- Reaction score
- 1.173
Μακάρι να βρω την ευκαιρία και να αγοράσω κάτι αντίστοιχο των "Ζεπελιν" αφού για συναισθηματικούς λόγους τα άφησα όλα(των Zeppelin) να τα ακούει ο πατέρας μου όταν έφυγα να ζήσω μόνος μου και βούτηξα τα υπόλοιπα.Φαίνεται ότι δεν έχεις ακούσει Zeppelin από τις επανεκδόσεις της Classic Records για να δεις τί εστί εξαιρετικός ήχος!!!! Λ.Σ.
Αν και η συζήτηση είναι "
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΥΛΙΟ..." εγώ θα πω το εξής:
πως γίνεται να τυπώνεται το κάθε βινύλιο από μια μήτρα που τα πρώτα είναι τέλεια κατασκευασμένα και τα τελευταία όχι και τόσο, τα τελευταία βγαίνουν προς πώληση και εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε στην πραγματικότητα εάν είναι από σωστή μήτρα και όχι φθαρμένη. Μετά μιλάμε για πιστότητα;
Αλλά το θέμα είναι ότι επιβίωσε. Το ότι επιβίωσε έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Με εμάς που δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε την τεχνολογία. Με τις εταιρίες που μερικές πάνε με τις προτιμήσεις του κόσμου. Υπάρχει κόσμος που δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τα ψηφιακά, βάζει ένα ξερό cd να παίξει στο σύστημα του και με την μία ακυρώνει την τεχνολογία. κλπ
Προσωπική μου άποψη μετά από την μικρή μου ενασχόληση με το θέμα μουσική αναπαραγωγή είναι ότι εάν βάλεις το PC - CD - Turntable - TAPE και ότι τέλος πάντων να παίξει, να ακούμε την μουσική γιατί εάν ψάχνουμε την πιστότητα το έχουμε χάσει.
Η 9η του Dvorak σίγουρα θα ακούγεται διαφορετικά σε 10 κορυφαία συστήματα που θα βρίσκονται σε 10 διαφορετικούς χώρους.
"Το θέμα είναι εάν το χάρηκα το έργο όταν το άκουγα"