ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ

Reaction score
30.491
Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ

Πήρα το speadohealer, χθες το έβαλα επάνω, το ρύθμισα λίγο χοντρικά , βάσει των διαφορών με ενα cbr 600f ενός φίλου και δουλεύει μια χαρά το κοντέρ.
Βέβαια χρειάζεται gps για απόλυτα ακριβείς ρυθμίσεις αλλά θα γίνει , λίγο αργότερα μιας και εχω να κάνω πολλά ακόμα, εκτός του στρωσίματος.
Κάτι που δεν σας είχα πει είναι για τους dyna πολλαπλασιαστές τους πράσινους τους dragsterάδικους που φοράω επάνω.
Θα επανέλθω.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
871

Μόλις τελειώσεις έλα να τις βάλουμε ηλεκτρικά παράθυρα και ηχοσύστημα :201:

Reaction score
30.491

Χιχιχιχιχι ναι ρε νικόλα , να το κάνουμε.
Να σου πω στο sunny Ν14 που εχω ενα πρόβλημα με τις κλειδαριές τις ηλεκτρικές να έρθω? Σοβαρά τώρα.

Reaction score
462

Με τα νίτρα θεωρητικά θα πάει 200+ άλογα τροχό. Εκεί είναι που θα χρειασθεί άλλο ψαλίδι.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά το μπροστινό περιέργως αντέχει και δεν ζορίζεται. Εγω περίμενα με τόσα άλογα τροχό το μηχανάκι να κάνει κωλοτούμπες με το μπροστινό που φοράει. Και όμως απεδείχθει επαρκέστατο μέχρι στιγμής.
Αμα στρώσω και μπαίνω όπως έμπαινα στον υμητό , πρώτα θα κόψει ψαλίδι και μετά θα θελήσει άλλο μπροστινό.
Είδωμεν.
Γιαννακη μου καλημερα,καλοριζικο το εργαλειο!!!(μας γκαστρωσες μεχρι να το παραλαβεις αλλα χαλαλι σου).Βαλτου επανω οτι μαχαιροπιρουνα θες,αλλα επειδη ξερεις ποσο σε αγαπαω θα σου πω ενα μυστικο,δεν εχει σημασια πως μπαινεις στο υμητο σημασια εχει πως βγαινεις,για αυτο προσεχε με τον πυραυλο που εφτιαξες φιλε!!!

Reaction score
1.817

Πως τα καταφέρνεις πάντα να μας κ@$#λώνεις δεν ξέρω!
Εκείνο που ξέρω πάντως είναι που μοιράζεσαι το πάθος σου με όλους εμάς και αυτό το θαυμάζω!

Πρόσεχε λίγο παραπάνω τώρα με τον πύραυλο... σε θέλουμε στην παρέα!
Και ΝΑΙ! Βγάλε καμια φωτό της προκοπής να μας "στείλεις" περισσότερο!:116:

Εγώ πάντως δεν ανεβαίνω μαζί σου για βόλτα... Να σου δώσω την κάμερα με ειδικό stand για τεπόζιτο. να τραβήξεις το ...χάσιμο?:125:

Reaction score
30.491

Ναι αμε , κάτσε να στρώσω πρώτα , και μετά τραβάμε οτι βίντεο θες.
Με όρθιες , με πλαγιαστές , με ανάποδες ορθιες(endo) με με με ....

Reaction score
30.491

Επανέρχομαι με νέες πληροφορίες.
Σήμερα τακτοποίησα τα ηλεκτρικά κάτω απο την σέλα , στο undertray, αλλά και στο fairing.
Τα είχε κάνει ο γιώργης κώλοοοο.
Νέες γραμμές για ξένον , συναγερμό , κλπ.
Νοικοκύρεμα , και ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Οταν το ξαναδεί , (ο Γιώργος) θα είναι άλλο μηχνάκι , απο κάτω.
Θα φιάξω και τις μ@λ@κίες της honda στα πλαστικά που σπάνε όπου τους κ@βλώσει.ΠΧ ο προβολέας κουνάει απο μόνος του στο fairing χωρίς καμία παρεμβολή.
Είπαμε V2 1000 , άρα κραδασμοί στο θεό.
Ξέρατε οτι στο VTR οι 2 μπιέλες δένουν επάνω στο ίδιο κομβίο του στροφάλου? σαν μονοκύλινδρο?
Στροφάρει άγρια το ρημάδι , για πλάκα ξεπέρασα τις 5,5 κrpm χθες.
Εχει πολύ δουλειά στην τακτοποίηση καλωδίων, γμτ, φάγαμε ολη την ημέρα σήμερα με εναν φίλο και δεν τελείωσε το ρημάδι.
Που να μπούν και τα νίτρα?
Εχω ακόμα πολλή δουλειά με τα πλαστικά -καλώδια.
Κουράστικα. Πολλή δουλειά ρε παίδες.
Είναι όμως κούκλα η πουτ΄@ν@
Ασχετο, με τα FCR καίει όντως λιγότερο. Πόσο? περίπου 30% . Καλά είναι.
Stay tuned που λένε και τα αμερικανάκια.:116:

Reaction score
30.491

Πέρα απο αυτά έγινε και θα γίνει και αύριο δουλειά στο fairing , στα καβλώδια , και στα πλαστικά του , όπως και στην ουρά.
Σήμερα κυρίως στην ουρά. Αλλά και στα πλαϊνά , που βολέψαμε καλώδια που πετάγανε δεξιά αριστερά σαν πόρνες.ΘΑ πλυθεί καθαρισθεί ο προβολέας , και θα επισκευαστούν όλα τα στηρίγματά του.
Ανοιξε ο χώρος για το Nitro controller, για να μπεί πιο εύκολα κάτω απο την σέλα, ενα εκατομύριο καλώδια και συνδέσεις έφαγαν ανακαλωδίωση, αναδρόμευση (νεα λέξη για το rewiring)
ΑΣΧΕΤΟ , τα fcr φτύνουν βενζίνη απο παντού όταν κάνουν τσαφ, η ζντουφ , η ζνταφ , η ζτσαφ, με λίγες στροφές και μικρό άνοιγμα του γκαζιού.. Α τώρα που λέω για άνοιγμα γκαζιού , αυτή η μ@λ@κία η γκαζιέρα που πλήρωσα κάμποσα e η ιταλική μαλακία , δεν . δΕΝ ΚΆΝΕΙ να μπουν και οι δυο ντίζες του γκαζιού. Εχουμε βάλει μόνο την μια γιατί αλλοιώς σκαλώνει ..... γμτ γμτ γμτ.
Μπήκε όμως ο συναγερμός , χωρίς κόψιμο κινητήρα. Δουλεύει ....!
Εχει μπει το speedohealer και δουλεύει , άσχετα αν ο sencor του κοντέρ κάνει ώρες ώρες τα δικά του , βλέπε 160-0 για πλάκα όταν ανοίγει το γκάζι.
Γενικώς είναι ενα μηχανάκι υπο ανακατασκευή.
Αυτά για τώρα.

Reaction score
30.491

Λίγη υποονή και θα το δείτε όπως πρέπει.
Σαν σωστό V2-90 όπως ακριβώς του αρμόζει...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

γιαννακη θα το νιτρωσεις ?...........................το το στροφαλου , ειναι στα υποψιν ? ..............μην δεις καμμια γωνεια σφηνωσεως να ανοιγει σαν βενταλια απο τα πουσαρισματα του περιεχομενου της νιτρομπουκαλας..........

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
871

Γιάννη, τα καλώδια που θα περάσεις κοίτα να είναι hi-end μη βάλεις ότι κι ότι και μετά δεν ακούγετε καλά... :201:

Reaction score
7

150 αλογα μηχανακι με μονη ντιζα ειναι λιγο καπως....:108:
Καλυτερα να μην το αφησεις ετσι.

Reaction score
30.491

Ολα θα γίνουν όπως πρέπει.

Reaction score
30.491

Μετά απο 1000χμ και άνοίγοντας λίγο παραπάνω γκάζι και ανεβάζοντας πιο πολύ στροφές , απεδείχθη περίτρανα οτι η νεα καμπάνα (μαμά) δεν μπορεί να διαχειρισθεί την επιπλέον ισχύ και πατινάρει στις 7000 στρ , με 5η και 6η. Σημ και οι δίσκοι είναι καινούριοι και οι μεταλικοί και οι φιμπερένιοι.
Γμτ γμτ γμτ.

Reaction score
51

Δοκίμασε πιο σκληρά ελατήρια στην καμπάνα.
Ή (αν θέλεις να γλιτώσεις πεταμένα χρήματα) δοκίμασε να τα προφορτίσεις με δακτύλιους (ροδέλες).

Μη το παρακάνεις γιατί, ναι μεν είναι υδραυλικός οπότε σχετικά μαλακός συμπλέκτης, αν σκληρήνει πολύ, θα είναι βασανιστικός στην πόλη.

Αν δεν βγάλεις άκρη, δες αν ταιριάζουν δίσκοι από το SP

Reaction score
30.491

Σορυ για την αργοπορία, giovanni , ηδη φοράω πιο σκληρά ελατήρια barnet.
Δεν τίθεται θέμα για sp.Δεν ταιριάζουν απο οτι ξέρω.

Reaction score
30.491

Παραγγέλθηκαν και ήρθαν νεοι δίσκοι φιμπερένιοι και μεταλικοί barnett πάλι , για το vtr.
Aντέχουν μεγαλύτερη ισχύ, και μπαίνουν στην μαμά καμπάνα.
Θα μπουν κάποια στιγμή απο βδομάδα και θα σας πω τι κάνουν. Ολίγο αλμυροί νομίζω 220e.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ζαχαρη τα εμβολατα......

Reaction score
30.491

Eνα ενα μου τα βγάζει.Οπως και έγραψα και αλλού , εχει φτάσει 220 ζιγκλέρ και του πέφτει λίγο.
Γμτ γμτ γμτ.
Το μπουζί εχει μια άχνα μπεζ στην πορσελάνη στο 1/4 , και ολο το υπόλοιπο λευκή πορσελάνη.
Το κακό είναι οτι η keihin για τα fcr βγάζει μέχρι 230. Παρήγγειλα απο usa, αλλά δεν νομίζω να δω προκοπή.Κατέβασα και τις σακοράφες, εε τις νελόνες ήθελα να πω μια θέση , και στροφάρει σαν τετρακίλυνδρο σε υστερία.Τώρα πρέπει να ψάξω και για τις μπλέ χοάνες που είναι λίγο πιο μακριές.
Ιδωμεν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.682
Members
38.730
Νεότερο μέλος