Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Δες και το επίσημο στικάκι που δίνει η Hdi για τα Dune:http://www.skroutz.gr/c/248/kalodia-...se=dune+hd+air

Τελικα πηρα το Dune air και ολα ενταξει. Δε θελησα να ρισκαρω με τις διαφορες εκδοσεις καποιων usb wifi. Ευχαριστω

Reaction score
1.458

Απ'ότι τσέκαρα πριν λίγο luft δεν υπάρχει η δυνατότητα του eject στους usb δίσκους.Το μπέρδεψα με τα Mede8er που έχουν αυτή τη δυνατότητα.Sorry αν σε ταλαιπώρησα άδικα!:120:

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά,

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Dune HD B1 αν το έχει δοκιμάσει κάποιος:

έχει την δυνατότητα μέσα από τον οδηγό Blue Ray να παίξει ταινία (HD) mkv από δισκάκι dvd;
το ρωτώ γιατί όποια ταινία 720p διαθέτω με μέγεθος κάτω από 4,37GB την εγγράφω σε δισκάκι dvd (σαν απλό αρχείο data).

ευχαριστώ πολύ

Reaction score
1.458

Δεν θυμάμαι αν είχα δοκιμάσει data dvd με αρχεία video στην δοκιμή του Prime 3.0 και των Max & Smart.Και δεν έχω και κάποιο data dvd πρόχειρο για να το δω αυτή τη στιγμή.Νομίζω θα το παίζει κανονικά,αλλά θα σου πω σίγουρα αύριο που θα το δοκιμάσω.

Reaction score
0

Ωραία ευχαριστώ πολύ, σε περιμένω εναγωνίως για να σιγουρευτώ. Είναι πολύ βασικό για να μπορέσω να προβώ σε αγορά..
καλο βραδυ!

Reaction score
1.006

Απ'ότι τσέκαρα πριν λίγο luft δεν υπάρχει η δυνατότητα του eject στους usb δίσκους.Το μπέρδεψα με τα Mede8er που έχουν αυτή τη δυνατότητα.Sorry αν σε ταλαιπώρησα άδικα!:120:
Καλως κι ευχαριστω Λεωνιδα.:102:

L

LLLEFTERIS

Guest

Ενα προβλημα που ειδα ειναι οτι δεν μπορω να βαζω μια ταινια να παιζει σε επαναληψη. Ενω παω στην ταινια την βαζω να παιξει παταω το pop up menu παω στο playlist και στο επαναληψη με το 7 το βαζω ανοικτο αντι να μου παιξει ξανα την ιδια ταινια η βιντεο που εχω βαλει να παιζει μου παει στο επομενο που εχει ο φακελος.

Παραδειγμα για να μπορω να παιζω ενα βιντεο που ειναι για να στρωσω την Panasonic 50GT30 που πηρα θα πρεπει να το εχω μονο του σε δικο του φακελο και οχι μαζι με αλλα βιντεο.

L

LLLEFTERIS

Guest

Ακυρο βρηκα την λυση.

Reaction score
1.458

Ωραία ευχαριστώ πολύ, σε περιμένω εναγωνίως για να σιγουρευτώ. Είναι πολύ βασικό για να μπορέσω να προβώ σε αγορά..
καλο βραδυ!
Υποστηρίζει κανονικά data cd/dvd/bd dvd με αρχεία ήχου,εικόνας και video.

L

LLLEFTERIS

Guest

Η οποία είναι?Να μαρκάρεις το αρχείο πρώτα?
Απλα στο setup - διαφορες - file browser εχει επιλογη το τι θα κανει το πληκτρο enter και το πληκτρο play και πρεπει να τα βαλεις στο Αναπαραγωγη απλου αρχειου και οχι στο Δημιουργια λιστας αναπαραγωγης

Reaction score
0

Υποστηρίζει κανονικά data cd/dvd/bd dvd με αρχεία ήχου,εικόνας και video.
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση, ξεκινώ έρευνα αγοράς!!

L

LLLEFTERIS

Guest

Επειδη το βαρεθηκα το MAX μετα απο αυτο τι να παρω; Η μαλλον επειδη δεν με ενδιαφερει καθολου το οπτικο drive που εχει πανω γιατι δεν εχει δουλεψει ποτε και ουτε θα δουλεψει στα χερια μου σκεφτομαι να το στειλω και να παρω κατι σαν το D1 η αν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο και γενικα απο Dune.

Reaction score
1.458

Δεν υπάρχει από την HDi κάποιο καινούριο μοντέλο που να είναι ανώτερο από το Max αυτή τη στιγμή.Καλύτερα να περιμένεις μερικούς μήνες.

L

LLLEFTERIS

Guest

Λεωνιδα δεν λεω μονο απο HDI αλλα και απο αλλη εταιρια αν υπαρχει κατι καλυτερο και φυσικα χωρις optical drive εκτος και αν ειναι 3D που απο οσο γνωριζω μονο η HDI εχει βγαλει ενα αλλα ζηταει δυο νεφρα και 3 συκωτια.

Reaction score
1.458

Δες το Popcorn A-300 στην παρουσίαση πού έκανε ο ichaltou στο φόρουμ.Πρόκειται για πολύ καλό μηχάνημα!

L

LLLEFTERIS

Guest

Επeιδη μαλλον εχω βρει να πουλησω το MAX αλλα του εχω βαλει μεσα αυτον τον δισκο Western Digital Caviar Black WD2002FAEX 2TB HDD (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) και τον εχω κανει διαμορφωση με το MAX και φυσικα δεν μπορω να τον δωσω τον δισκο γιατι εχω πολλα μεσα. Αν τον βαλω σε αλλο media player θα τον δει κανονικα η πρεπει να παρω αναγκαστικα παλι Dune?

Reaction score
1.458

Ο δισκος στο Dune φορμάρετε σε EXT2/3,άρα θα πρέπει να βρεις ένα media player που να υποστηρίζει δίσκους EXT2/3

L

LLLEFTERIS

Guest

Εριξα μια ματια στο net και ειδα πολλα player σαν το max Κινεζικα και καλυτερα απο αυτο οπως ειχαν δυο hdmi επεζαν 3D bluray δισκακια και πολλα αλλα.

Το θεμα ειναι απο υποστηριξη πως τα πανε και απο Ελληνικα προβληματα οπως υποτιτλοι κλπ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS