ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Καλό τραγουδάκι, αλλά λίγο η φωνή του τύπου, λίγο η προφορά (ελληνική κάργα) και λίγο το ρεφρέν (δεν μπορώ ρε παιδιά ελληνικά ρεφρέν, μου θυμίζουν παπαρίζου) με χαλάει. Μέχρι την μέση καλά το πήγαινε. Αν ήταν όλα πιο Hard, και όλα στα αγγλικά ίσως κρυβόταν η προφορά και δεν με χάλαγε τόσο. Μάλλον όχι απλά δεν με χάλαγε, θα έλεγα ότι θα τα έσπαγε!
Ίσως είμαι προκατειλημένος τι να πώ...

ΥΓ. Λέω για το πρώτο κομμάτι.

+1000

Reaction score
1.153
Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

... γιατί ούτε καρφιά φοράνε ούτε χτυπιούνται σαν χταπόδια με τις μαλλούρες....:142:
Έτσι απ'ότι ακούω η μουσική τους είναι περισσότερο Nu Metal/Alternative Rock :126: Tι λες?
Έχεις μείνει λίγο πίσω στα "μεταλλικά" πράγματα :135:.
numetal?έλεος...Η συντριπτική πλειοψηφία των συγκροτημάτων αυτών ακούγονται παντελώς ίδια.Πολύ easy listening οι Linkin Park
Αν έπρεπε πάντως να ακούσω "κατσιβέλικο¨μέταλ(με το πιστόλι στον κρόταφο όμως) θα άκουγα κάτι τέτοιο...

[youtube]Lf7i6UB5vGw[/youtube]

Reaction score
40

Για σταθείτε βρε παιδιά δηλαδή αν δεν κάνουν φωνητικά που να μοιάζουν σαν γορίλες:142: και έχουν υβριστικό στίχο είναι η μέταλ μουσική για πέταμα?
Εντάξει τώρα....:133:

ΥΓ Οι Linkin Park ήταν πρωτοποριακοί στο είδος τους και πολλοί τους αντέγραψαν :126: Τα δε φωνητικά τους απρόβλεπτα.....

Άλλο heavy metal άλλο Nu metal έτσι?

Εξάλλου στη μουσική metal έχει μπει και η συμφωνική μουσική στο παιχνίδι και αυτή για πέταμα είναι? Δε νομίζω...

Το συγκεκριμένο συγκρότημα δεν έχει καμιά σχέση με τους linkin Park πάντως...

Reaction score
10
Η φωνή του είναι επιεικώς απαράδεκτη... Και δεν χρειάζεται να φωράει καρφιά ή να χτυπιέται με μαλλούρες για να έχει φωνή... ΚΑΙ επίσης θα σας παρακαλούσα να μην ταμπελοποιείτε έτσι αυθαίρετα τους χεβιμεταλλάδες.Ξέρω πολλούς χεβημεταλλάδες που φωράνε κουστούμι και δεν χτυπιώνται σαν χταπόδι και δεν φωράνε καρφιά. Έλεος πια με αυτές τις ταμπέλες!!!
Ευχαριστώ!

Reaction score
40

Η φωνή του είναι επιεικώς απαράδεκτη... Και δεν χρειάζεται να φωράει καρφιά ή να χτυπιέται με μαλλούρες για να έχει φωνή... ΚΑΙ επίσης θα σας παρακαλούσα να μην ταμπελοποιείτε έτσι αυθαίρετα τους χεβιμεταλλάδες.Ξέρω πολλούς χεβημεταλλάδες που φωράνε κουστούμι και δεν χτυπιώνται σαν χταπόδι και δεν φωράνε καρφιά. Έλεος πια με αυτές τις ταμπέλες!!!
Ευχαριστώ!
Που είδες τις ταμπέλες? Παράδειγμα έφερα το γνωρίζουμε όλοι ότι δεν είναι οι χεβημεταλλάδες το ίδιο...για τα συγκροτήματα έγραψα που χτυπιούνται όχι το κοινό......
Παρακαλώ.!

ΥΓ. Η φωνή του παίρνει βελτίωση.

Reaction score
1.213

Για σταθείτε βρε παιδιά δηλαδή αν δεν κάνουν φωνητικά που να μοιάζουν σαν γορίλες:142: και έχουν υβριστικό στίχο είναι η μέταλ μουσική για πέταμα?
Kοιτα , αν τους ακουγαν καποιοι που δεν γνωριζουν ελληνικα (για το πρωτο τραγουδι μιλαμε παντα ) ισως να τους καθοταν καλυτερα.

Δεν λεω , ενδιαφερον εγχειρημα το μπουζουκι με το μεταλ αλλα αν ηθελα να ακουω κατι σαν το ''ελα να δεις το παθος μου , να καταλαβεις το ειναι μου '' θα πηγαινα σε κανα ελληναδικο...

...και θα ανοιγα καμμια μπουκαλα , με τιποτα πιπινια...:137:

Reaction score
1.213

Τα άκουσες όλα τα τραγούδια τους γιατί μόνο σε ένα έχουν βάλει Ελληνικό στίχο....
Ναι απο το ενα κομματι κρινω , που διαφοροποιειται , κατα τα αλλα δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακοι , τωρα κατα ποσο καλοι ειναι , η αν θες κατα ποσο μας/μου αρεσουν (πιο σωστα ) θα πρεπει να περιμενεις..να ακουσουμε αρκετα κομματια τους....:105:

Reaction score
40

Kοιτα , αν τους ακουγαν καποιοι που δεν γνωριζουν ελληνικα (για το πρωτο τραγουδι μιλαμε παντα ) ισως να τους καθοταν καλυτερα.

Δεν λεω , ενδιαφερον εγχειρημα το μπουζουκι με το μεταλ αλλα αν ηθελα να ακουω κατι σαν το ''ελα να δεις το παθος μου , να καταλαβεις το ειναι μου '' θα πηγαινα σε κανα ελληναδικο...

...και θα ανοιγα καμμια μπουκαλα , με τιποτα πιπινια...
Καλέ μου Μελέτη στο ελληνάδικο όπως γράφεις κακώς βέβαια γιατί είναι σκυλάδικο κανονικά η λέξη δεν θα άκουγε έλα να δεις το πάθος μου αλλά έλα να δεις το λάθος μου:143: όχι να καταλάβεις το είναι μου αλλά να καταλάβεις το πίνε μου:142: με τίποτα και κανένα πιπινοκόφτη:138:

Μην τα βάζουμε όλα σε ένα πανέρι :136:

Reaction score
40

Ναι απο το ενα κομματι κρινω , που διαφοροποιειται , κατα τα αλλα δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακοι , τωρα κατα ποσο καλοι ειναι , η αν θες κατα ποσο μας/μου αρεσουν (πιο σωστα ) θα πρεπει να περιμενεις..να ακουσουμε αρκετα κομματια τους....:105:
Οκ. Αλλά αυτά τα τραγούδια έχει το cd θα μιλάμε για ακροάσεις σε μελλοντικά τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν?
Τι να περιμένω τραμ είναι καλέ?
Αυτά που έχω αυτά και κρίνω.

Reaction score
1.153

ΥΓ Οι Linkin Park ήταν πρωτοποριακοί στο είδος τους και πολλοί τους αντέγραψαν :126: Τα δε φωνητικά τους απρόβλεπτα.....

Άλλο heavy metal άλλο Nu metal έτσι?

Εξάλλου στη μουσική metal έχει μπει και η συμφωνική μουσική στο παιχνίδι και αυτή για πέταμα είναι? Δε νομίζω...

Το συγκεκριμένο συγκρότημα δεν έχει καμιά σχέση με τους linkin Park πάντως...
Τα μπλέξαμε λίγο τα πράγματα.Στο μέταλ η φωνή πρέπει να είναι ...μεταλλάδικη,το πόσο είναι θέμα γούστου.
Υβριστικό στίχο?I beg your pardon?
Heavy metal-numetal.Σε μένα το λες?
Δεν είπε κανείς τίποτα για την συμφωνική μουσική,το αντίθετο μάλιστα.Ένα εξαίρετο παράδειγμα,αν και φαντάζομαι too much για σένα Fedra.Φιλαρμονική της Πράγας αν δε με απατά η μνήμη μου.

[YOUTUBE]joEAb_y7ZYA[/YOUTUBE]

Οι Linkin Park ήταν μια παρεξήγηση:140:.

Υ.Γ.
Σου προτείνω να ακούσεις ARCTURUS-LA MASQURADE INFERNALE με ανοιχτά αυτιά και χωρίς παρωπίδες για να δεις τί κάνουν κάποιοι "μεταλλάδες".

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Που είδες τις ταμπέλες? Παράδειγμα έφερα το γνωρίζουμε όλοι ότι δεν είναι οι χεβημεταλλάδες το ίδιο...για τα συγκροτήματα έγραψα που χτυπιούνται όχι το κοινό......
Παρακαλώ.!

ΥΓ. Η φωνή του παίρνει βελτίωση.
Ξέρετε πόσα συγκροτήματα χεβιμεταλ υπάρχουν που δεν χτυπιώνται και δεν φωράνε καρφιά, και παίζουν κομματάρες?
Από τη στιγμή που δεν ξέρετε το είδος, και ειδικότερα τους ανθρώπους που περιλαμβάνει αυτή η μουσική, μην γενικεύετε τις απόψεις σας.
Το συγκεκριμένο συγκρότημα δεν έχει καμία σχέση με κανένα είδος της μεταλ μουσικής σκηνής, ούτε με numetal ούτε με τίοποτα.
Απλά προσπάθησαν να παντρέψουν την μέταλ χροιά της ηλεκτρικής κιθάρας με μπουζούκι.
Καλούτσικη προσπάθεια, αλλά ανεπαρκέστατη φωνή.

