Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

το stickακι για το ιντερνετ το βάζεις και παίζει ? θελει τιποτα ρυθμισεις?

Ναι ! To μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις τον κωδικό του δικτύου σου...

Reaction score
1
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Ενα preview είναι του νέου fw, απλά θα κάνει τα μενού κάπως πιο όμορφα σαν το Kartina...

Δοκιμάζω το Zappiti τώρα που έχει flashlight εφαρμογή, εκ πρώτης όψεως φαίνεται κάπως πιο εύκολο από το yaDIS...

Reaction score
4
για δες το ρε Νικ και εσυ το zappiti γιατι εχω βρει και μια εφαρμογη για android τηλεφωνα...κατσε καλά.
εδω εχει και ενα οδηγο για zappiti

http://www.mediasmartserver.net/2010/08/13/guide-setting-up-zappiti-for-the-dune

αλλα μου φαινεται δυσκολότερο.
Κι εμένα μου είχε φανεί δύσκολο το Zappiti κυρίως όσο αφορά την ρύθμιση των folders και το τελικό αποτέλεσμα δεν διέφερε σημαντικά από Yadis ούτως ώστε να δικαιολογεί την παραπάνω δυσκολία. Εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος από το Yadis και μου λείπει από αυτό μόνο η υποστήριξη musicjukebox και η έκδοση για Linux.

Reaction score
4
Επίσης περιμένουμε νέα βελτιωμένη έκδοση Yadis , την 2.1

http://yadis.whisperingvault.net/projects/yadis/roadmap

με τα παρακάτω features (είναι μετάφραση από Γαλλικά σε Αγγλικά μέσω Google Translate) να σηματοδωτούν κάποιες αλλαγές στο οπτικό αποτέλεσμα , χωρίς όμως να καταλαβένουμε πλήρως τι θα αλλάξει ακριβώς.

Feature # 35: Generation Dune optional interface within the media files
Feature # 41: Changing the design of the menu in the interface Dune

Πάντως , γενικότερα αν μπει κανείς στο συγκεκριμένο site θα δει πολύ ενδιαφέροντα μελλοντικά features που αν οι κατασκευαστές του συνεχίσουν να το δουλεύουν με τους σημερινούς ρυθμούς , θα δούμε σύντομα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Reaction score
1

Δύσκολο δεν θα το έλεγα, αλλά στριφνό σίγουρα είναι το Zappiti...το yaDIS είναι μακράν πιο φιλικό.Οπότε I 'll stick with yaDIS.Ας το βάλω να δεί τις καινούριες ταινίες που του πέρασα :116:

Reaction score
1

Μια εφαρμογή για κινητά είναι νομίζω, τα μετατρέπει σε χειριστήριο για τα Dune...Τεσπά, έφτιαξα τον ένα σκληρό με yaDIS, τους υπόλοιπους δεν με βλέπω :142: βαριέμαι και είναι και ταλαιπώρια...

Τώρα θα ξεκοιλιάσω το Prime να του βάλω έναν 320άρι εσωτερικό σκληρό που τον έχω και κάθεται :410:

Reaction score
0

Καλησπερίζω την παρέας και ήθελα τα φώτα σας για ένα παράξενο πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και 2 μέρες.Είμαι κάτοχος του Β1 εδώ και 3 μήνες και ξαφνικά το μηχάνημα τρελάθηκε.Ανοίγει και κλείνει μόνο του με συνεχόμενα Reboot σε ανύποπτο χρόνο και για να βρεθεί στο μενού θέλει 5 λεπτά και όταν βρεθεί ξανακάνει Reboot.Δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό από Docking Station 12V 3A το ίδιο με το γνήσιο αλλά τίποτα.Του ξαναπέρασα όλα τα Firmware δοκίμασα και Recovery και πάλι τζίφος.

Καμιά άλλη ιδέα έχει κάποιος φίλος να προτείνει?

Reaction score
1.458

Πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να το στείλεις στο service να το δούνε.

Reaction score
1

Δεν ξέρω ίσως να κάνω κάτι λάθος αλλά με εκνευρίζει αφάνταστα που δεν μπορώ να φτιάξω playlist τα τραγούδια μου όπως πανεύκολα έκανα στο mede8er...ένα fw της προκοπής δεν μπορούν να μαζευτούν να φτιάξουν ; Πρέπει να πηγαίνω μέσω Μόσχας για να κάνω τα αυτονόητα ; :413::141:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.122
Νέο beta firmware από εδώ:

http://dune-hd.com/firmware/hdsmart_h1/

K-A-T-A-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο νέο interface, με επιλογή 8 skins, πληροφορίες για την τοποθεσία που του έχουμε ορίσει σε ότι αφορά τον καιρό, τη θερμοκρασία και την ώρα,

Τσεκάρετε και τα applications, όπου προστέθηκαν 2 υπηρεσίες ιντερνετικού ραδιοφώνου!!

Απλά ΤΕΛΕΙΟ!! Λες και πρόκειται για άλλο player!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

LLLEFTERIS;1324063 Ασχετο τα δυο καπακια που εχει πισω τι ειναι για να κρυβεις λεφτα απο το ΔΝΤ?:138:[/QUOTE said:
Λευτερη εισαι ωραιος, ευχαριστω για τη λυση στο προβλημα μου*

περασα το νεο σοφτ, καλο φαινεται αλλα...εφυγα και δεν το εξερευνησα!:

*δεν ξερεις που μενω, ετσι;:107:

Reaction score
1

Τσεκάρω το νέο fw...Φτιάξανε πολλά που είχαμε επισημάνει !!!!!!!!! βλέπω εύκολη δημιουργία playlist και υποστήριξη επιτέλους cue, βλέπω και υποστήριξη για καλύτερο downmix των πολυκάναλων στην τηλεόραση, φτιάξανε και τους κώδικες στα χειριστήρια να μην κάνει conflict το ένα με το άλλο !!!! Ωραίοι οι Εβραίοι !!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.122
To πέρασες?

Έχει και υποστήριξη για το katrina.tv.

Reaction score
1

Ναι το πέρασα ! Το kartina είχε βγάλει δικό του fw που μοιάζει αρκετά με αυτό ! Περνάω και στο Prime τώρα...

Reaction score
802

εχει βρει κανεις ελληνικους σταθμους ραδιο?Αν ναι που βρισκονται?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.122
Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Βρίσκονται στο Applications -> Shoutcast -> International -> Greek

Reaction score
19

θα το περασω και εγω στο Β-1

Reaction score