ΕΡΤ ψηφιακή και Mundial 16/9 Πιθανό! Ας βοηθήσουμε!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
tommygun said:
Ρε παιδια, η εικονα γιατι ειναι τοσο χαλια?
Δεν ειναι μονο η αναλυση χαλια, ειναι και τα σπασιματα που κανει στην παραμικρη κινηση, ειναι οι γραμμες του γηπεδου που φαινονται σαν και γω δεν ξερω τι...
Τι μαυρο χαλι ειναι αυτο?

Φταιει η μετατροπη ή κατι αλλο?
μονο 16:9 παιρνουν, δεν παιρνουν και 4:3 ?

Δηλ δεν υπαρχει ελπιδα να δουμε εικονα της προκοπης μεχρι τελους του mundial ?

ΥΓ σχετικα με τα σχολια περι TV φορματ

κι εγω αγορασα TV πριν 1 χρονο, και συνειδητά επελεξα 4:3 CRT γιατι η χρηση της θα ηταν να παιζει τα καναλια της τηλεορασης καθημερινα, και δεν σκοπευα να τα βλεπω παραμορφωμενα μονο και μονο για τις 1-2 ταινιες που θα εβλεπα την βδομαδα (κι αν)

Και συμφωνω με την αποψη οτι τοσα κρατικα καναλια που υπαρχουν, ανετα μπορουσε η ΝΕΤ να παιζει 4:3 και ενα αλλο (ET3, sport+) να παιζει 16:9

Τωρα πως τα καταφερνει η ΕΡΤ να τους εχει ολους δυσαρρεστημενους, ειναι αποριας αξιον.
Το mundial μεταδίδεται νομίζω μόνο σε 16:9... δεν υπάρχει feed 4:3...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έχω έτοιμη την επιστολή...

Απλά θέλω να κάνω κάποιες συννενοήσεις ακόμα και θα την δημοσιεύσω εδώ πρώτα, πριν την στείλουμε επίσημα ως avsite.gr

Reaction score
802
Καλο ειναι παντως επιστολες και συζητησεις να γινονται χωρις γκρινιες και μπηχτες.Δεν εχει κανεναν λογο μετα ο αλλος να σε εξυπηρετησει οταν βλεπει "υφακι".
Καλη τυχη παιδια!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
vadergr said:
Καλο ειναι παντως επιστολες και συζητησεις να γινονται χωρις γκρινιες και μπηχτες.Δεν εχει κανεναν λογο μετα ο αλλος να σε εξυπηρετησει οταν βλεπει "υφακι".
Καλη τυχη παιδια!
Θα είναι κυρίως προτάσεις και όχι διαμαρτυρία... μέσα από τις προτάσεις θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το πρόβλημά μας με την εικόνα της ΕΡΤ...

Reaction score
14
Απο το SATLEO!! το κορυφαίο!!!!

Είναι η άιτηση για ανάληψη τηλεοπτικών δικαιωμάτων απο την ΕΡΤ (πλακατζίδικο είναι!!!)

http://www.satleo.gr/index.php?option=content&task=view&id=5369

Dear Germans,

We are the public broadcasting service of Greece (EPT) and because we are totally talentless political appointees and terminally lazy, we are not very good at our job of making remotely decent programmes.

But football seems to attract a lot of viewers and we would like thus to retransmit the World Cup in june. What is the rock-bottom-absolutelly-cheapest package we can bye from you? Can we pay half of what you ask or even less?

Please let us know soon.

Yours,
Signed
Head of Rousfeti EPT
Agia Paraskevi

Reaction score
0
σημερα το βραδυ ηταν λιγο καλυτερη η ποιοτητα της εικονας, ή ηταν η ιδεα μου ?

Reaction score
14
tommygun said:
σημερα το βραδυ ηταν λιγο καλυτερη η ποιοτητα της εικονας, ή ηταν η ιδεα μου ?
συνήθησαν τα μάτια σου!!!!!

Σαν να έχεις δίκιο εχτές το έβλεπα σε 14 CRT Που συνήθως τα βλέπω στην βεράντα και σαν να ήταν καθαρότερη εικόνα.

Ετσι όπως πάνε τον τελικό θα τον δούμε σε HD απο την ΝΕΤ!!! :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Reaction score
0
Το ξαναέγραψα αλλά χάθηκε:

Πρέπει να τους δώσουμε λύση έτοιμη και αυτή είναι η εξής:

Να μεταδίδει η ψηφιακή παράλληλα με τη ΝΕΤ το πλήρες πρόγραμμα του μουντιάλ μαζί με τις διαφημίσεις κλπ. σε 16/9 και 5.1 DD με αυξημένο bitrate. Να νοιώσουμε κι εμείς επιτέλους την αλλαγή του αιώνα. Γνωρίζω πως τεχνικά γίνεται άρα είναι θέμα απόφασης.

Μόνο ένα λόγο μπορώ να φανταστώ που δεν γίνεται ήδη. Μήπως χάνει έτσι η ΝΕΤ (πλασματικά) τηλεμερίδιο από τα μηχανάκια της AGB? Δεν υπάρχει κάποια λύση γι αυτό;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Φίλιππος Αδαμίδης said:
Το ξαναέγραψα αλλά χάθηκε:

Πρέπει να τους δώσουμε λύση έτοιμη και αυτή είναι η εξής:

Να μεταδίδει η ψηφιακή παράλληλα με τη ΝΕΤ το πλήρες πρόγραμμα του μουντιάλ μαζί με τις διαφημίσεις κλπ. σε 16/9 και 5.1 DD με αυξημένο bitrate. Να νοιώσουμε κι εμείς επιτέλους την αλλαγή του αιώνα. Γνωρίζω πως τεχνικά γίνεται άρα είναι θέμα απόφασης.

Μόνο ένα λόγο μπορώ να φανταστώ που δεν γίνεται ήδη. Μήπως χάνει έτσι η ΝΕΤ (πλασματικά) τηλεμερίδιο από τα μηχανάκια της AGB? Δεν υπάρχει κάποια λύση γι αυτό;
Αυτό είναι το πρόβλημά τους... η AGB...

Reaction score
0
Μας έφαγε η AGB...... Μπαμπέσικα..............

Αυτό είναι πρόβλημα της AGB τότε και αυτοί πρέπει να το λύσουν αργά ή γρήγορα ώστε να μετρά και η τηλεθέαση των ψηφιακών. Δηλαδή την τηλεθέαση της Nova πως την μετράνε;

Reaction score
14
Φίλιππος Αδαμίδης said:
Μας έφαγε η AGB...... Μπαμπέσικα..............

Αυτό είναι πρόβλημα της AGB τότε και αυτοί πρέπει να το λύσουν αργά ή γρήγορα ώστε να μετρά και η τηλεθέαση των ψηφιακών. Δηλαδή την τηλεθέαση της Nova πως την μετράνε;
η ψηφιακή νομίζω είναι πειραματική ακόμα?? Αρα δεν θεωρείται κανονική μετάδωση? Δεν ξέρω ρωτάω?

GTX

Reaction score
39
Σε αυτό το mundial την κονσέρβα στο Sport+ απ'οτι φαίνεται δε τη γλιτώνουμε, να σώσουμε την τηλεθέαση στη NET λοιπόν.

Αυτή τη κονσέρβα ομως μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δε τη βλέπουμε 16:9 με εικόνα και ήχο αντίστοιχα του έτους που ζούμε????
Ή μήπως αυτοί που τρέξαμε και πήραμε ψηφιακό δέκτη έχουμε ακόμα 4:3 τηλεόραση??????

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η επιστολή όπως είπα είναι έτοιμη. Θα την στείλουμε ως avsite.gr και όχι μόνο...

Περιμένω μία απάντηση και θα την ανεβάσω για δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις... Σκοπός της επιστολής δεν είναι να γκρινιάξουμε για ότι γίνεται μέχρι σήμερα αλλά να προτείνουμε στην ΕΡΤ να προχωρήσει σε ουσιαστικές κινήσεις για τον μέλλον της Τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Πιστεύετε ότι θα πρέπει να γίνει και κάτι παρόμοιο προς την πλευρά της NOVA?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef