Δώρα Χριστουγέννων

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Μολις έστειλα τα δωρα στους τυχερούς:drinks:
Χαρηκα πολυ που μιλησα μαζι τους τους ευχαριστώ και τους ευχομαι παντα επιτυχίες!!
Θελω να ευχηθώ οτι καλύτερο στην ομαδα του Avsite για την υπεροχη προσφορά τους καθε μερα !!:party:

Reaction score
15.469
Παιδια ... στο δεμα βαζω και τηλ. παραληπτη ?
διευθυνση και τηλ. δικα μου ?

σορυ αλλα εχω καψει πολλα εγκεφαλικα κυτταρα και δε θυμαμαι καλα ...

θα 'βαζα και στα λοιπα δωρα ενα καλωδιο Ειδικο για ΔΙΠΛΟΚΑΛΩΔΙΩΣΗ που εχω ,αλλα βλεπω κι εχουν βγει τ' ακονισμενα μαχαιρια οποτε ... αστο

θενκς

:D

Reaction score
570
Καλημέρα. Ο Άγιος Βασίλης ήρθε και για μένα φέτος... Παρέλαβα το DAC από το Σπύρο. Χάρηκα πολύ που τον γνώρισα και θα ήθελα και πάλι να τον ευχαριστήσω για την σημαντική προσφορά του. Είναι εξαιρετικό για αυτό που το ήθελα.
Συγχαρητήρια και πάλι στους διοργανωτές zizik και wizzy και σε όλους τους δωροθέτες. Και του χρόνου!

Reaction score
1.391
συγχαρητήρια σε δωροθέτες και τυχερούς !

καλη χρονια να εχουμε !

παρακαλώ ο τυχερός να μου στείλει ενα πμ για συνεννόηση !

31ο Δώρο: Μία (1) διπλή πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση "Μέθοδος αντισύλληψης" (DimitrisTop., post #141)
Συμμετοχές: 1) Yiannis_B

Reaction score
132
Καλημέρα.
Σήμερα παρέλαβα μέσω ελτα το X-10D.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στον φίλο oldy για την υπέροχη προσφορά του !!!
Και του χρόνου να είμαστε κάλα !

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Να ευχαριστήσω και εγώ (αργοπορημένα) τον μάστερ κομάντερ Ζίζικ για τα ηχεία και τον el presidente gonis για τα καλώδια. Αντικατέστησαν επάξια τα καυσόξυλα που χρησιμοποιούσα πριν και φυσικά παίζουν μέρα-νύχτα.

DSC_0402.jpg

Είχα κάπου ένα ξέμπαρκο Technics μικρόφωνο, έκανα για το κέφι και μία μέτρηση αυτών που έφυγαν:

bw22222.jpg

Και αυτών που ήρθαν:

bws30.jpg

Tι λέγαμε για τις γρατζουνιές στο πάτωμα; Πέρασα βέβαια το στάδιο της απλής γρατζουνιάς, κάνουμε λόγο για Γραμμική Β.

DSC_0403.jpg

Ευχαριστώ για τη μουσική που ήδη προσφέρουν και γι' αυτήν που θα προσφέρουν στο μέλλον. (σταδιακή αναβαθμιση συστηματος κτλ)

Reaction score
454
Παρέλαβα και εγώ το δώρο μου.
Ευχαριστώ πάρα πολύ το site και τον κο. Σωτήρη .

Να και τα μοντέλα :lolsign::lolsign::lolsign:

Ευχαριστώ και πάλι , το δώρο ήταν πολύ σημαντικό για 'μένα και νιώθω πολύ υποχρεωμένος.
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή μας χρονιά.

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
12ο Δώρο: Blu-Ray 3D "The Hobbit" trilogy (penelopie, post #39)
παρελαβα το δωρο:drinks:
αυτα ειναι καινουργια !!! δεν ξερω τι να πω , και ενω σου ειπα να τα στειλεις με δικα μου εξοδα με γενικη ,πληρωσες κιολας ... και παλι σε ευχαριστω :)

Reaction score
2.333
12ο Δώρο: Blu-Ray 3D "The Hobbit" trilogy (penelopie, post #39)
παρελαβα το δωρο:drinks:
αυτα ειναι καινουργια !!! δεν ξερω τι να πω , και ενω σου ειπα να τα στειλεις με δικα μου εξοδα με γενικη ,πληρωσες κιολας ... και παλι σε ευχαριστω :)
Αχχχ άτιμε μου τα φαγες :tongue: :laugh:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.963
Παρέλαβα το μέλι και το γλυκό ντοματάκι απο τον spitonoikokokurhs. :hi::hi::hi:
Milles mercis!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.343
Members