Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Τελικα εγω θα το κρατησω γιατι μου χαριζει φιλος εναν παλιο Denon που δεν εχει hdmi αλλα εχει 7.1 εισοδο και ετσι μεχρι να παρω AV γιατι εχω αλλα εξοδα τωρα την βαφτιση της μπεμπας θα κανω δουλεια με τον παλιο.

Λογικα θα πρεπει να περναει dts-hd κλπ απο την 7.1;

Reaction score
1.458

Από τις αναλογικές εννοείς?Λογικά θα περνάει dts-hd αλλά αν δε το δεις στην πράξη ποτέ δεν ξέρεις.Δεν παίρνεις το max και ένα blu ray δισκάκι με dts hd ήχο να το πας να το δοκιμάσεις στον φίλο σου?

L

LLLEFTERIS

Guest

Ναι απο αναλογικες 7.1 που εχει (ηθελα να παρω το D1 αλλα αυτο δεν εχει αναλογικες 7.1)

Εχω dts-hd ταινιες mkv μεσα στον σκληρο που εχω στο dune λογικα αν τις παιζει αυτες δεν θα παιζει και απο δισκακι; Γιατι οπως εχω γραψει βλεπω μονο απο τον σκληρο το optical το εχω για ομορφια.

Reaction score
1.458

Ναι αν παίζει hd ήχο στις ματρόσκες από τις αναλογικές,θα παίζει κι από το δίσκο.

L

LLLEFTERIS

Guest

Ωραια μεχρι να παρω καινουριο AV θα κανω δουλεια.

Reaction score
1.006

Η επιλογή για Gigabit που είναι στις ρυθμίσεις? Δε το βρίσκω....

Reaction score
1.006

Αυτο τι εστι στο SMART H1 ?

RealD: watch 3D video in this ultra modern format used in cinema for the latest movies.

Reaction score
1.458

Μπορεί να παίξει side by side 3D σε τηλεοράσεις 3D.Υπάρχουν αρκετές ματρόσκες τέτοιες.

Reaction score
1.006

Ευχαριστώ Λεό....

Στις ρυθμίσεις VIDEO

είναι εντάξει στα:

1080p
12bit
24/50/60
24 Full-RGB

άλλαξα καλώδιο HDMI και κλειδώνει στα 12bit από 8bit που κλείδωνε με ένα φθηνότερο...

Reaction score
1.458

Βλεπείς περισσότερα mkv HD 720p & 1080p ή avi με SD κανονική ανάλυση?

Reaction score
1.006

Βλεπείς περισσότερα mkv HD 720p & 1080p ή avi με SD κανονική ανάλυση?
Αν σου πω ισόποσα θα με πάρεις με τι πέτρες ? :105::120:

Reaction score
1.458

Με το Rgb full θα έχεις λίγο καλύτερη εικόνα στα sd avi,αλλά λίγο πιο σκοτεινή.Το ίδιο θα συμβάινει και στις hd ματρόσκες.Βάλτο στο rgb limited που είναι λίγο πιο φωτεινό.Αν το βάλεις στο auto θα είναι πιο καλή και φωτεινή η εικόνα στα hd,αλλά όχι και τόσο καλή σε sd avi.Πιθανόν όμως αν το βάλεις στο auto να μην σου κλειδώνει στα 12 bit,αλλά στα 10 ή 8.Εγώ το έχω στο rgb limited.Πειραματίσου λίγο να δεις τι απ'όλα σου αρέσει πιο καλά.Τα υπόλοιπα είναι ok.

Reaction score
403

Με το Rgb full θα έχεις λίγο καλύτερη εικόνα στα sd avi,αλλά λίγο πιο σκοτεινή.Το ίδιο θα συμβάινει και στις hd ματρόσκες.Βάλτο στο rgb limited που είναι λίγο πιο φωτεινό.Αν το βάλεις στο auto θα είναι πιο καλή και φωτεινή η εικόνα στα hd,αλλά όχι και τόσο καλή σε sd avi.Πιθανόν όμως αν το βάλεις στο auto να μην σου κλειδώνει στα 12 bit,αλλά στα 10 ή 8.Εγώ το έχω στο rgb limited.Πειραματίσου λίγο να δεις τι απ'όλα σου αρέσει πιο καλά.Τα υπόλοιπα είναι ok.
Καλύτερα είναι όταν βλέπει avi SD ανάλυση να βάζει χαμηλή ανάλυση στο dune και όχι 1080p για να κάνει το upscale ο AV ή ο προτζεκτορας που σίγουρα θα έχουν καλύτερο scaler από το dune. Όσο για hd Υλικο το 709 είναι η κατάλληλη χρωματικη ρύθμιση

Reaction score
1.458

Εχουν αφήσει πολλά ανοιχτά θέματα και υποσχέσεις με το firmware και τις δυνατότητες του.Ίδωμεν και ελπίζουμε!

L

LLLEFTERIS

Guest

Εχουν αφήσει πολλά ανοιχτά θέματα και υποσχέσεις με το firmware και τις δυνατότητες του.Ίδωμεν και ελπίζουμε!
Κατι σαν αυτα που λενε στην Βουλη των Ελληνων ολο λογια.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas