Είμαι ενθουσιασμένος !

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Είμαι ενθουσιασμένος !

Καλοριζικο. Το ζαχαρονω καιρο τωρα αλλα δεν περνω την απόφαση. Μετα από την εμπειρια σου η ζυγαρια γερνει προς τα εκεί,,,,
Εννοείς να το πάρεις ή όχι :118:
Εγώ κ πάλι να μου το έλεγες κ πάλι θα το αγόραζα.
Εφόσον αγοράζεις από το διαδίκτυο, ξέρεις ότι υπάρχει ρίσκο...εγώ το ήξερα, μου έβγαλε ένα πρόβλημα, το ανέλαβα κ θα το πληρώσω. :107:

Reaction score
0
Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα κ αύριο πάω να το παραλάβω το απόγευμα !
Έχει παίξει αρκετές μέρες σερί χωρίς κανένα πρόβλημα ! :116:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Είμαι ενθουσιασμένος !

Ευχομαι ατελειωτες ωρες ευχαριστησης και αυτο το προβληματακι να ειναι το τελευταιο!!

Reaction score
0
Λοιπόν, έχω το μηχάνημα σπίτι μου από την Πέμπτη το βράδυ, όπου το σύνδεσα κ παίζει σερί μέχρι σήμερα !
Όταν δεν ήμουν σπίτι σε χαμηλές εντάσεις, για να μην ακούγεται έξω, ενώ όταν είμαι σπίτι σε διάφορες εντάσεις, ανάλογα το κέφι, την όρεξη κ το κομμάτι.

Το αποτέλεσμα είναι ότι δουλεύει τέλεια !

Ώρα τώρα για τις δημόσιες ευχαριστίες....

Καταρχήν, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιάννη Μιχαήλο του Ορφέα Πετρούπολης, ο οποίος μόλις του περιέγραψα το πρόβλημά μου, μου είπε κανένα πρόβλημα, το φέρνεις εδώ κ αμέσως το λύνουμε...το δίνω σε ένα μηχανικό καταπληκτικό που βρίσκει κ λύνει τα πάντα, όπως κ έγινε !
Ο μηχανικός αυτός λέγεται Γιώργος Καραβόδας (ελπίζω να έγραψα σωστά το ονομά του), τον οποίο τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κ αυτόν ! Βρήκε το πρόβλημα, το έλυσε κ μου ζήτησε 50 ευρώ τελικά μόνο για την επισκευή. Σημειώστε ότι ο άνθρωπος αυτός εγγυάται για το αποτέλεσμά του κ όποια επισκευή κάνει δίνει 1 χρόνο εγγύηση...!

Φυσικά, όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί με 'ζαχαρωτά' θέλεις να ψωνίσεις....οπότε, όταν μπήκα στον Ορφέα για πολλοστή φορά κ είδα το esoteric μου να με 'κοιτά', κατάλαβα ότι έπρεπε να του αγοράσω νέα 'παππούτσια', δλδ νέα καλλώδια interconnect κ κατά προτίμηση balanced...ο Γιάννης είναι εξαιρετικός άνθρωπος κ σε κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει, όπου κ μου δάνεισε κ έχω τώρα σπίτι μου ένα τέτοιο καλώδιο για να το δοκιμάσω κ να δω αν μου αρέσει κ αν ταιριάζει στο συστημά μου !

Δοκιμάζοντάς το μπορώ να πω ότι σε συνδυασμό των καλωδίων ηχείων που έχω (Nordost Blue Heaven), το καλώδιο αυτό ταίριαξε απόλυτα στο σύνολο, παίζει εξαιρετικά, οπότε είναι σαν να το αγόρασα.

"Αγόρασα" λοιπόν Nordost balanced Baldur για interconnect προενισχυτή - τελικού και άλλο ένα για προενισχυτή - πηγής. Είναι αυτό εδώ :

Γιάννη, δεν στο έχω πει ακόμα αλλά θέλω δύο τέτοια κομμάτια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos