Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
1
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

χι :) δηλαδή μου λες(γράφεις) ότι με το Smart B1 πχ και το lian li με 5 σκληρούς,τουτέστιν=10gb άμεσα μέσω usb και zappiti με την αναλογη διαδικασία σε usb stick :))))))))????????????:127::127::127:

Το έχεις δοκιμάσει κάτι τέτοιο ή έχεις να με παραπέμψεις σε κάποιο λινκ?

Reaction score
1.458

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά εφόσον οι σκληροί είναι φορμαρισμένοι σε ext3,ntfs ή fat32 που υποστηρίζουν τα dunes γιατί να υπάρχει πρόβλημα?

Reaction score
1

λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά έχουν δει πολλά τα ματια μου......σήμερα τα εβλεπα τέτοια κουτιά που έρχονται πολύ ποιο φτηνα από τις αντίστοιχες nas υλοποιήσεις και αν υπάρχει προβλημα δικτυου στο σαλόνι είναι πολύ καλή λύση και όχι μόνο

Reaction score
1

ακόμα δεν το έχω βρει online είναι καινούργιο στην έκδοση με usb 3. υπάρχει όμως παραπλήσιο από fantec στα 200 ευρώ περίπου. http://www.fantec.de/html/de/2/artId/__1519/gid/__1990901990352901990352490/article.html απλά περιμένω για το lian li γιατί έχω παραγγείλει και περιμένω από μέρα σε μέρα ήδη αυτό http://www.lian-li.com/v2/en/produc...ex=552&cl_index=1&sc_index=26&ss_index=68&g=f και δεν θέλω να μου χαλάσει το σετ χι !!!

βρήκα το Lian Li EX-50
http://hac.gr/view.php?id=96484
και παίζει με dune πηγή εδώ :):126:

I confirm the Lian Li EX-50 works with the Dune Prime 3.0.

I installed 3 Seagate LP Barracuda 1.5 Tb disks, set the configuration to Raid 5, format it from the Dune (about 10 minutes), copy files from Dune internal drive to Lian Li EX-50 and play video files from Lian Li EX-50.

I recommend the drives to be prepared before installing them in the Lian Li EX-50 - especially if they are desktop-class drives (NAS people will know what I am talking about): writing 0s across the all disk for example for the drive to remap any bad sectors. They are good freeware tools on the Internet for this.

It should work fine if you format in NTFS from your PC.

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=24789&page=2

Reaction score
1

ναι είναι καλή περίπτωση είτε στο dune, ή σε nas, ή σε pc πάνω.....αλλάζω σιγά σιγά τον εξοπλισμό μου που έχω 8 χρόνια και 4 κάποια και δεν ήξερα ότι υπάρχουν και τέτοια καλούδια :)
βλέπεις όταν βρω αυτό που θέλω το συνδέσω μετά δεν ασχολούμαι να δω τι πάιζει για όσο διαστημα κάνω την δουλεία μου. εξού και τα λίγα 127 μηνύματα στο φόρουμ από το 2005.

Reaction score
403

Το Lian li ex50 το είχε το amazon.de (το ζαχαρωνα εδω και πολυ καιρο) αλλα απο ότι ειδα τώρα δεν το πουλάει αυτή απευθείας αλλα μέσω marketplace και ο συγκεκριμένος έμπορος δεν στέλνει εκτως Γερμανιας. Αν βρει κάποιος φιλος το ex50 ή ακόμα καλύτερα το ex503 που εχει usb3, ας ενημερώσει σε αυτο εδω το νήμα ή με pm Ευχαριστώ

Reaction score
1

τελικα το Dune HD Smart B1 πόσο έχει ? και είναι διαθέσιμο από ελλάδα με ''ελληνική'' εγγύηση;

Reaction score
0

Υπάρχει κάποιο site να το παραγγείλουμε σε "λογική" τιμή? Αυτοί στο vnp.gr ζητάνε τρελλά λεφτά!!!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Υπάρχει κάποιο site να το παραγγείλουμε σε "λογική" τιμή? Αυτοί στο vnp.gr ζητάνε τρελλά λεφτά!!!!!!
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ... :126:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Καντε μια επιβεβαιωση τιμης πρωτα, γιατι αν ισχυουν τοτε την..."ηπιαμε" για τα καλα οι βιαστικοι:137:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Οσοι εχουν παραγγειλει τα μοντελα της Dune(και Duo), αυτα αναμενονται
τελευταιες ημερες του μηνα
σε νεες, βελτιωμενες τιμες:126:

Reaction score
1.458

Οσοι εχουν παραγγειλει τα μοντελα της Dune(και Duo), αυτα αναμενονται
τελευταιες ημερες του μηνα
σε νεες, βελτιωμενες τιμες:126:
Τις οποίες μπορούμε να ανακοινώσουμε από τώρα?

Reaction score
38

Πρώτα απ' όλα να πω συγχαρητήρια Λεωνίδα για τη δοκιμή και την υποστήριξη του νήματος!

Διάβασα και τις 34 σελίδες αλλά δεν εντόπισα κάποια πράγματα και έχω μερικές εύκολες (πιστεύω) ερωτήσεις προς τους κατόχους... Όποιος έχει χρόνο ας απαντήσει.

1) Ποιες οι δυνατότητες της οθόνης του D1 (φαντάζομαι είναι ίδια με το MAX)? Με ενδιαφέρει, κατά την αναζήτηση folders/files να γίνεται αναγραφή των τίτλων στην οθόνη τους ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση tv! Γίνεται?

2) Όταν λέμε ήσυχο/αθόρυβο τι ακριβώς εννοούμε? Στα 2 μέτρα για παράδειγμα... δεν ακούγεται πολύ? ή δεν ακούγεται καθόλου?
Δεν με ενδιαφέρει η ενσωμάτωση HDD οπότε τον θόρυβο του δίσκου τον ξεχνάμε...

3) Διατίθεται επιλογή screen saver με custom επιλογή χρόνου? Επίσης διατίθεται προγραμματισμένη απενεργοποίηση της συσκευής?

4) Διαβάζω στα features ότι τα dune smart διαθέτουν web browser, αλλά έχουν περιορισμούς σε κάποια sites... τι σημαίνει πρακτικά αυτό? Δεν μπαίνει σε όλα τα sites? Πρόκειται για limited ή full browser?

5) Σκοπεύω να πάρω και μια ταμπλέτα... μπορεί να συνεργαστούν τα dune με adroid 2.2? Mε win7?
Για παράδειγμα, με ενσύρματη σύνδεση (δεν ενδιαφέρομαι για ασύρματη λόγω παιδιού...) μπορεί το tablet να πάρει τον έλεγχο του dune για internet surfing αλλά και σαν τηλεχειριστήριο γενικότερα?

6) Φαντάζομαι ότι το ΗD Smart extension δεν επηρεάζει κάτι από τα παραπάνω... Σωστά?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney