Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Μια χαρά το βλέπω το youtube στο dune Λευτέρη,θα το δοκιμάσω και στο δικό μου.
Ευχαριστούμε!:615:

L

LLLEFTERIS

Guest

Αντε να βαλουν και Ελληνικο πληκτρολογιο για ποιο σωστη αναζητηση.

Σε μερικα σημεια κολλαει και διχνει ποσοστο του buffering αλλα μαλλον ειναι γιατι το modem ειναι κατω στου πεθερου μου και συν οτι εκτος απο μενα ειναι στο ιντερνετ και ο πεθερος μου αλλα και ο ενας κουνιαδος μου.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!! :119:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.117

Λίγοι είστε! Φώναξε και τους γείτονες!! :136::139::138:

Καλή Χρονιά!

Reaction score
0

Παιδιά χρόνια πολλά και καλά. Καινούριος στο φόρουμ αλλά όχι και στον χώρο των ταινιών. Πριν από μερικούς μήνες έκανα το λάθος να "αναβαθμίσω" το PCH A210 με το Α300. Από τότε σχεδόν οι μισές ταινίες που έχω σε μορφή BD ISO δεν παίζουν σε full navigation mode. Μετά από απίστευτα ξιλίκια με τους moderators του φόρουμ τους κι ενώ η ίδια η Syabas αναφέρει στα επίσημα specs πως το προιόν υποστηρίζει BD ISO με full μενού, προσανατολίζομαι στην πώλησή του κι αγορά ενός Dune HD Smart D1 και θα ήθελα να ρωτήσω τα ακόλουθα:
1. Υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ή το φέρνουμε από έξω?
2. Γενικά πως είναι από υποστήριξη. Υπάρχει ανταπόκριση όταν αναφέρεις bugs στα προιόντα και σε προβλήματα σε παίξιμο αρχείων?
3. Υποστηρίζει επίσημα BD ISO σε full navigation mode?
4. Υπάρχει κάποιο γραφικό Interface της προκοπής στα Dune όπως πχ το YAMJ στο PCH?
5. Έχει ενσωματώσει ή ξέρετε αν υπάρχει φόβος να ενσωματώσει στο μέλλον cinavia protection?
6. Ξέρετε αν πρόκειται να κυκλοφορήσουν νεότερα μοντέλα τώρα σύντομα? Θυμάμαι είχα δει πριν από καιρό κάποιες φωτογραφίες ενός πανέμορφου προιόντος, νομίζω HD Pro το οποίο δεν βλέπω στο site της Dune. Δεν κυκλοφόρησε ποτέ ή ακόμα αναμένουμε?

Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις, σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Παιδιά χρόνια πολλά και καλά. Καινούριος στο φόρουμ αλλά όχι και στον χώρο των ταινιών. Πριν από μερικούς μήνες έκανα το λάθος να "αναβαθμίσω" το PCH A210 με το Α300. Από τότε σχεδόν οι μισές ταινίες που έχω σε μορφή BD ISO δεν παίζουν σε full navigation mode. Μετά από απίστευτα ξιλίκια με τους moderators του φόρουμ τους κι ενώ η ίδια η Syabas αναφέρει στα επίσημα specs πως το προιόν υποστηρίζει BD ISO με full μενού, προσανατολίζομαι στην πώλησή του κι αγορά ενός Dune HD Smart D1 και θα ήθελα να ρωτήσω τα ακόλουθα:
1. Υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ή το φέρνουμε από έξω?
Υπάρχει, το παίρνεις απο εδώ
2. Γενικά πως είναι από υποστήριξη. Υπάρχει ανταπόκριση όταν αναφέρεις bugs στα προιόντα και σε προβλήματα σε παίξιμο αρχείων?
Δεν θα το έλεγα, ρίξε μια ματιά στο θέμα
3. Υποστηρίζει επίσημα BD ISO σε full navigation mode?
Είχα το Duo, εάν θυμάμαι καλά τα έπαιζε αλλά δεν μπορείς να βάλεις εξωτερικούς υπότιτλους.
4. Υπάρχει κάποιο γραφικό Interface της προκοπής στα Dune όπως πχ το YAMJ στο PCH?
Υπάρχει το Yadis...
5. Έχει ενσωματώσει ή ξέρετε αν υπάρχει φόβος να ενσωματώσει στο μέλλον cinavia protection?
Αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς για κανένα μοντέλο.
6. Ξέρετε αν πρόκειται να κυκλοφορήσουν νεότερα μοντέλα τώρα σύντομα? Θυμάμαι είχα δει πριν από καιρό κάποιες φωτογραφίες ενός πανέμορφου προιόντος, νομίζω HD Pro το οποίο δεν βλέπω στο site της Dune. Δεν κυκλοφόρησε ποτέ ή ακόμα αναμένουμε?
Το Pro ξέχνα το, νομίζω έπεσε θύμα της κρίσης, Περιμένουμε προς το καλοκαίρι πιστεύω τα μηχανήματα με τον νέο sigma.
Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις, σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.
Cutter, πρώτα από όλα καλώς ήρθες...
To A300 το έχω και εγώ και για να είμαι ειλικρινής αυτό που τέσταρα , με το πρώτο firmware, ήταν εάν αναγνωρίζει εξωτερικούς υπότιτλους σε iso. Δεν θυμάμαι εάν είδα να έχει μενού ή όχι. Το θέμα στο φόρουμ της popcorn το παρακολουθώ και πριν το πουλήσεις κάνε λίγο υπομονή, μην τυχόν και αλλάξει τίποτα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Ichaltou, σε ευχαριστώ πολύ και για το καλωσόριμα και για τις πληροφορίες. Υπομονή έχω, κι αν χρειαστεί να περιμένω μήνες για να λύσουν τα προβλήματα, δεν έχω κανένα πρόβλημα! Αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ είναι να αντιπαραθέτω τα επίσημα στοιχεία από την ίδια την Syabas σχετικά με την πλήρη υποστήριξη Full Menu navigation και να μου απαντάνε πως το τι αναφέρεται στο site δεν έχει σημασία! Άντε κάνε συζήτηση μετά!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Παρακολουθούσα την συζήτηση σας και ναι, είναι πολλές φορές που δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τίποτα. Anyway, θα τα λέμε εδώ τώρα και εάν μπορείς γράψε για το συγκεκριμένο πρόβλημα και στο thread του Α300 ώστε όσοι διαβάζουν να έχουν πλήρη εικόνα και για τις δυνατότητες αλλά περισσότερο για τις αδυναμίες του συγκεκριμένου player.

Reaction score
4
Εγώ πάλι είμαι στην αντίθετη κατεύθυνση , έχω το smart h1 και θέλω να το αλλάξω με popcorn. Από ότι έχω καταλάβει το Dune είναι γενικά μάρκα "γαιδούρι" όπως λέμε , χωρίς πολλά μπιχλιμπίδια αλλά παίζει τα πάντα σταθερά και σίγουρα. Από την άλλη τα popcorn είναι εξίσου ποιοτικά αλλά έχουν δώσει μεγάλο βάρος τελευταία στα μπιχλιμπίδια και λιγότερο στην ουσία. Οπότε διαλέγει ο καθένας τι θέλει , εγώ για παράδειγμα που δεν δουλεύω δύσκολα αρχεία θέλω τώρα μπιχλιμπίδια για αυτό θέλω να το αλλάξω , άλλος που δουλεύει δύσκολα αρχεία , πιστεύω ότι δύσκολα θα βρει καλύτερο μηχάνημα από Dune.

