Δώρο Thorens TD-146

Status
Not open for further replies.

Reaction score
1.534

Και πριν,με την ανακοίνωση του νικητή,στο τσακ το γλίτωσα.
Αχχχχχ…… Αυτές είναι γυναίκες. Να τρελαίνονται για ένα πικάπ. Τρία της έχω στο σαλόνι και εκείνη συνέχεια μουρμουρίζει «Πότε θα στα φέρω στο κεφάλι (μαζί με τις γρανιτένιες βάσεις τους)….».

Συγχαρητήρια σε όλους.

Άρη δεν μπορούσε να είχε καλύτερη κατάληξη η ευγενική προσφορά σου. Πάντα εν σοφία εποίησας.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Τρία της έχω στο σαλόνι και εκείνη συνέχεια μουρμουρίζει «Πότε θα στα φέρω στο κεφάλι (μαζί με τις γρανιτένιες βάσεις τους.
Μήπως έχεις κάνει λάθος επιλογή πικαπ και πρεπει να τα αλλάξεις? :lolsign: Το έχεις συζητήσει μαζι της? :D:lol:

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Τρία της έχω στο σαλόνι και εκείνη συνέχεια μουρμουρίζει «Πότε θα στα φέρω στο κεφάλι (μαζί με τις γρανιτένιες βάσεις τους)….».
Έλιωσα ... :roflmao::roflmao::roflmao:

Μη μάθει οτι γράφεις στο av,γιατί υπάρχει φόβος να δεις κάποιο απο αυτά σε κλήρωση,χαχα!

Reaction score
1.651

Reaction score
0
Αν δεν εχει δοθει ενδιαφερομαι να συμμετεχω και εγω...και μπραβο Αρη για τη κινηση σου αυτη

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Πέσε για ύπνο αμέσως!!! :rolleyes:

Όνειρα γλυκά ...

:)
Ωωω!!! ...τι όμορφο όνειρο!!! :)
Τώρα που κάναμε την αρχή,θα γίνει και αυτό αληθινό (εν μέρει ε; ).Σιγά,σιγά μεν,αλλά θα γίνει
ως ένα σημείο.

Πάντα ήθελα έναν τέτοιο χώρο,(εντάξει και μικρότερος να είναι) γεμάτο βινύλια.

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Καλα βρε δεν ειπαμε και τιποτα.
Εξαλλου εγω τον καναπε ζαχαρωνω.
Τα βινυλια τα εχω οκ.
Ούτε τον καναπέ λέμε.Πάει με το όνειρο πακέτο.Και τα βινύλια.
Να βρεις άλλον καναπέ.Αυτός είναι πιασμένος,δεν βλέπεις;

Reaction score
1.651
Ασμη, αυτο ειναι όνειρο για την Ψηριστιανα η για σένα βρε κατεργάρη? :lolsign::roflmao::lol:
Δε με χαλάει :acute: Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω cosmarpan :D :lolsign::lol::lolsign::lol:

Και εγω σελω....τετοιο χωρο, για να πεσω για νανα. :lolsign::lol::roflmao:
"Δεν είναι ποτέ πολύ αργά γιά να περάσει κανείς ευτυχισμένα παιδικά χρόνια" λέει ο Tom :tongue:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Δε με χαλάει :acute: Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω cosmarpan :D :lolsign::lol::lolsign::lol:
Όλο μ@λ@κιες λέτε ολοι σας, εχω πει χίλιες φορές είμαι 27 χρόνων ολοι εσείς είστε μεγαλύτεροι μου κατα πολυ ξουρογεροι. Αλλα ζηλεύετε και την ηλικία μου και την ομορφιά μου έχετε λυσσάξει ολοι, κι ΕΣΥ κι ο Μιχας. Κι όταν εσεις έχετε αποδημήσει κι ακούτε πουλάκια να τιτιβίζουν, εγω θα ακουω ακομα, και για πολλα χρονια μάλιστα, την αγαπημένη μου μουσικη. Μπουαχαχαχαχα. :lolsign::D:lol: Αντε λάδια :lol:

Reaction score
6.582
Όλο μ@λ@κιες λέτε ολοι σας, εχω πει χίλιες φορές είμαι 27 χρόνων ολοι εσείς είστε μεγαλύτεροι μου κατα πολυ ξουρογεροι. Αλλα ζηλεύετε και την ηλικία μου και την ομορφιά μου έχετε λυσσάξει ολοι, κι ΕΣΥ κι ο Μιχας. Κι όταν εσεις έχετε αποδημήσει κι ακούτε πουλάκια να τιτιβίζουν, εγω θα ακουω ακομα, και για πολλα χρονια μάλιστα, την αγαπημένη μου μουσικη. Μπουαχαχαχαχα. :lolsign::D:lol: Αντε λάδια :lol:
27 χρονων εισαι?
Σου εχει χαλασει και εσενα το πληκτρολογιο του Η/Υ απο τα πολα like σαν και το δικο μου ε?
Ηθελες να βαλεις το 7 πριν το 2 στη ηλικια σου ε?

Αστο Κωστα.
Οκ θα βηθησω εγω με μια φωτο σου αφου σε ζοριζει το πληκτρολογιο.

Reaction score
263
και παλι συγχαρητηρια σε ολους τους διοργανωτες τετοιων ωραιων κινησεων..:)

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis