Δυστυχια ενισχυτη...

D

deleted user 10898

Guest
Και οι 2 απόψεις που γράφτηκαν έχουν βάση
Πχ για αυτόν που έχω εγώ ( ROTEL RB-1092 )
για λιεγ και εσυ που εχεις κλασσ ντι, σε τσιμπαει στα αυτια πσιλα? τι ηχεια κατεχεισ?
(οχι οτι εχει σημασια τι λες γιατι εαν ερθω σπιτι σου με αυτο το ρημαδι το xtz room analyzer δεν θα θες να ξαναακουσεις μουσικα...)

Reaction score
140
για λιεγ και εσυ που εχεις κλασσ ντι, σε τσιμπαει στα αυτια πσιλα? τι ηχεια κατεχεισ?
(οχι οτι εχει σημασια τι λες γιατι εαν ερθω σπιτι σου με αυτο το ρημαδι το xtz room analyzer δεν θα θες να ξαναακουσεις μουσικα...)
Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις το 802d να φωνάξει-τσιρίξει

D

deleted user 10898

Guest
Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις το 802d να φωνάξει-τσιρίξει
ναι αλλα αφτο το τοσο μονιτορ ηχειο θα επρεπε να ξεμπροστιαζει την παραμορφωση πσιλα..

Reaction score
140
ναι αλλα αφτο το τοσο μονιτορ ηχειο θα επρεπε να ξεμπροστιαζει την παραμορφωση πσιλα..
Και άμα σε πω τώρα ότι και όλα τα ιντερκονεκτ είναι ασημένια ,
Θα πηδηχτείς από το παράθυρο?:137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.696
Απάντηση: Δυστυχια ενισχυτη...

όχι "θα πηδηχτείς", θα ¨πηδήξεις" λέμε βρε!:143::138::135::137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.696

καλά, αυτός είναι ιδιάζουσα περίπτωση, όντως θα πηδηχτεί αυτός δηλαδή.:142::136::138::135:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Bel Canto...General

δηλαδή περίμενες τόσο καιρό για να καταλάβεις ότι μας τρώει ο κ@λος μας? Ότι τριβόμαστε στη γκλίτσα? ότι κλπ κλπ κλπ? ....
μια μόνο μαρτυρία αρκεί στο δικαστήριο για να βγεί πόρισμα. εξ ου και η ανεκτίμητη αξία του γνωστού "ψευδομάρτυρα". Κι αν αρκεί στο δικαστήριο, πόσο μάλλον στην καθημερινότητά μας. Μια άλλη έκφραση του ίδιου θέματος είναι το γνωστό "ό,τι δηλώσεις είσαι", όπου δηλαδή ο κατηγορούμενος είναι ταυτόχρονα και ψευδομάρτυρας.
Τώρα όμως αποδείχθηκε δίχως ανάγκη μαρτύρων ότι το έχουν εμπεδώσει και οι υπόλοιποι.
Μία μαρτυρία;Εδώ υπάρχουν τρεις δικανικοί βαθμοί και τ'απαιτούμενα χρόνια γιά να τελεσιδικήσουν.
Επειδή όντως στην Ελλάδα αξιοποιήθηκε πολύ το ΄΄είσαι ό,τι δηλώσεις΄΄,έπήλθαν τ'αναμενόμενα αποτελέσματα...
1)Σκαραβαίος=scarab
2)caravelle=(σε ελεύθερο υπονοούμενο) ταξιδευτής
(Και επειδή μάλλον έχεις ταυτίσει τον σκαραβαίο με τα VW, ε, λοιπόν TO VW είναι το caravelle syncro t3. Πληροφορίες ενταύθα).
Στην ανάγκη ο caravelle καταναλώνει και σκαραβαίους. Το αντίθετο δεν συνιστάται. (Στους σκαραβαίους).
Είναι φανερό πως αυτοί που "πιστεύουν πως είναι έξυπνοι" ανήκουν στην κατηγορία των έξυπνων μέχρις αποδείξεως του εναντίου.
Αντίθετα αυτοί που "κάνουν τους έξυπνους" ανήκουν σε άλλη κατηγορία, στην παρεξηγημένη κατηγορία των βλακών, που έχοντας μια ενδόμυχη αντίληψη της βλακείας τους κάνουν ότι μπορούν. Αποτέλεσμα: κάποιες φορές καταφέρνουν να ξεγελάσουν την κοινωνία που τους παρεξηγεί ως... έξυπνους, όχι όμως και τους πανέξυπνους που τους παρεξηγούν ως ρέποντες απλώς προς ιδιοτελές ρομάντσο, ενώ όσοι πράγματι ανήκουν στην κατηγορία αυτή και είναι αληθινοί, γνήσιοι βλάκες, αντιπαθούν τα ρομάντσα γιατί τα θεωρούν ακαταλαβίστικες δήθεν κωμωδίες!
(Πω! πω! ίντριγκα το νήμα!).
Σ'ευχαριστώ γιά τις αυτοκινητιστικές σου πληροφορίες,αν και τις ήξερα.Αυτή η ρημαδο-αντίληψη μπορεί προς στιγμή να μας ξεγελάσει,μιά και είχα στο μυαλό μου όταν σε αποκαλούσα έτσι τα αγωνιστικά πλεούμενα τύπου ΄΄Scarab΄΄

Ξέχασες τον υπερθετικό βαθμό ΄΄πανεξυπνότατος΄΄,μπορεί να σε αφορά προσωπικά...Η βλακεία του ΄΄πανύβλακα΄΄ έγκειται ακριβώς στο ότι είναι ορατή η προσπάθειά του να πείσει περί του αντιθέτου.
Αν όλοι διαθέταμε το χάρισμα να πείθουμε ότι είμαστε κάτι άλλο,τότε ο κόσμος θα ήταν λιγότερο ρεαλιστικός αλλά καλύτερος σε αντιλαμβανόμενη ποιότητα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση:Δυστυχια ενισχυτή:Άλλα τα...eyes του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας

...κι αφού δε μιλάει κανένας, ποσώς υπάρχει ενδιαφέρον για διόρθωση αυτού του θέματος, καθώς αν δεν αναγνωρίζεται, δεν υφίσταται καν θέμα...
Ας δούμε λιγάκι διαφορές κάτω από το καπώ(λ.χ. στάδια εισόδου) μεταξύ BelCanto & του αναφερθέντος παραδείγματος Jeff Rowland:

Εδώ μιά χαρακτηριστική τομή στην τροφοδοσία:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.696

καλά θυμόμουν, ο μπελκαντίδης δεν έχει τίποτις στην είσοδο, πολύ πιούρ ρε παιδί μου.

από αυτά πάντως έχω 8 τεμάχια εγώ, 2 ο αδερφός μου, 8 ο κουμπάρος μου και 2 ο άλλος κουμπάρος μου. Είχα πάρει και 2 ακόμα, να υπάρχουν. τελικά δε συμφέρει η πολυενίσχυση...

πάντως τα καλώδια του τζεφ (ιδίως αυτά τα γκρι τα εσωτερικά ιντερκονέκτς) πολύ φτηνά μου φαίνονται. με τέτχια δε συνδέουμε το cd-rom με την κάρτα ήχου? ρε λες νά'ναι καλά αυτά? νά'χουν τίποτα χροιές? βρε πόσο τον πουλάνε αυτόν τον τζεφ? ξέρει κανείς?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

από αυτά πάντως έχω 8 τεμάχια εγώ, 2 ο αδερφός μου, 8 ο κουμπάρος μου και 2 ο άλλος κουμπάρος μου. Είχα πάρει και 2 ακόμα, να υπάρχουν. τελικά δε συμφέρει η πολυενίσχυση...
πάντως τα καλώδια του τζεφ πολύ φτηνά μου φαίνονται. βρε πόσο τον πουλάνε αυτόν τον τζεφ? ξέρει κανείς?
Η ΄΄Άρπα΄΄ είναι ένα εκλεκτό χαϊενδικό μουσικό όργανο που δεν ΄΄παίζεται΄΄ με τίποτα μιλάμε...:612:

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Δυστυχια ενισχυτη...

καλά θυμόμουν, ο μπελκαντίδης δεν έχει τίποτις στην είσοδο, πολύ πιούρ ρε παιδί μου.

πάντως τα καλώδια του τζεφ (ιδίως αυτά τα γκρι τα εσωτερικά ιντερκονέκτς) πολύ φτηνά μου φαίνονται. με τέτχια δε συνδέουμε το cd-rom με την κάρτα ήχου? ρε λες νά'ναι καλά αυτά? νά'χουν τίποτα χροιές? βρε πόσο τον πουλάνε αυτόν τον τζεφ? ξέρει κανείς?
o 312 o στερεος ο τελικος κανα 15αρι :143:
πολλα ειναι? :135:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.696

ναι, πολλά, αλλά έχει μια πρόσοψη, μούρλια!

(αν τον δίναν στο 1/10 της τιμής που λες, θα τον αγόραζα)

Reaction score
11

... αλλά έχει μια πρόσοψη, μούρλια!
Μη λέτε για προσόψεις ενισχυτών! Θα με αναγκάσετε να μπανιαριστώ!
(Ωραιότατες προσόψεις, (ενισχυτών), όλου του κόσμου φανερωθείτε! (Μη προς θεού!)).

:142:

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Δυστυχια ενισχυτη...

ναι, πολλά, αλλά έχει μια πρόσοψη, μούρλια!

(αν τον δίναν στο 1/10 της τιμής που λες, θα τον αγόραζα)
Κάτι μου λέει ότι του μελιδη δεν θα του έπεφτε δύσκολο να την κάνει την φάτσα του τζεφ:109:

D

deleted user 10898

Guest
το σταδιο εισοδου του μπελκαντου ειναι πιουρρ!! αφτος με αρεσει...
εχει ομως σημασια στην παραμορφωση στη εξοδο που λεν οι οχτροι στις υψηλες?

και τελικα θα μας πει ο κεαρ εαν αφτη η παλιο thd εκει ψηλα εχει σημασια? (τοση πουνε δλαδη τιναχει, εμενανε ο πιουρ χαλαλι εντ ενισχυτης μου εχει παραπανω δηλαδης, αλλα εδω λεμε για τους αλλους τους ντεντε)

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Δυστυχια ενισχυτη...

το σταδιο εισοδου του μπελκαντου ειναι πιουρρ!! αφτος με αρεσει...
εχει ομως σημασια στην παραμορφωση στη εξοδο που λεν οι οχτροι στις υψηλες?

και τελικα θα μας πει ο κεαρ εαν αφτη η παλιο thd εκει ψηλα εχει σημασια? (τοση πουνε δλαδη τιναχει, εμενανε ο πιουρ χαλαλι εντ ενισχυτης μου εχει παραπανω δηλαδης, αλλα εδω λεμε για τους αλλους τους ντεντε)
καλα το πλακετακι με τα δυο opamp πισω απο τα βυσματα εισοδου

δεν το βλεπεται;

και καλα αυτο ειναι μικρο.

το τροφοδοτικο που τους δινη ρευμα δεξια απο το module;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.696

μ'αρέσει να απαντάς στην ερώτησή σου, με βγάζεις απ'τον κόπο....:137::138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.696

καλα το πλακετακι με τα δυο opamp πισω απο τα βυσματα εισοδου

δεν το βλεπεται;

και καλα αυτο ειναι μικρο.

το τροφοδοτικο που τους δινη ρευμα δεξια απο το module;
που το γλιέπεις βρε? μα την γκαομάρα μου δε γλιέπω τίποτις! η είσοδος της πλακετός είναι δεξά, εκεί που φαίνονται τα καλώδια να παένουν στριφογυριστά τα κοκκινομπλέ στην πίσω όψη που ξεκινούν από τα αριστερά, απ'την πλακέτα επιλογής μεταξύ RCA και XLR, που χρησιμοποιεί ένα op-amp για αυτό το λόγο δηλαδή, κι ένα διακόπτη, τι έχασα πάλι? τον οπαμπίδη για ισορροπημένο και μη, δεν τον έχασα, αλλά πες τι έχασα ο ανοιχτομάτης; αν αυτό το θεωρείς "πλακέτα εισόδου" ή "προενισχυτική βαθμίδα" και τα συναφή, να με σχωράς, αλλά άλλο ψάχνω ο μάνιακ στα 5.000 ευρώπουλα να ιδώ... :111:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.696

φάε πίσω όψη του 1000-άρη, με το διακόπτη δεξά, μεταξύ XLR και RCA:

πάντως του στραβού το δίκιο να το λέμε, από πρόσοψη ο τζεφ του ρίχνει στ'αυτιά χαλαρά...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp