Δυστυχια ενισχυτη...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Δυστυχία ενισχυτη στο CΑpe...FΕar

και για να συνεχισυμε την συζητηση...
ο nelson pass λεει οτι οι class d μετρανε καλα αλλα δεν παιζουν τοσο καλα.
ο john atkinson λεει οτι οι class d δεν μετρανε τοσο καλα αλλα παιζουν καλα
(συμφωνα με τον συνεργατη του τον kal rubinson, αυτον βρε που ακουει ολο sacd πολυκαναλα απο ενα συστημα με b&w 3 ιδια μεγαλα 800κατι εμπρος και 2 μικρα πισω).
ποιος εχει δικιο?
Εδώ είναι απαραίτητη η χαϊενδική πρακτική του...Rowan Atkinson(Mr Bean:612:) γιά να συμπληρωθεί το...Trio Belcanto.
Τελικα ποιος ειναι hi end,ο Ρεχαγκελ η ο Σαντος.Να ενα ερωτημα που οφειλει να αποσχολησει τους απανταχου.........φιλους.Αντ'αυτου ασχολεισθε με παγωμενα πραγματα.(Ice power)Κατι σε οδοντοκρεμα θυμιζει.
Ο...Ερνέστος Βαλβέρδε:142:
...
το κωστα εαρ ηθελα να ειρωνευτω! που μας βγηκε λαμπακιας...
εγω να ρωτήξω...'Αλλα λενε άλλα κάνουν?
πες το ψέμματα! κάτι σε κολινός φέρνει, ε?
...
ε, κάντο, τι περιμένεις? πρόσκληση?
Δεν πειράζει που φέρνει σε οδοντόκρεμα,αρκεί που δεν φέρνει σε...τσιχλόφουσκα-και φούσκες γενικώς.
Το τι ακριβώς κάνουν όσοι λένε πως χρησιμοποιούν αρθρώματα ICE στους ενισχυτές τους εξαρτάται επίσης από τις διατάξεις φεριτών γιά περιορισμό των εκπεμπομένων Ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών,τη διαρρύθμιση του δικτύου ανάδρασης και από την ευχέρεια customization.Μέσα σ'όλα τριγυρνά κι ένα... Ζόμπι (σα να λέμε...Zobel) με χαρακτηριστικά περί των οποίων ο Ear είναι σίγουρα ειδικός...Τέλος η εντυπωσιακή πρόσοψη οπωσδήποτε παίζει το ρόλο της στην εκτίμηση κάθε διαγράμματος μέτρησης.Υπόψιν ότι η ιταλική μαϊμού δεν διαθέτει μονοκόκ αλουμινένιο σασί:126:

Επειδή όσον αφορά τον Ear ακόμα και η ειρωνία οφείλει να είναι εκλεκτή,έχω να παρατηρήσω ότι είναι υπεύθυνος με την ενδελεχή του ενασχόληση γιά την εξέλιξη της τάξης Tripath στη νέα τάξη...Polipath.
Μένει λοιπόν να διευκρινιστεί κατά πόσον οι...΄΄πολύπαθοι΄΄ (και ουχί PWM) ενισχυτές του είναι και ...΄΄δυστυχείς΄΄ (στα πρίμα)

Reaction score
1.772
Απάντηση: Δυστυχια ενισχυτη...

μου φαινεται εχουμε γενικευση λιγο.

icepower,tripath κλπ τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι.

συμπτωματικα μολις προχτες τελειωσα το ενα καναλι απο δυο icepower 1000 asp.

σε πρωτη φαση με εντυπωσιασε το γκαζι.

μετα εκανα συγκριση με τα 700αρια μου και επανηλθα στην ταξη.

πολυ πιο ψυχρο ακουσμα αλλα με καλυτερα ελεγχομενο χαμηλο και περισσοτερη δυναμη.

ωστοσο εμεινα με την αισθηση οτι αν ριξω τη δουλεια που εχω ριξη στα 700αρια

σε ενα σταδιο εισοδου θα παρω τα ιδια αποτελεσματα.

μονο που δεν ειμαι σιγουρος μηπως το πιουρ ειναι πιο σωστο τελικα.

Reaction score
1.772

ναι ο rotel δεν εχει τιποτα στην εισοδο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.090

μονο που δεν ειμαι σιγουρος μηπως το πιουρ ειναι πιο σωστο τελικα.
τα "σωστό" οφείλει να μας απασχολεί (στα βασικά), κάτι που πολλοί καν δε τηρούν, αλλά όχι μέχρι τέλους, διότι και στο άριστα μαγειρεμένο φαγητό με τις άριστες πρώτες ύλες, το "αλατάκι" το θες στο τέλος κι είναι υποκρισία να λες πως το προτιμάς ανάλατο (για τα γούστα σου) επειδή έτσι "πρέπει", επειδή έτσι είναι το "σωστό". :136:

Στο συγκεκριμένο θέμα πιστεύω πως είναι εξαιρετικά δύσκολο έργο να βρεις προενισχυτικό στάδιο που θα οδηγήσει αυτά τα όργια "σωστά". :144:

Και ναι μεν το "τσουβάλιασμα" δεν είναι "σωστή" πρακτική, αλλά στην πράξη (στο "τέλος") έχει αρκετό (έως πολύ) νόημα, πάντα συνυφασμένο με την έννοια του τελικού "αλατοπίπερου", είτε αυτό πέφτει δόκιμα (κάλας ιωδιούχο) είτε αδόκιμα (μαύρο και χοντρό χωρίς ιώδιο), διότι το τελικό αυτό αλατοπίπερο επηρεάζει περισσότερο το "τέλος" από την προέλευση της πρώτης ύλης, πχ αν το μπαχαρικό ήταν ινδίας ή ισπανίας ή "made in the usa" ή και ακόμα "κινεζόνι". :143:

προσωπικά το "πιουρ" το πάλεψα (έτσι, για την τιμή των όπλων ρε παιδί μου), έχασα, και το ξέχασα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως δε τηρώ τα "βασικά", τα οποία είναι τόσα πολλά που ...μόνο "βασικά" δεν είναι τελικά! :126:

Reaction score
1.772

ουτε εμενα μου βγηκε.

ωστοσο παρα το αλατοπιπερο τα πλεονεκτηματα συνεχιζουν να ειναι εκει.

τι αλλο να ζητηση κανεις;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.090

μεγάλη άδεια. το καλοκαίρι ήρθε....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.210
Members