ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΗΣ? NO THANKS!!!

Reaction score
0
NICK D. said:
Υπάρχουν άλλοι που πρόθυμα, πολύ πρόθυμα και με πολλή όρεξη θα άνοιγαν παρτίδες
με τον Μάκη.
Ας απευθυνθεί σε αυτούς.Αυτοί ξέρουν καλά.
Κοίτα για να τελειώνουμε, αφού δε πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ. :)
Υπάρχουν τόσο βρόμικα κυκλώματα μέσα στη φάρα αυτή, που να είσαι σίγουρος
ότι αν υπήρξε-υπάρχει ή θα υπάρξει η παραμικρή υπόνοια της υπόνοιας εναντίον του θα βγεί
το επόμενο δευτερόλεπτο σε video wall στην Ομόνοια.

Όταν λοιπόν ακούσουμε κάτι, τα ξαναλέμε.
τα bold είναι δικά μου...

Reaction score
0
Επίσης, μην ξεχνάμε την περίπτωση που κάποιοι άσχετοι είχαν προσεγγίσει μια γυναίκα και της είχανε φάει αρκετά λεφτά λέγοντάς της ότι είναι από τον Μάκη και θα βγάζανε το περιστατικό στον αέρα.

Αφού της φάγανε όλα τα λεφτά η γυναίκα αυτή επικοινώνησε η ίδια με το γραφείο του Μάκη και τότε μαθεύτηκε η απάτη. Μέχρι τότε είχε μείνει με την εντύπωση ότι ο Μάκης τα παίρνει για να βγάζει τα θέματα.

VG

Reaction score
0
Ξερει ο Μακης,δεν ειναι κανας χτεσινος.
Πρωτα τηλεφωνημα,μετα υπονοούμενα στην εκπομπή,και μετα παζαρι ή τραβηγμα στη σκανδαλη στην επομενη εκπομπή,γλυκό ή πείραγμα που λενε οι αμερικανοι

Reaction score
8
VG said:
RDoherty said:
VG said:
Του τα πηρε χοντρα και ετσι θαφτηκε το "προσεχως"
Για πες ποσό, για να δούμε αν βγαίνει το "πόθεν έσχες" του τζιπ :D
Δεν γνωριζω το ποσον,ξερω μονο οτι ηταν σεβαστό.Αλλωστε ο Μακης δεν ειναι κανενας "ψιλικατζής".

Απο εκει και περα, με θλιβει το οτι η δραση του βρισκει στηριξη στα λαϊκα στρωματα,που μαλλον βλεπουν λιγο κουμουνιστικα την ιστορια,οπου ο Μακης εμφανιζεται ως Ρομπεν των δασων που τα παιρνει απο τους κακους πλουσιους για να τα δωσει...στον εαυτο του!

Ελπιζω ο επιτιμος να του κοψει λιγο τον γκώλο, αν δεν το κανει αυτος που ειναι πια αφθαρτος και...αστοχος (δεν εχει πια πολιτικους στοχους) δεν θα το κανει κανενας αλλος.
Άσχετο, αλλά κατά τη γνώμη σου, ποιούς θεωρείς ότι ανήκουν στα λαϊκά στρώματα στην Ελλάδα ?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Nick D.Q"Άσχετο, αλλά κατά τη γνώμη σου, ποιούς θεωρείς ότι ανήκουν στα λαϊκά στρώματα στην Ελλάδα ?"
Εγω! Που δεν ειμαι λαμογιο, διαπλεκομενος, δευτεροτριτοεισοδηματιας φοροφυγας, που πληρωνω τους φορους μου, που υπηρετησα κανονικα στρατο χωρις βυσμα, με δυο αγορια που υπηρετησαν στον Εβρο, που δεν πλησιασα πολιτικο και δεν εχω μεσον, που...που...που...Και χιλιαδες Ελληνες σαν και μενα που βλεπουν το ξεχαρβαλλωμα του συγχρονου κρατους και δεν εχουν τροπο να αντιδρασουν, που ειναι εγκλωβισμενοι σε εναν δολιο δικομματισμο μην εχοντας "τριτο δρομο.Που ακουνε τωρα τον υπουργο εργασιας να θελει να τους δωσει συνταξη με βαση μεροκαματο του 1969 (τοτε εβαλα το πρωτο ενσημο μου στο ΙΚΑ)!Και που δυστυχως ελπιζουν στο ΤΙΠΟΤΑ και στο να κερδισουν κανενα τζοκερ και να τα γ***** ολα πισω σους! Κι αν δεν ξερεις φιλε μου ποια ειναι τα λαϊκα στρωματα χανεις!

