- Reaction score
- 996
Με γειά Χριστιάνα!
Άρη και συνχορηγοί, πολλά μπράβο!
Άρη και συνχορηγοί, πολλά μπράβο!
Αχχχχχ…… Αυτές είναι γυναίκες. Να τρελαίνονται για ένα πικάπ. Τρία της έχω στο σαλόνι και εκείνη συνέχεια μουρμουρίζει «Πότε θα στα φέρω στο κεφάλι (μαζί με τις γρανιτένιες βάσεις τους)….».
Και πριν,με την ανακοίνωση του νικητή,στο τσακ το γλίτωσα.
Μήπως έχεις κάνει λάθος επιλογή πικαπ και πρεπει να τα αλλάξεις?Τρία της έχω στο σαλόνι και εκείνη συνέχεια μουρμουρίζει «Πότε θα στα φέρω στο κεφάλι (μαζί με τις γρανιτένιες βάσεις τους.
Έλιωσα ...Τρία της έχω στο σαλόνι και εκείνη συνέχεια μουρμουρίζει «Πότε θα στα φέρω στο κεφάλι (μαζί με τις γρανιτένιες βάσεις τους)….».
Kαλά, αν κερδίσεις κανένα τζόκερ τι θα πάθεις; Εγκεφαλικό;
Πέσε για ύπνο αμέσως!!!Και πριν,με την ανακοίνωση του νικητή,στο τσακ το γλίτωσα.
Ασμη, αυτο ειναι όνειρο για την Ψηριστιανα η για σένα βρε κατεργάρη?Πέσε για ύπνο αμέσως!!!
Όνειρα γλυκά ...
![]()
![]()
Ωωω!!! ...τι όμορφο όνειρο!!!Πέσε για ύπνο αμέσως!!!
Όνειρα γλυκά ...
![]()
![]()
Πέσε για ύπνο αμέσως!!!
Όνειρα γλυκά ...
![]()
![]()
Και εγω σελω....τετοιο χωρο, για να πεσω για νανα.Ασμη, αυτο ειναι όνειρο για την Ψηριστιανα η για σένα βρε κατεργάρη?![]()
Εσύ να πας αλλού να την πέσεις.Και εγω σελω....τετοιο χωρο, για να πεσω για νανα.![]()
Καλα βρε δεν ειπαμε και τιποτα.Εσύ να πας αλλού να την πέσεις.
Ο συγκεκριμένος χώρος είναι δικός μου![]()
Ούτε τον καναπέ λέμε.Πάει με το όνειρο πακέτο.Και τα βινύλια.Καλα βρε δεν ειπαμε και τιποτα.
Εξαλλου εγω τον καναπε ζαχαρωνω.
Τα βινυλια τα εχω οκ.
Δε με χαλάειΑσμη, αυτο ειναι όνειρο για την Ψηριστιανα η για σένα βρε κατεργάρη?![]()
"Δεν είναι ποτέ πολύ αργά γιά να περάσει κανείς ευτυχισμένα παιδικά χρόνια" λέει ο TomΚαι εγω σελω....τετοιο χωρο, για να πεσω για νανα.![]()
Όλο μ@λ@κιες λέτε ολοι σας, εχω πει χίλιες φορές είμαι 27 χρόνων ολοι εσείς είστε μεγαλύτεροι μου κατα πολυ ξουρογεροι. Αλλα ζηλεύετε και την ηλικία μου και την ομορφιά μου έχετε λυσσάξει ολοι, κι ΕΣΥ κι ο Μιχας. Κι όταν εσεις έχετε αποδημήσει κι ακούτε πουλάκια να τιτιβίζουν, εγω θα ακουω ακομα, και για πολλα χρονια μάλιστα, την αγαπημένη μου μουσικη. Μπουαχαχαχαχα.Δε με χαλάειΌταν μεγαλώσω θέλω να γίνω cosmarpan
![]()
27 χρονων εισαι?Όλο μ@λ@κιες λέτε ολοι σας, εχω πει χίλιες φορές είμαι 27 χρόνων ολοι εσείς είστε μεγαλύτεροι μου κατα πολυ ξουρογεροι. Αλλα ζηλεύετε και την ηλικία μου και την ομορφιά μου έχετε λυσσάξει ολοι, κι ΕΣΥ κι ο Μιχας. Κι όταν εσεις έχετε αποδημήσει κι ακούτε πουλάκια να τιτιβίζουν, εγω θα ακουω ακομα, και για πολλα χρονια μάλιστα, την αγαπημένη μου μουσικη. Μπουαχαχαχαχα.Αντε λάδια
![]()
Δεν βλέπω φατσούλες με γελάκια, αλλά ελπίζω ότι κάνεις χιούμορ.Αν δεν εχει δοθει ενδιαφερομαι να συμμετεχω και εγω...και μπραβο Αρη για τη κινηση σου αυτη