Reaction score
40

Αίσχος και πάλι αίσχος ιδίως για το βίντεο και την καθόλου πρωτοτυπία τους για μένα.
Αν θες να ακούσεις τι ακούω πήγαινε εδώ:138:

Εγώ άλογο με παρωπίδες ζαμέ:136:

ΥΓ. Αίμα δάκρυα αλυσίδες μέταλ Ρουβάς και Τσαλίκης ένα πράγμα:143:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Τα μπλέξαμε λίγο τα πράγματα.Στο μέταλ η φωνή πρέπει να είναι ...μεταλλάδικη,το πόσο είναι θέμα γούστου.
Υβριστικό στίχο?I beg your pardon?
Heavy metal-numetal.Σε μένα το λες?
Δεν είπε κανείς τίποτα για την συμφωνική μουσική,το αντίθετο μάλιστα.Ένα εξαίρετο παράδειγμα,αν και φαντάζομαι too much για σένα Fedra.Φιλαρμονική της Πράγας αν δε με απατά η μνήμη μου.

[YOUTUBE]joEAb_y7ZYA[/YOUTUBE]

Οι Linkin Park ήταν μια παρεξήγηση:140:.

Υ.Γ.
Σου προτείνω να ακούσεις ARCTURUS-LA MASQURADE INFERNALE με ανοιχτά αυτιά και χωρίς παρωπίδες για να δεις τί κάνουν κάποιοι "μεταλλάδες".
Αν όλα τα μεταλ κομμάτια τα άκουγαν με ανοιχτά αυτιά και χωρίς παρωπίδες, θα καταλάβαιναν ότι είναι από τις λίγες πραγματικές μουσικές. Μία σημείωση: Όταν ακούτε μπαλάντα και κόβετε φλέβες, προέρχεται είτε από μεταλ είτε από χαρντροκ συγκροτήματα. Άντε και καμία από κάνα ποπ συγκρότημα ή τραγουδιστή-τρια...!!!:602: METAL RULES:621:

Reaction score
8
Ξέρω πολλούς χεβημεταλλάδες που φωράνε κουστούμι και δεν χτυπιώνται σαν χταπόδι και δεν φωράνε καρφιά. Έλεος πια με αυτές τις ταμπέλες!!!
Ευχαριστώ!
Με εχεις δει απο κοντα βρε και δεν το εχω παρει χαμπαρι;;:126::137:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Ξέρετε πόσα συγκροτήματα χεβιμεταλ υπάρχουν που δεν χτυπιώνται και δεν φωράνε καρφιά, και παίζουν κομματάρες?
Από τη στιγμή που δεν ξέρετε το είδος, και ειδικότερα τους ανθρώπους που περιλαμβάνει αυτή η μουσική, μην γενικεύετε τις απόψεις σας.
Το συγκεκριμένο συγκρότημα δεν έχει καμία σχέση με κανένα είδος της μεταλ μουσικής σκηνής, ούτε με numetal ούτε με τίοποτα.
Απλά προσπάθησαν να παντρέψουν την μέταλ χροιά της ηλεκτρικής κιθάρας με μπουζούκι.
Καλούτσικη προσπάθεια, αλλά ανεπαρκέστατη φωνή.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να σου εξηγήσω ότι το γνωρίζω αλλά κατακρίνω τα συγκροτήματα που κάνουν τα παραπάνω που έγραψα για τους δικούς τους λόγους που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.
Δεν γενίκευσα καμιά άποψη και μη μου καταλογίζεις κάτι τέτοιο.
Το συγκεκριμένο συγκρότημα και σε όποιον αρέσει δεν πιέζεται κανείς ούτε απαγορεύεται να πει κάποιος τη γνώμη του είναι μέταλ αλλά επικρατεί και το εναλλακτικό στοιχείο.
Η φωνή μια χαρά είναι γι αυτό που κάνει. Για άλλο είδος μέταλ όχι φυσικά....

Reaction score
1.153

Αίσχος και πάλι αίσχος ιδίως για το βίντεο και την καθόλου πρωτοτυπία τους για μένα.
Αν θες να ακούσεις τι ακούω πήγαινε εδώ:138:

Εγώ άλογο με παρωπίδες ζαμέ:136:

ΥΓ. Αίμα δάκρυα αλυσίδες μέταλ Ρουβάς και Τσαλίκης ένα πράγμα:143:
Αίσχος οι DIMMU BORGIR?Μάλλον σου έπεσε βαρύ.
Όσο για τους THERION,OK πάω πάσο.Δεν τρελαίνομαι πάντως.
Στο υστερόγραφο σε έχασα.

Reaction score
8
Παιδες εχουμε ξεφγει εντελως ομως.

Ακουγωντας αυτο το πραμα να βαραει, (μιλαω για το πρωτο τεμαχιον)

αμεσως μου ηλθαν στο μυαλο οι Queen τραγουδισμενοι στα κινεζικα και τα solos με sitar.

Μετα, αναρωτιομασται γιατι αραγε στη λαικη Ελληνικη μουσικη, μπηκε η παραμορφωμενη κιθαρα και ολα τα υπολοιπα ροκ καλουδια.

Θα μου πειτε βεβαια. Σημερα, ρε φιλε, ολα μπασταρδεμενα ειναι. Γιατι οχι κι αυτα.:126::138:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat