ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ

Reaction score
30.491

Λίγες φωτό της ερωμένης που επιτέλους μετά απο πολύ μακρά απουσία γύρισε σπίτι.
Ανανεωμένη , με άλλα τελικά, πρησμένη απο τα ανανολικά πιστόνια g, fcr καρμπυρατέρ,και κάτι άλλα ψιλά. Με υπολογιζόμενους 140+ ίπους στον τροχό χωρίς τα νίτρα, πρέπει να πηγαίνει καλά. Προς το παρόν στρώσιμο.:116:

Reaction score
1
Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ

ΡΕ ΕΧΕΙΣ VTR ; !!!!!!!!!!!!!!!!!! :619::626:

Με τα sideflow ψυγεία ;

Reaction score
30.491

Α,! οι τρόμπες είναι lucas, οι μπροστά δαγκάνες εξαπίστονες tokico.
Exει και άλλα , αλλά θα τα βγάλω στην φόρα σιγά σιγά.

Reaction score
1

:626::626::626:

Για πε, για πε...

έμβολα Carillo και μπιέλες NSK ; Τα FCR ένα κλικ πάνω ή μαμά ; Αναρτήσεις σετάρισμα ;

Πω ρε μ' έφτιαξες νυχτιάτικα !!!!

Πότε θα μου το δώσεις να το δέσω φιόγκο ; :204:

Reaction score
30.491

:626::626::626:

Για πε, για πε...

έμβολα Carillo και μπιέλες NSK ; Τα FCR ένα κλικ πάνω ή μαμά ; Αναρτήσεις σετάρισμα ;

Πω ρε μ' έφτιαξες νυχτιάτικα !!!!

Πότε θα μου το δώσεις να το δέσω φιόγκο ; :204:
Οχι μάναμ , έιπα εμβολα g high compression, μπιέλες μαμά , μιας και της μαμάς της φιάχνει η carillo, για το vtr, τα fcr τα φόραγε απο πριν, απο το 2007 αν θυμάμαι καλά, και είναι πολλά κλικ πάνω απο τα μαμμά. Παίζει να είναι και το μόνο vtr με fcr στην ευρώπη. Τουλάχιστον ο άγγλος αντιπρόσωπος των fcr , δεν είχε πουλήσει ποτέ fcr για vtr μέχρι τότε. Αναρτήσεις είναι μαμά , που είναι πολύ καλές , απλά με ειδικό σετάρισμα. Κάποια στιγμή μπροστά θα μπει ohlins. Πίσω θα αλλαχθεί το ψαλίδι με άλλο με γέφυρα. Το πίσω showa είναι πολύ καλό.
Οχι δεν θα στο δώκω , γιατί δεν θα μπορέσεις να το δέσεις φιόγκο.
Κάτι τέτοιες λαλακίες έλεγε και ενα sp2 και μετά κατάπιε τον αναβάτη του μαζί και με ενα 998 , που τό έπαιζαν γρήγορα.

Reaction score
30.491

Επειδή μάλλον κάτι κατάλαβα λάθος τα fcr είναι 41χιλ, ειδικά φιαγμένα και ενωμένα με ειδική πλάκα για vtr. Οι ρυθμίσεις τους είναι σχεδόν μαμά , με λίγο διαφορετική στάθμη στα μπωλ, οι βελόνες στην 3 θέση , και λίγο μεγαλύτερα ζιγκλέρ, κύρια και ρελαντί.

Reaction score
1

Καλά...παππού, δώστο μου εσύ κι άσε με εμένα να στο φέρω πίσω κολλητήρι :137: που μου θες και VTR μεγάλος άνθρωπος :405: !!!! Αντί να ακούσεις ήσυχα κανένα βυνιλιάκι στη πολυθρόνα :142:

Α ναι, τώρα που με φτιάξανε, ΕΙΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ !

Μη βάλεις Ohlins, Wilbers βάλε να δείς χαρές το μπροστινό...και με λιγότερα λεφτά.

Reaction score
30.491

Παπαριές γράφω, οι μπιέλες είναι nsk, απο μαμά.
Τα G είναι τα ιδια με αυτά που πούλαγε παλιά ο MORIWAKI σε κουτί με το όνομά του , αλλά ήταν G.

Reaction score
1

Επειδή μάλλον κάτι κατάλαβα λάθος τα fcr είναι 41χιλ, ειδικά φιαγμένα και ενωμένα με ειδική πλάκα για vtr. Οι ρυθμίσεις τους είναι σχεδόν μαμά , με λίγο διαφορετική στάθμη στα μπωλ, οι βελόνες στην 3 θέση , και λίγο μεγαλύτερα ζιγκλέρ, κύρια και ρελαντί.
Λογικό, αλλιώς θα έβλεπες κάτι τρύπες να με το συμπάθειο πάνω στα πουκάμισα, και χαμηλά εκεί που είναι δυνατό θα πνιγόταν.:126:

Reaction score
30.491

Καλά...παππού, δώστο μου εσύ κι άσε με εμένα να στο φέρω πίσω κολλητήρι :137: που μου θες και VTR μεγάλος άνθρωπος :405: !!!! Αντί να ακούσεις ήσυχα κανένα βυνιλιάκι στη πολυθρόνα :142:

Α ναι, τώρα που με φτιάξανε, ΕΙΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ !

Μη βάλεις Ohlins, Wilbers βάλε να δείς χαρές το μπροστινό...και με λιγότερα λεφτά.
Απο αυτά που γράφεις υποθέτω οτι το πολύ πολύ , να εχεις καβαλήσει μαμά vtr. Πίστεψέ με , αυτό δεν εχει καμία σχέση με απλό vtr.
Δεν είχε και μεγάλη σχέση απο την στιγμή που μπήκαν τα fcr.
Πόσο μάλλον τώρα ...

Reaction score
30.491

Πάντως αυτά τα ρημάδια τα fcr που δεν εχουν και κανενός είδους μάνιουαλ, είναι πολύ ζόρι αδερφάκι μου να τα φέρεις εκεί που θες. Και να δουλεύουν σωστά. Δεν το συζητάμε για κρύο , που εδω πάνω το εχω με την σέσουλα. Αντε να τρομπάρεις 2-3 με το γκάζι για να πάρει μπρος και να κρατάει με το ζόρι ρελαντί , γιατί ως γνωστόν αυτά τα μαλακισμένα δεν έχουν choke. Και το μοτέρ του vtr είναι περίεργο , δεν δουλεύει εύκολα χωρίς choke ακόμα και με τα μαμά υποπιέσεως των 48mm.

Reaction score
1

να εχεις καβαλήσει μαμά vtr.
είχα συζήσει με ένα μαμά για κανα χρόνο το 06, 07 μέχρι που κατάλαβα ότι τα παιδάκια μου με θέλουν σπίτι μετά τη βόλτα :116:

Τα υπόλοιπα αύριο ! φίλησέ το, το μανάρι σταυρωτά.

Reaction score
30.491

Νάσαι καλά , θα το φιλήσω σταυρωτά και μετά στο κούτελο.
Καληνύχτα.

Reaction score
30.491

Yeah baby yeah.
Στην αττική οδο , κάτι τύποι με κάτι πορσικά με κοίταζαν περίεργα.
Ηταν η πρώτη παραβίαση του ορίου στροφών , του μηχανικού μου.
Τους πέρασα απο την εξωτερική στον υμητό με 250+, χαλαρά, κατηφορική αριστερή.
Πολύ γέλασα...
Δεν φάνηκε να ζορίζεται το βούτυρο.:416:

Reaction score
30.491

Παίζει να μπεί και πηρούνι απο κ2 η κ4 upside down , σαν εναλλακτική.
43mm ant;i tvn 38 της μαμάς.Είδωμεν.

Reaction score
30.491

Με τα νίτρα θεωρητικά θα πάει 200+ άλογα τροχό. Εκεί είναι που θα χρειασθεί άλλο ψαλίδι.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά το μπροστινό περιέργως αντέχει και δεν ζορίζεται. Εγω περίμενα με τόσα άλογα τροχό το μηχανάκι να κάνει κωλοτούμπες με το μπροστινό που φοράει. Και όμως απεδείχθει επαρκέστατο μέχρι στιγμής.
Αμα στρώσω και μπαίνω όπως έμπαινα στον υμητό , πρώτα θα κόψει ψαλίδι και μετά θα θελήσει άλλο μπροστινό.
Είδωμεν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.680
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts