Most visitors online was 3165 , on 26 Sep 2025
Cutter, πρώτα από όλα καλώς ήρθες...Παιδιά χρόνια πολλά και καλά. Καινούριος στο φόρουμ αλλά όχι και στον χώρο των ταινιών. Πριν από μερικούς μήνες έκανα το λάθος να "αναβαθμίσω" το PCH A210 με το Α300. Από τότε σχεδόν οι μισές ταινίες που έχω σε μορφή BD ISO δεν παίζουν σε full navigation mode. Μετά από απίστευτα ξιλίκια με τους moderators του φόρουμ τους κι ενώ η ίδια η Syabas αναφέρει στα επίσημα specs πως το προιόν υποστηρίζει BD ISO με full μενού, προσανατολίζομαι στην πώλησή του κι αγορά ενός Dune HD Smart D1 και θα ήθελα να ρωτήσω τα ακόλουθα:
1. Υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ή το φέρνουμε από έξω?
Υπάρχει, το παίρνεις απο εδώ
2. Γενικά πως είναι από υποστήριξη. Υπάρχει ανταπόκριση όταν αναφέρεις bugs στα προιόντα και σε προβλήματα σε παίξιμο αρχείων?
Δεν θα το έλεγα, ρίξε μια ματιά στο θέμα
3. Υποστηρίζει επίσημα BD ISO σε full navigation mode?
Είχα το Duo, εάν θυμάμαι καλά τα έπαιζε αλλά δεν μπορείς να βάλεις εξωτερικούς υπότιτλους.
4. Υπάρχει κάποιο γραφικό Interface της προκοπής στα Dune όπως πχ το YAMJ στο PCH?
Υπάρχει το Yadis...
5. Έχει ενσωματώσει ή ξέρετε αν υπάρχει φόβος να ενσωματώσει στο μέλλον cinavia protection?
Αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς για κανένα μοντέλο.
6. Ξέρετε αν πρόκειται να κυκλοφορήσουν νεότερα μοντέλα τώρα σύντομα? Θυμάμαι είχα δει πριν από καιρό κάποιες φωτογραφίες ενός πανέμορφου προιόντος, νομίζω HD Pro το οποίο δεν βλέπω στο site της Dune. Δεν κυκλοφόρησε ποτέ ή ακόμα αναμένουμε?
Το Pro ξέχνα το, νομίζω έπεσε θύμα της κρίσης, Περιμένουμε προς το καλοκαίρι πιστεύω τα μηχανήματα με τον νέο sigma.
Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις, σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.
Καλύτερα θα είναι να μπει στην μπροστινή θύρα,αν και στην πίσω δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Σε μένα και με 2 εξωτερικούς σκληρούς τους έβλεπε δεν μου είχε παρουσιάσει κάτι.Προφανώς πρέπει να φταίει το στικ που έχεις.Μερικά έχουν ασυμβατότητες με ορισμένες συσκευές.Καλημέρα απο την Κρήτη. Να αναφέρω κι εγώ ότι το plugin του youtube δουλεύει άψογα.
Για να κάνω το search πιο έυκολα , θέλω να βάλω ασύρματο πληκτρολόγιο στο Dune-Max μου . Ηθελα να ρωτήσω όσους ξέρουν :
1. Ο ασύρματος σένσορας μπαίνει στην μπροστά USB θύρα του Dune? Ταυτόχρονα έχω στην πίσω USB θύρα , έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Θα αλλάξει κάτι? (το γράφω επειδή εάν βάλω στην μπροστά θύρα ένα στικάκι . το Dune βλέπει αυτό και δεν βλέπει την πίσω θύρα. Όταν βγάλω το στικ , τότε ξαναβλέπει τον σκληρό της πίσω USB. Υπάρχει τρόπος το Dune , να βλέπει 2 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ταυτόχρονα?)
2. Το πληκτρολόγιο μπορεί να είναι τεχνολογίας bluetooth? Ή μόνο η κλασσικής ασύρματης τεχνολογία?
------------
Πρώτη μου επιλογή είναι το http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7339/Wireless-Handheld-Keyboard-and-Mouse-Touchpad , για τα φωτιζόμενα πλήκτρα του , κάτι για μένα βασικό.
Δέυτερη μου επιλογή , είναι το
http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=9394&catid=51 λόγω desigh και ποιότητας κατασκευής (και αυτό έχει φωτιζόμενα πλήκτρα , αλλά είναι 3+ το κόστος του σε σχέση με το προηγούμενο).
Είναι συμβατά τα ανωτέρω με το Dune-Max?
Εάν όχι , τότε που μπορώ να βρώ το επίσημο πληκτρολόγιο της εταιρίας?
Έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε (ασύρματο και σε μικρό μέγεθος) ?
Ευχαριστώ