Reaction score
0
Καλημέρα απο την Κρήτη. Να αναφέρω κι εγώ ότι το plugin του youtube δουλεύει άψογα.
Για να κάνω το search πιο έυκολα , θέλω να βάλω ασύρματο πληκτρολόγιο στο Dune-Max μου . Ηθελα να ρωτήσω όσους ξέρουν :
1. Ο ασύρματος σένσορας μπαίνει στην μπροστά USB θύρα του Dune? Ταυτόχρονα έχω στην πίσω USB θύρα , έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Θα αλλάξει κάτι? (το γράφω επειδή εάν βάλω στην μπροστά θύρα ένα στικάκι . το Dune βλέπει αυτό και δεν βλέπει την πίσω θύρα. Όταν βγάλω το στικ , τότε ξαναβλέπει τον σκληρό της πίσω USB. Υπάρχει τρόπος το Dune , να βλέπει 2 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ταυτόχρονα?)
2. Το πληκτρολόγιο μπορεί να είναι τεχνολογίας bluetooth? Ή μόνο η κλασσικής ασύρματης τεχνολογία?

------------
Πρώτη μου επιλογή είναι το http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7339/Wireless-Handheld-Keyboard-and-Mouse-Touchpad , για τα φωτιζόμενα πλήκτρα του , κάτι για μένα βασικό.
Δέυτερη μου επιλογή , είναι το
http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=9394&catid=51 λόγω desigh και ποιότητας κατασκευής (και αυτό έχει φωτιζόμενα πλήκτρα , αλλά είναι 3+ το κόστος του σε σχέση με το προηγούμενο).

Είναι συμβατά τα ανωτέρω με το Dune-Max?
Εάν όχι , τότε που μπορώ να βρώ το επίσημο πληκτρολόγιο της εταιρίας?

Έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε (ασύρματο και σε μικρό μέγεθος) ?

Ευχαριστώ

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Καλημέρα απο την Κρήτη. Να αναφέρω κι εγώ ότι το plugin του youtube δουλεύει άψογα.
Για να κάνω το search πιο έυκολα , θέλω να βάλω ασύρματο πληκτρολόγιο στο Dune-Max μου . Ηθελα να ρωτήσω όσους ξέρουν :
1. Ο ασύρματος σένσορας μπαίνει στην μπροστά USB θύρα του Dune? Ταυτόχρονα έχω στην πίσω USB θύρα , έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Θα αλλάξει κάτι? (το γράφω επειδή εάν βάλω στην μπροστά θύρα ένα στικάκι . το Dune βλέπει αυτό και δεν βλέπει την πίσω θύρα. Όταν βγάλω το στικ , τότε ξαναβλέπει τον σκληρό της πίσω USB. Υπάρχει τρόπος το Dune , να βλέπει 2 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ταυτόχρονα?)
2. Το πληκτρολόγιο μπορεί να είναι τεχνολογίας bluetooth? Ή μόνο η κλασσικής ασύρματης τεχνολογία?

------------
Πρώτη μου επιλογή είναι το http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7339/Wireless-Handheld-Keyboard-and-Mouse-Touchpad , για τα φωτιζόμενα πλήκτρα του , κάτι για μένα βασικό.
Δέυτερη μου επιλογή , είναι το
http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=9394&catid=51 λόγω desigh και ποιότητας κατασκευής (και αυτό έχει φωτιζόμενα πλήκτρα , αλλά είναι 3+ το κόστος του σε σχέση με το προηγούμενο).

Είναι συμβατά τα ανωτέρω με το Dune-Max?
Εάν όχι , τότε που μπορώ να βρώ το επίσημο πληκτρολόγιο της εταιρίας?

Έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε (ασύρματο και σε μικρό μέγεθος) ?

Ευχαριστώ
Καλύτερα θα είναι να μπει στην μπροστινή θύρα,αν και στην πίσω δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Σε μένα και με 2 εξωτερικούς σκληρούς τους έβλεπε δεν μου είχε παρουσιάσει κάτι.Προφανώς πρέπει να φταίει το στικ που έχεις.Μερικά έχουν ασυμβατότητες με ορισμένες συσκευές.
Οσον αφορά το keyboard,θέλει το κλασσικό ασύρματο,με bluetooth δε νομίζω να παίζει.
Για το επίσημο πληκτρολόγιο θα ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία εδώ ενώ για πληκτρολόγιο 3ου θα πρέπει αυτό που θα βρεις να γράφει ότι είναι συμβατό με linux για να παίζει στο Dune.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Προϊόντα της dune θα βρεις εδώ. Κάποια στιγμή που είχα το DUO δεν είχα χρησιμοποιήσει εξωτερικό πληκτρολόγιο , οπότε προχώρα μόνο εάν κάποιος κάτοχος σε διαβεβαιώσει πως χρησιμοποιεί κάποιο και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα.
Στο θέμα του usb που αναφέρεις, δεν μου έχει συμβεί καθώς έχω χρησιμοποίησει πέρα από τους δυο εσωτερικούς του Duo και άλλους δύο εξωτερικούς δίσκους ταυτόχρονα.

Reaction score
1.458

:116:
Θα συμβεί αυτό αρκετές φορές Γιάννη στην πορεία,σε θέματα που γνωρίζουμε κι ο 2!:605:

Reaction score
1.458

Υπάρχει update για το Youtube plugin των Dune:http://www.upload.ee/files/1977698/dune_plugin_youtube_20120110_2.zip.html

to reinstall the plug-in: Settings> Misc> Plugins> select and delete, and then install the new version.
all settings are made through an interface, when you reinstall the versions are stored
for plug-in required firmware version or newer 111122_0159_beta

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Καθώς τα προηγούμενα posts σχετικά με το πληκτρολόγιο με έβαλαν σε σκέψεις, θα ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζεται η εισαγωγή Ελληνικών τόσο στον browser όσο και στο YouTube plugin των Dune ;

L

LLLEFTERIS

Guest

Οχι δεν εχει Ελληνικα και δεν πιστευω να εχει και το μινι keyboard που πουλαει σαν εξτρα.

Ακομα και στα αρχεια οταν πας να αλλαξεις ονομα ακομα και στα Ελληνικα να ηταν γραμμενο πχ το τραγουδι πλεον μονο με Λατινικους χαρακτηρες μπορεις να γραψεις.

Λεωνιδα το καινουριο plugin για το youtube ειδα διαφορα στην ταχυτητα πλεον δεν κολλανε τα βιντεο.

Reaction score
1.458

Ελληνικούς χαρακτήρες απ'όσο ξέρω κι εγώ δεν μπορούμε να γράψουμε με το keyboard.
Σχετικά με το youtube plugin το παρακολουθά κι εγώ στο Dune Lite 53D και αν υπάρξει κάποια νεώτερη αναβάθμιση θα ενημερώνω το νήμα.Και για ότι άλλο plugin πέσει στην αντίληψη μου!

Reaction score
0
Τελικά πήρα Wireless-Rii-Mini-Keyboard (http://www.skroutz.gr/s/278129/OEM-Wireless-Rii-Mini-PC.html). Συνεργάζεται τέλεια με το Dune MAX , όχι μόνο στην πληκτρολόγηση αλλά και σε άλλες λειτουργίες. Είναι wifi , και έχει μεγάλη ακτίνα δράσης , άνω των 10 μέτρων. Το βασικό για μένα είναι ότι έχει φωτιζόμενα πλήκτρα. Συνεργάζεται τέλεια και με το WD-Live! της κρεβατοκάμαρας (και έτσι θέλω να πάρω άλλο ένα αισθητήρα για να μη τον μεταφέρω κι αυτόν ανάμεσα στα δωμάτια). Μια χαρά.

Reaction score
1.458

Αυτό το keyboard συνεργάζεται επίσης με τα Mede8er X2

L

LLLEFTERIS

Guest

Μετα το Max τι;

Επειδη μπηκα στο τρυπακι του 3D και επειδη το Max δεν παιζει 3D απο το bluray λεω να το σουταρω και να παρω καποιο media player με τις δυνατοτητες του Max και γιατι οχι και καλυτερο αλλα μονο να περνει 3.5 δισκο μεσα χωρις drive bluray κλπ.

Να παρω καποιο απο τα μικρα που εχει η να παω σε αλλη εταιρια;

Το D1 περνει σκληρο μεσα;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney