Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
11.830
Reaction score
2.427
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Συνολικα χρεη του ομιλου ΑΛΤΕΚ: 240 εκατ. ! σε τραπεζες 110εκ. Προσοχη ομως : η Αλτεκ Τελεκομς ειναι καθαρη χρεων αντιθετα απο τις αλλες εταιρειες. Ομως ποιος θα παρει μια εταιρεια χωρις...τιποτα;
Και μια απορια: ποσο "εγγυημενος" ειναι πια αυτος ο Αθανασουλης και στηριζονται επανω τους αυτος, ως αφεντικο, δεν σακατεψε τον ομιλο του;
 

VG

Μηνύματα
5.157
Reaction score
0
Το θεμα για τις τραπεζες ειναι να μην χρειαστει να διαγραψουν τα χρεη της altec και παθει σοκ ο ισολογισμος τους...οπως και με Πουλιαδη,και με Λαναρα και πολλους αλλους...κατα τα άλλα η κριση δεν μας αγγίζει και το ελληνικο τραπεζικο συστημα ειναι ισχυρο-ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ.
 

Μηνύματα
2.381
Reaction score
0
Το όλο παιχνίδι με την Altec παίζεται λόγο του τεράστιου δανεισμού από τράπεζες αν δεν υπήρχε αυτός ο δανεισμός η Altec θα είχε εξατμιστεί καιρό τώρα. Η εταιρεία κρατιέται μόνο και μόνο μπας και οι τράπεζες καταφέρουν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους.
 

Μηνύματα
7.366
Reaction score
2.554
Aνεμομαζώματα (Νέα Τζάκια) ---> Διαβολοσκορπίσματα.

(Δεν ισχύει για τα Παλιά Τζάκια, αν με εννοείς...!)
 


Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
15.781
Reaction score
341
Στο στάδιο των αρχικών διαπραγματεύσεων με τη Vivodi η ΗΟL


Στο στάδιο των αρχικών διαπραγματεύσεων με τη Vivodi Τelecom βρίσκεται η Ηellas Οn Line, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά της.
Σύμφωνα με Το Βήμα του Σαββάτου, η Ηellas Οn Line παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά ευρυζωνικών υπηρεσιών και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα συμμαχιών και εξαγορών εφόσον υπάρχουν για την εταιρεία οι κατάλληλες συνέργειες και το αντίστοιχο εύλογο τίμημα.
Στο πλαίσιο αυτό, τονίζει η διοίκηση της Ηellas Οn Line, πραγματοποιούνται επαφές και συζητήσεις με τη Vivodi Τelecom, χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Σε περίπτωση που ευοδωθεί συμφωνία εξαγοράς θα δημιουργηθεί ένα αρκετά ισχυρό εταιρικό σχήμα το οποίο θα αγγίζει τους 120.000 συνδρομητές, δεδομένου ότι η Ηellas Οn Line έχει περί τους 86.000 συνδρομητές και η Vivodi περίπου 30.000.
Με τα δεδομένα αυτά, αν τελικά δημιουργηθεί το σχήμα, θα είναι ο τέταρτος «παίκτης» στους εναλλακτικούς τηλεπικοινωνιακούς φορείς μετά τη Forthnet, την Τellas, η οποία ανήκει πλέον στον όμιλο Wind, και τη Vodafone.

Πηγή: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=939712&lngDtrID=251
 

Μηνύματα
16.004
Reaction score
14
τελικά φαίνεται οτι οι κύριοι της Vivodi προσπαθούν όσο μπορούν να μην τους πάρει και αυτούς η μπόρα του ΟΤΕ.

30,000 μόνο είχε η Βίβο? Δηλαδή η αλτεκ τέλεκομς για τι πελατειακή μάζα μιλάγαμε οτι είχε? 20,000 ή 50,000? Γιατί κάτι έλεγαν για μια 50αριά χιλιάδα κόσμο.

Αρα τελικά όπως βλέπω τώρα τα πράγματα μέσα στο τόπ 5 εχουμε μόνο αυτούς τους παρόχους και για όσο καιρο αντέχουν όλοι να ζήσουν με τα χρέη τους και τις μεγάλες ή μικρές επενδύσεις τους η σειρά που πιστεύω οτι εχουν απο αποψη αριθμου πελατών εχεις ώς εξής:

ΟΤΕΝΕΤ
FORTHNET
WIND/TELLAS
ON TELECOMS
HOL

ξέρει κανείς τα ακριβή πελατειακά νούμερα των 5 παραπάνω παρόχων???
 

VG

Μηνύματα
5.157
Reaction score
0
Ειναι θετικο οτι η HOL και η Vivodi κινουνται πριν αντιμετωπισουν αλυτα προβληματα,ομως η εταιρεια που θα δημιουργηθει θα πρεπει να εχει αξιομνημόνευτο ιδιωτικο δίκτυο αλλιως δυσκολα θα αντεξει
 


Μηνύματα
2.381
Reaction score
0
Re: Altec: Κοντά σε συμφωνία με τις τράπεζες για την Altec Telecoms

Το όλο παιχνίδι με την Altec παίζεται λόγο του τεράστιου δανεισμού από τράπεζες αν δεν υπήρχε αυτός ο δανεισμός η Altec θα είχε εξατμιστεί καιρό τώρα. Η εταιρεία κρατιέται μόνο και μόνο μπας και οι τράπεζες καταφέρουν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους.

Μήπως αυτά που έγραψα πριν 3 μέρες σχετίζονται με το παραπάνω άρθρο?
 

Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Πάντως δεν πρέπει να απορούμε με το γεγονός ότι βλέπουμε εταιρείες να πέφτουν έξω, να συγχωνεύονται κλπ. Είναι πολλοί οι πάροχοι για την ελληνική αγορά. Τα νούμερα δεν βγαίνουν για να υπάρχουν μικρές υγιείς εταιρείες. Όπως είναι πολλές και οι Τράπεζες και θα έρθουν συγχωνεύσεις και εκεί.

Δεύτερο σημείο, αυτό με τις 'προσωπικές εγγυήσεις του Αθανασούλη', για να πάρει δάνειο η εταιρεία του, είναι συνταγή για καταστροφή. Ιδιαίτερα του ιδίου. Επειδή έχω πρόσφατη εμπειρία από στενό οικογενειακό κύκλο με παρόμοια κατάσταση, θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα δεν σώζονται στην Ελλάδα. Δυστυχώς υπάρχει μια μόνο τύχη για τον κ.Αθανασούλη πλέον. Εύχομαι να μην βγω αληθινός βέβαια. Κρίμα είναι για κάθε άνθρωπο.
 

VG

Μηνύματα
5.157
Reaction score
0
Καμια προσπαθεια δεν ειναι καταδικασμενη σε αποτυχια,και σχεδον ολοι οι επιτυχημενοι επιχειρηματιες εχουν φτασει καποτε στο σημειο αυτο που ειναι σημερα ο Αθανασουλης,γιατι την ακριβεια αυτο ειναι που διαχωριζει τους επιτυχημενους,η ικανοτητα να τα βγαζουν περα σε δυσκολες περιοδους.
 



Μηνύματα
7.366
Reaction score
2.554
Ώπα! Τι ταχύτητα είναι αυτή πρωϊ-Πρωϊ; (2500 Kbps από 60-80 που έπιανα τις προηγούμενες μέρες)

Λές;;;;;;;
 

Μηνύματα
16.004
Reaction score
14
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

μπά μάλλον εμεινες ο μονος πελάτης τους... εσύ και ο Αθανασούλης κατεβάζατε!!!
 


panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

- Τι θα κάνετε τώρα με την Altec Telecoms; «Θα γίνει μια απόπειρα να λειτουργήσει με συρρικνωμένη μορφή και με κριτήριο να διασωθούν όσο γίνεται περισσότερες θέσεις εργασίας».

Απο τη γενικότερη συνέντευξη, το συμπέρασμα που βγαίνει, μάλλον μιλάει απο μόνο του.
Ας ελπίσουμε για τους εργαζομένους περισσότερο αλλά και τους πελάτες της (όσοι απέμειναν) να βρεθεί μια σωστή φόρμουλα.
 


Μηνύματα
3.344
Reaction score
1
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Μόλις διάβασα κι εγώ στο άλλο θέμα την ανακοίνωση για τη πτώχευση της Altec. Από χτες το βράδυ κόπηκε εντελώς η ADSL σύνδεσή μου της ALTEC στο σπίτι. :110: Κι είχα προπληρώσει άλλους τρεις μήνες σύνδεσης στο πακέτο ο χοντρομ@λ@κας!

Είμαι φοβερά εκνευρισμένος αυτή τη στιγμή και μετά βίας συγκρατούμαι για να μην γράψω πολύ άσχημα πράγματα. :141:

Ποιος θα μας προστατέψει σαν καταναλωτές από κυρίους "Λαναράδες" και "Αθανασούληδες";! Το ανύπαρκτο ελληνικό κράτος; Τα ανύπαρκτα έως γραφικό βαθμό καταναλωτικά ινστιτούτα, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να στέλνουν κάποιους γραφικούς κυρίους και κυρίες στα παράθυρα των τηλεοράσεων;! :142:

Ας μην γράψω καλύτερα τίποτε άλλο, μια και κάτω από τον εκνευρισμό που με διακατέχει αυτή τη στιγμή, μπορεί και να αδικήσω πρόσωπα και καταστάσεις...

Επειδή είμαι έτοιμος να κάνω τη κίνηση απελπισίας, να καλέσω δηλαδή το 134 και να ζητήσω ADSL σύνδεση από τον ΟΤΕ και ότι συνεπάγεται αυτό για τη τσέπη μου, θα ήθελα να ζητήσω πρώτα από οποιοδήποτε μέλος του forum γνωρίζει 100% και απολύτως εξακριβωμένα, αν υπάρχει ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ κάποιο άλλο δίκτυο εκτός του ΟΤΕ, στο οποίο να λειτουργούν απροβλημάτιστα οι κάρτες προπληρωμένου χρόνου από τα εναλλακτικά δίκτυα, όπως η Hello του OTE, η Black card κτλ. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που δεν μπορώ να φύγω από το δίκτυο του ΟΤΕ, μια και το έτερον ήμισυ καλεί καθημερινά Ουκρανία μέσω αυτών των καρτών στις οποίες οι χρεώσεις είναι από πέντες έως δέκα φορές χαμηλότερες από τις χρεώσεις των άλλων δικτύων. Αν οποιοδήποτε μέλος γνωρίζει κάτι απολύτως τσεκαρισμένο για αυτό το θέμα, ας μπει στο κόπο να μου στείλει ένα pm, δεν χρειάζεται να μου απαντήσει εδώ και να βγούμε εκτός θέματος... :126:
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.677
Μηνύματα
2.869.798
Members
37.945
Νεότερο μέλος
MORPH
Top