι στο med,χωρις rip δηλαδη, θα παιξει απο εκει με ιδια ποιοτητα εικονας οπως αν το επεζα το δισκακι απο bluray player?
αν δεν το είχες συμπιέσει καθόλου πιθανών να έπαιζε και καλύτερα , αναλόγως το BRPlayer που έχεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης