ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Reaction score
1.153
Απάντηση: Re: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Νομίζω πως πήραν μια καλή ιδέα και κάποιοι σκέφτηκαν με ελληνικό τρόπο. Σου λέει, δε βάζουμε και λίγο από συναίσθημα μπαλάντας με ου-ου :138: να πιάσουμε και τα κοριτσάκια; :116:

Καλή ιδέα αλλά η εκτέλεση έχει λίγο από μανατζαραίους κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Μπαααα,σιγά μην έχουν μανατζερ οι τσομπάνηδες.Στιχουργικά αν το δεις θα μπορούσε να το έχει πει ο Πλούταρχος πάντως.

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Τελικα μαλλον διαβαζεις οτι θες να διαβασεις.

"Επειδη του ηρθε καποιου να βαλει μπεζουκιον σε να δυο τεμαχια, πρεπει να τον χειροκρωτησουμε κιολας;;;"

Αυτο παρελειψες να το διαβασεις γκαβουλιακα;;;;:142:
:142: Ούτε να τον χειροκροτήσεις ούτε να τον επικροτήσεις αυτό είναι δικαίωμα του καθένα μας...Τα αυτονόητα θα λεμε τώρα?:136:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Ξεχνάς τα σκαθάρια ή μου φαίνεται?:142:
Μπορεί στο σύνολο να μην υπήρχε αλλά η κονόμα υπήρχε :126:

Μαλλον ξεχνας οτι τα σκαθαρια γι την εποχη τους, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ, λεω, ηταν πρωτοπορα.:136:

Reaction score
8
Νομίζω πως πήραν μια καλή ιδέα και κάποιοι σκέφτηκαν με ελληνικό τρόπο. Σου λέει, δε βάζουμε και λίγο από συναίσθημα μπαλάντας με ου-ου να πιάσουμε και τα κοριτσάκια;

Καλή ιδέα αλλά η εκτέλεση έχει λίγο από μανατζαραίους κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Τι λες μωρη κι εσυ;;;;

Αφου του τυπακου, μονο το καλσον και η ψηλοτακουνη του λειπει.

Reaction score
40

Μπαααα,σιγά μην έχουν μανατζερ οι τσομπάνηδες.Στιχουργικά αν το δεις θα μπορούσε να το έχει πει ο Πλούταρχος πάντως.
Όπως και πολλά άλλα metal τραγούδια που βγάζουν τα εσώψυχά τους και από λουκουμά πολλά αλλα από μέλι τίποτα:143::136:

Reaction score
6

Ξεχνάς τα σκαθάρια ή μου φαίνεται?
Μπορεί στο σύνολο να μην υπήρχε αλλά η κονόμα υπήρχε
Ατσσσσ καλά τώρα θες να πειράξεις εμένα. :138:

Κι εγώ για το πρώτο κομμάτι ομιλώ. Δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα.

Δε με λες τώρα, τι σόι metal είναι με αυτούς τους στίχους; Χάθηκε να πούνε κάτι για τα βουνά, τις αστραπές, κάτι επικό τέλος πάντων; :136::142:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Μαλλον ξεχνας οτι τα σκαθαρια γι την εποχη τους, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ, λεω, ηταν πρωτοπορα.:136:
Εντάξει καλά τότε συνεννοηθήκαμε.. :143:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!

:142: Ούτε να τον χειροκροτήσεις ούτε να τον επικροτήσεις αυτό είναι δικαίωμα του καθένα μας...Τα αυτονόητα θα λεμε τώρα?:136:
Το κανα δυο τεμαχια, εμενα μου λεει πολλα. Αν ηταν σε ολοκληρη τη δουλεια τους το μπουζουκι σαν σολο οργανο τοτε, μπορει να δεχομουν οτι ειναι αποψη.

Reaction score
40

Ατσσσσ καλά τώρα θες να πειράξεις εμένα. :138:

Κι εγώ για το πρώτο κομμάτι ομιλώ. Δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα.

Δε με λες τώρα, τι σόι metal είναι με αυτούς τους στίχους; Χάθηκε να πούνε κάτι για τα βουνά, τις αστραπές, κάτι επικό τέλος πάντων; :136::142:
Τι το πέρασες για συμφωνική μέταλ?:135:

Reaction score
1.153
Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Άντε και για καληνύχτα μια μπαλάντα με ελληνικούς στίχους σε κάποια σημεία(χωρίς μπουζούκι όμως).
Enjoy!