Reaction score
8
lakiss51 said:
Nick D.Q"Άσχετο, αλλά κατά τη γνώμη σου, ποιούς θεωρείς ότι ανήκουν στα λαϊκά στρώματα στην Ελλάδα ?"
Εγω! Που δεν ειμαι λαμογιο, διαπλεκομενος, δευτεροτριτοεισοδηματιας φοροφυγας, που πληρωνω τους φορους μου, που υπηρετησα κανονικα στρατο χωρις βυσμα, με δυο αγορια που υπηρετησαν στον Εβρο, που δεν πλησιασα πολιτικο και δεν εχω μεσον, που...που...που...Και χιλιαδες Ελληνες σαν και μενα που βλεπουν το ξεχαρβαλλωμα του συγχρονου κρατους και δεν εχουν τροπο να αντιδρασουν, που ειναι εγκλωβισμενοι σε εναν δολιο δικομματισμο μην εχοντας "τριτο δρομο.Που ακουνε τωρα τον υπουργο εργασιας να θελει να τους δωσει συνταξη με βαση μεροκαματο του 1969 (τοτε εβαλα το πρωτο ενσημο μου στο ΙΚΑ)!Και που δυστυχως ελπιζουν στο ΤΙΠΟΤΑ και στο να κερδισουν κανενα τζοκερ και να τα γ***** ολα πισω σους! Κι αν δεν ξερεις φιλε μου ποια ειναι τα λαϊκα στρωματα χανεις!
Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ο όρος "λαϊκά στρώματα" και στη καθομιλουμένη έχω την εντύπωση
ότι ακολουθείτε σχεδόν πάντα από τη λέξη "κατώτερα" ή "κατώτατα".
Γι' αυτό το λόγο ήθελα μία εξήγηση από τον VG.

Αν όμως ο δικός σου ορισμός του λαϊκού στρώματος, είναι σωστός, μαζί σου κι εγώ εκεί ανήκω
ή προσπαθώ τουλάχιστον.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δυστυχως Νικ εκει καταντησαν το "λαϊκος", στο να σημαινει "κατωτερος" εναντι των "γκλαμοροους" κλπ. Τι να κανουμε; Αυτη ειναι η λογικη του καιρου μας! Και...συγγνωμην για το ολιγον επιθετικο υφος, ετσι;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
RDoherty said:
stoidis said:
προσωπικά προτιμώ τον επιθετικό δημοσιογράφο που κάνει τους πολιτικούς να είναι πολύ προσεχτικοί στις κινήσεις τους
Εάν όμως η επιθετικότητα είναι επιλεκτική και η μη επιθετικότητα έχει αντίτιμο?
Επιτέλους κάποιος το έγραψε...................
Το ξαναγράφω γιατί ίσως δεν το διαβάσατε όλοι...

Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα δεν έχει σχέση με αυτό που γνωρίσαμε μικροί...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δυστυχως Χρηστο ...δυστυχως. Θυμαμαι που νεαρουλης ηθελα να γινω ... αστα πανε αυτα...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
RDoherty said:
stoidis said:
προσωπικά προτιμώ τον επιθετικό δημοσιογράφο που κάνει τους πολιτικούς να είναι πολύ προσεχτικοί στις κινήσεις τους
Εάν όμως η επιθετικότητα είναι επιλεκτική και η μη επιθετικότητα έχει αντίτιμο?
Επιτέλους κάποιος το έγραψε...................
Το ξαναγράφω γιατί ίσως δεν το διαβάσατε όλοι...

Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα δεν έχει σχέση με αυτό που γνωρίσαμε μικροί...

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ . ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .

Reaction score
8
lakiss51 said:
Δυστυχως Νικ εκει καταντησαν το "λαϊκος", στο να σημαινει "κατωτερος" εναντι των "γκλαμοροους" κλπ. Τι να κανουμε; Αυτη ειναι η λογικη του καιρου μας! Και...συγγνωμην για το ολιγον επιθετικο υφος, ετσι;
Δε παρατήρησα κανένα επιθετικό ύφος, στο γραπτό σου, για να το ξαναδώ... :) :) :)

VG

Reaction score
0
Καποιοι μου την ειχαν στημενη στην γωνια, παιζοντας με τις λεξεις για να βγαλουν τι;
Οτι εγω ανηκω σε καποια εστέτ μασονικη στοά και αυτοι ειναι οι συγχρονοι Ξανθόπουλοι;
Λιγη σοβαρότητα κυριοι.Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε εκτος από 10 οικογενεις στην Ελλάδα.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Σημειο των καιρων επισης ειναι οταν γινουν "καποιοι" να χωριζουν τις γυναικες τους και να παιρνουν ποοολυ μικροτερες 8) (βλεπε επισης: Παπαντωνιου , Τσοχατζοπουλος , Χατζηνικολαου) .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αυτος δεν εγινε ακομα ...."καποιος" βρε !! :lol: :lol: :lol: την αλλαξε πιο πριν !! :lol: :lol: :lol: :lol:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Βρε ζηλιαρηδες τι σας ενοχλει αυτο; Ξερετε τι ειναι να ...ρουφας αιμα "παρθένων"; (καλα καλα , το "παρθενων ' διαγραφεται!!!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.753
Members
38.606
Νεότερο μέλος
ROS