- Reaction score
- 9.781
Re: Απάντηση: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ BENQ W 1070 KAI OPTOMA HD25

Αγόρι μου θα σε πάρουμε μεταγραφή στους βόρειους, αφού το έχεις!Λοιπον....κυριες και κυριοι.......καλημερες ομορφες!!!!
Για αρχη πολλα ευχαριστω στους φιλους της ΑVART που μας ανεχτηκαν για αλλη μια φορα και ηταν μαχιμοι σε καθε μας ερωτηση .....γνωριμος χωρος σε πολλους απο εμας εχουν κανει μια πολυ αξιολογη προσπαθεια στο να ειναι πολυ κοντα ο καταναλωτης στο να μπορει να συγκρινει αλλα και να συμβουλευθει ατομα με γνωσεις ,μερακι αλλα και το κυριοτερο ...αγαπη γιαυτο το χομπι και σιγουρα σεβασμος στον πελατη!!!!!!!Να ειστε καλα λεβεντες και ...keep going!!!!!!
Στο δια ταυτα μας τα προβολια......δυο κομψες και πλουσιες(κυριολεκτικα)σε εικονα μηχανες που θα κανουν τα οπτικα χατηρια στον οποιονδηποτε θελει να εχει στο τσαρδι του Hi definition χρωματα και εικονες!!
Optoma και Benq.......μπραβο τους.......ειλικρινα τσαμπα δωρα στον καταναλωτη με εικονα που καποτε θελαμε μια περιουσια για να την εχουμε στο σαλονακι μας......ας μην το κρυψουμε αυτο !!!!!!!
Αν και δεν ειμαι τοσο μεγαλος γνωστης της εικονας και του ψαξιματος των μυστικων που κρυβει αυτη θα ηθελα να πω οτι και οι δυο προβολεις παιζουν πολυ καλα ....πολυ παραπανω απο τα χρηματα που ζητουν,DLP και οι δυο με πλουσια χρωματα,ζωντανο βαθος πεδιου,αναλυση και λεπτομερεια που δεν γινεται να περασουν απαρατηρητα απο κανεναν μας!!!!
Με κερδισε λιγο παραπανω ο OPTOMA με την λιγο καλλιτερη για τα γουστα μου αναλυση και ευκρινεια στην εικονα που εβλεπα.....γουστα ειναι αυτα!!!!
Ενας προβληματισμος μου ηταν το οτι εβλεπα μια διαφορα στα μεγεθη --προσωπα-αντικειμενα....θα το δειτε και στις φωτος που ανεβασε ο Τριανταφυλλουλινης ποιο πριν και εδω οι ειδικοι θα μπορεσουν να μας δωσουν μια εξηγηση για ποιον λογο εχουμε αυτο το θεμα....
Μαχιμος και ο φιλος μας ο Μανωλος ο Καστρουνης που αφιερωσε αρκετον απο τον χρονο του για να σεταρει τα προβολια και να απολαυσουμε ολοι εμεις τις δυο αυτες μηχανες.......μπραβο φιλαρακι.......τοχεις βρε αδερφε.....τι να λεμε τωρα!!!
Παντως για αλλη μια φορα θετω θεμα τιμων και προσφορας............ΜΕΓΑΛΗ εικονα με ΛΙΓΑ χρηματα για ολους εμας!!!!!!
Ευχαριστω ολους για την υπεροχη χθεσινη μερα........ευχαριστω τους φιλους της Avart ,τους αγαπητους αντιπροσωπους της Benq και της Optoma που μας παραχωρησαν τις οπτικες μηχανες τους και φυσικα τα βλαμμενα του AVSITE που βρεθηκαμε και τα ειπαμε σαν ενα καλο παρεακι!!!!!!!!