[YOUTUBE]Z2PDNyD9G0M[/YOUTUBE]

Reaction score
6

Μαλλον ξεχνας οτι τα σκαθαρια γι την εποχη τους, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ, λεω, ηταν πρωτοπορα.
Πέστα!!!!!!!!!!!!! :607:

Και τώρα είναι αλλά μεταξύ μας δε θέλω να το ακούσει η Fedra... :432: :138:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Τι το πέρασες για συμφωνική μέταλ?
Γιατι οχι. Συμφωνικη μεταλ με μπεζουκιον. :138:
Αυτο θα ηταν ψαξιμο.:142::142:

Αν δε εβαζαν και κανενα τζουραδακι και ολιγον απο μπαγλαμα, τοτε θα εδενα ολα μαζι σε εναν αχταρμα ολκης.:142:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki

Το κανα δυο τεμαχια, εμενα μου λεει πολλα. Αν ηταν σε ολοκληρη τη δουλεια τους το μπουζουκι σαν σολο οργανο τοτε, μπορει να δεχομουν οτι ειναι αποψη.
Άκουσέ τους πρώτα και άσε τι λέω εγώ....Δεν ξέρω αν είναι σε όλα τους η στα περισσότερα τραγούδια το μπουζούκι γιατί δεν έχω το cd τους, τα δείγματα δεν είναι χαρακτηριστικά από το my space γιατί τα κομμάτια δεν είναι ολόκληρα.

Reaction score
1.213

Λιγο ΘΩΡ ,λιγο Βαλχαλα , καμμια αστραπη και τιποτα διακοπες της Δεη....:138: :105:

Reaction score
8

Πέστα!!!!!!!!!!!!!

Και τώρα είναι αλλά μεταξύ μας δε θέλω να το ακούσει η Fedra...
Γιατι, ακουει το κουφαλογο;;;;:136::136::142:

Reaction score
8
Αντε κουκλες μου. Βραδυασε μαλλον.

Παμε για νανακια.

Πριν ομως πουμε καληνυχτα θα σας αφιερωσω ενα τραγουδακι ποθ ειναι το λατρεμενο της κορουλας μου.

Τεσσαρων ετων και κοιτα τι ακουει το κ@λ@παιδο.:142::142:

[YOUTUBE]c9GxUZqyXwE[/YOUTUBE]

Φιλακια σε ολους.:127::127:

Reaction score
6
Και εγώ θα καληνυχτίσω εδώ. Τελείωσαν και τα τσιγάρα βλέπετε. :138:

Το βιντεάκι το τελευταίο του Noiz, δείχνει αυτό που λέω για τη φωνή.

Το κομμάτι στην αρχή του topic το βρίσκω όπως είπα αρκετά ενδιαφέρον. Με κάποιο τρόπο το μπουζούκι κόλλαγε στην όλη ενορχήστρωση. Αν το πήγαιναν και λίγο παραπέρα με τους στίχους, τότε ίσως να διάλεγαν και άλλη φωνή, ή ο τραγουδιστής να έπαιρνε άλλο ύφος (λέμε τώρα γιατί δεν μπορούν όλοι να τραγουδήσουν τα πάντα).

Goodnight. :605:

Reaction score
40

Και εγώ θα καληνυχτίσω εδώ. Τελείωσαν και τα τσιγάρα βλέπετε. :138:

Το βιντεάκι το τελευταίο του Noiz, δείχνει αυτό που λέω για τη φωνή.

Το κομμάτι στην αρχή του topic το βρίσκω όπως είπα αρκετά ενδιαφέρον. Με κάποιο τρόπο το μπουζούκι κόλλαγε στην όλη ενορχήστρωση. Αν το πήγαιναν και λίγο παραπέρα με τους στίχους, τότε ίσως να διάλεγαν και άλλη φωνή, ή ο τραγουδιστής να έπαιρνε άλλο ύφος (λέμε τώρα γιατί δεν μπορούν όλοι να τραγουδήσουν τα πάντα).

Goodnight. :605:
Συμφωνώ Pleo αλλά δεν συγκρίνω τα ανόμοια :126: (για το βίντεο του Βασίλη λέω που μου αρέσει και το συγκρότημα Nightwish ):437:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Δεν αντιλέγω απλά προσωπικα το παίρνω σαν ένα μικρό φόρο τιμής στην ελληνική γλώσσα ...λέμε τώρα..

Όπως είπα η φωνή παίρνει βελτίωση αλλά όχι για να κάνουν σαν γορίλες
:143:

Πάμε πάλι τα ίδια...!!!!!!! ΕΛΕΟΣ πια!!!
Καλημέρα!

Reaction score
1.153
Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Ξανάκουσα το μπουζουκοάσμα και σήμερα.Τελικά είναι χειρότερο απ'ότι μου φάνηκε χτες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis