Είμαι περίεργος...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

:138::140:

βρε αυτα ηταν τα κουρτινοξυλα με τις κουρτινες, γι αυτο δυσανασχετησε ο ανθρωπος. :139:
μπα , για ηχεία τα έδινε και νομίζω σε μία εξωφρενική τιμή ( 9.000 αν δεν με απατά η μνήμη μου )

Reaction score
40

1%, 85%, 14%.

Το να εχεις και καποιους συλλεκτικους δισκους για επιδειξη, δεν ειναι και τοσο κακο Φεδρα, αρκει να ειναι ενα μικρο ποσοστο αυτης
Με κάλυψες..... 1% 95% 4% εγώ προσωπικά...

Reaction score
40

μπα , για ηχεία τα έδινε και νομίζω σε μία εξωφρενική τιμή ( 9.000 αν δεν με απατά η μνήμη μου )
Ορίστε?:111: με τόσα χρήματα θα είχα γεμίσει το σπίτι ηχεία....και θα γινόταν σεισμός....

Reaction score
874
Βρε, αυτοί τα γράφουν πιό "φανατικά" κι από μένα!!! :142::143:
Γράφουν την αλήθεια και την πραγματικότητα...Ότι δηλαδή...

Το βινύλιο επανακάμπτει...Οι πωλήσεις του ανεβαίνουν...Οι εταιρίες φτειάχνουν πικάπ...Οι Χαιφιντελάδες αναβαθμίζονται...Οι πιτσιρικάδες παίρνουν τα παλιά πικάπ των μπαμπάδων και θείων τους και ακούνε μουσική...Τα mp3_όφωνα πεθαίνουν...

Διαβάσετε τα...για να μην λέτε πως τα λέμε εμείς μόνο οι άρωστοι βινυλάδες...

http://www.naftemporiki.gr/t+z/story...85%CE%BD%CF%82

http://www.enet.gr/online/online_tex...08,id=54780628

Reaction score
4
Το mp3 οντως πεθαινει αλλα ανεβαινουν τα flac και το κατεβασμα σε 24/96.
Το τελευταιο ειδικα ειναι κατι που το βινυλιο δεν μπορει να εχει απαντηση.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Εχει όμως ερωτηξη... :142:

Γειά σου βρε Κώστα!!! Πότε να σε περιμένω???

Και μετά Θα παμε στου "Κώστα" για κεφτέδες...

Reaction score
874
Ψείρας...Μας την έκανες εκείνο το βράδυ που σε περιμέναμε και τώρα άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...:122:

Λεπόν....Το βινύλιο δεν έχει απάντηση στο HD 24/96 γιατί...έχουν την ίδια μαμά...Τη μήτρα απ' όπου δημιουργήθηκαν και τα δυο...(Μιλάμε για analog master απ' όπου πολλά HD 24/96 προέρχονται)

Μόνο που το HD audio, που είναι σήμερα 24/96 αύριο που θα βγούνε οι 24_πήρυνοι επεξεργαστές και θα αλλαχθούν οι κονσόλες στα studios, (πράγμα που συμβαίνει κάθε 2 έως το πολύ 7 χρόνια για να παρακολουθούν την τεχνολογία), θα γίνει 32/512, 64/2048, 128/8192....κλπ...κλπ...κλπ...

Όταν φθάσει λοιπόν εκεί το HD....στα 128/8192 πάρτε όλοι οι homo_digitalis παραμάσχαλα από ένα δίσκο 678.356.562 terabytes με τo 1 HD track που θα περιέχει....και ελάτε μια βόλτα από τα μέρη μας για να πάρετε ακόμη μια παράταση για άλλη μια εικοσαετία...

Πάντα φιλικά....και αναλογικά....:138:

Reaction score
4
Και μετά Θα παμε στου "Κώστα" για κεφτέδες...
Μονο να βλεπω και απο τα δυο ματια αλλα κεφτεδες εγω δεν φτιαχνω . :137:

Ψείρας...Μας την έκανες εκείνο το βράδυ που σε περιμέναμε και τώρα άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...:122:

Λεπόν....Το βινύλιο δεν έχει απάντηση στο HD 24/96 γιατί...έχουν την ίδια μαμά...Τη μήτρα απ' όπου δημιουργήθηκαν και τα δυο...(Μιλάμε για analog master απ' όπου πολλά HD 24/96 προέρχονται)

Μόνο που το HD audio, που είναι σήμερα 24/96 αύριο που θα βγούνε οι 24_πήρυνοι επεξεργαστές και θα αλλαχθούν οι κονσόλες στα studios, (πράγμα που συμβαίνει κάθε 2 έως το πολύ 7 χρόνια για να παρακολουθούν την τεχνολογία), θα γίνει 32/512, 64/2048, 128/8192....κλπ...κλπ...κλπ...

Όταν φθάσει λοιπόν εκεί το HD....στα 128/8192 πάρτε όλοι οι homo_digitalis παραμάσχαλα από ένα δίσκο 678.356.562 terabytes με τo 1 HD track που θα περιέχει....και ελάτε μια βόλτα από τα μέρη μας για να πάρετε ακόμη μια παράταση για άλλη μια εικοσαετία...

Πάντα φιλικά....και αναλογικά....:138:
Εχουν την ιδια μαμα αλλα το ενα ειναι δυσκολα προσβασιμο και το αλλο μερικα κλικ μακρια.
Οταν μπορουν με μερικα κλικ να εχουν με 2 δολλαρια ενα κομματι αφου το εχουν ακουσει και με εγγυημενη ποιοτητα(24/96) τοτε δυσκολα να κινηθει ο κοσμος ξανα προς το βινυλιο οταν ειδικα για να ακουσεις διαφορές θα πρεπει να εχεις στην κατοχη σου και υψηλου κοστους μηχανηματα που ο πολυς κοσμος δεν εχει.
Ειδικα τωρα με τις ταχυτατες γραμμες και τους παφθηνους δισκους δεν βλεπω τι μπορει να το σταματησει το συγκεκριμενο φορματ.

Reaction score
3.334
Για να καταγράψεις σωστά μόνο το θόρυβο που έχει το βινύλιο δεν μας φτάνουν τα 678.356.562 terabytes, άρα το βινύλιο δεν πρόκειται να ξεπεραστεί από την ψηφιακή τεχνολογία.
Τέλειο με Τάβλα !

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μονο να βλεπω και απο τα δυο ματια αλλα κεφτεδες εγω δεν φτιαχνω . :137:

Εχουν την ιδια μαμα αλλα το ενα ειναι δυσκολα προσβασιμο και το αλλο μερικα κλικ μακρια.
Οταν μπορουν με μερικα κλικ να εχουν με 2 δολλαρια ενα κομματι αφου το εχουν ακουσει και με εγγυημενη ποιοτητα(24/96) τοτε δυσκολα να κινηθει ο κοσμος ξανα προς το βινυλιο οταν ειδικα για να ακουσεις διαφορές θα πρεπει να εχεις στην κατοχη σου και υψηλου κοστους μηχανηματα που ο πολυς κοσμος δεν εχει.
Ειδικα τωρα με τις ταχυτατες γραμμες και τους παφθηνους δισκους δεν βλεπω τι μπορει να το σταματησει το συγκεκριμενο φορματ.
Το High End δεν είναι το εύκολο αλλά το δύσκολο... Μιλάς για το εμπορικό προφανώς...

Εξ' άλλου αμα δε το... πιάνεις το πράμα... "Better touch it than watch it..."

Ποτέ δεν μπορεί ένας (μουσικόφιλος ????) που έχει αποθηκευμένα 5 τραγούδια στο σκληρό του να ΠΕΙΣΕΙ (σκέψου το αυτό που σου λέω...) ότι έχει κάποια δισκοθήκη. Δε θα νοιώσει ΠΟΤΕ τη χαρά που νοιώθω εγώ η ο Μάνος η ο Doc η ο οποιοσδήποτε, όταν ποστάρουμε και αναφέρουμε αυτούς τους μαύρους δίσκους.

ΠΟΤΕ!!!

Είναι σα να μου λές ότι έχεις 2500 CD χωρίς να το αποδεικνύεις... η ότι αγαπάς τη μουσική ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ!!!!

Θέλω να παρακολουθήσεις σε λίγο ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ...

wanna bet???

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
http://www.pallas-group.de/vinyl-01.php

http://www.pallas-group.de/addons/download/download.php?file=pallas_vy_bb.wmv (watch video)

LP/Vinyl product specifications

(Size/ dimensions, etc.) for:

Technical data-sheet for the manufacturing of labels - download
Measurements of 12" and 10" record label - download
Measurements of 7" record label - download
Measurements of 12" and 10" picture disc labels - download
Measurements of 12" LP-innersleeve - download
Measurements of 12" LP-cover - download
Measurements of 12" maxi-cover - download
Measurements of 12" gatefold sleeve for 2 LPs - download
Measurements of 12" gatefold sleeve for 3 up to 4 LPs - download
Measurements of 12" cover for 2 LPs - download
Measurements of 12" cover for 3 LPs - download
Measurements of 10" sleeve - download
Measurementsof 7" sleeve - download
from http://www.pallas-group.de/service-01.php

THIS IS TODAY my friend in GERMANY...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Vastsar,

τα χαράματα είναι η καλύτερη ώρα να ποστάρεις, γιατί έχεις ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ... :126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Για να καταγράψεις σωστά μόνο το θόρυβο που έχει το βινύλιο δεν μας φτάνουν τα 678.356.562 terabytes, άρα το βινύλιο δεν πρόκειται να ξεπεραστεί από την ψηφιακή τεχνολογία. Τέλειο με Τάβλα !
:142::142::142:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Το καλύτερο ανέκδοτο του 2008:
"Η μουσική βιομηχανία θα στραφεί προς το βινύλιο". :142:

Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ.

- Μερικοί, αφού προσπάθησαν πολύ, έχουν επιτέλους πείσει τον εαυτό τους ότι:
1. Το βινύλιο παίζει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο.
2. Η μουσική δεν έχει αξία αν δεν είναι από βινύλιο.
3. Μουσική δεν γραφόταν πριν το 54 και σταμάτησε να γράφεται μετά το 85.
4. Αγοράζουμε δίσκους ανάλογα με την ηχογράφηση.
5. Όλος ο κόσμος θα γυρίσει ανάποδα και η αγορά θα φλομώσει στο βινύλιο ξανά, γιατί αυτοί είναι οπισθοδρομικοί και κολλημένοι μόνον σε αυτό που κατανοούν.

Μιλάμε για σχιζοφρένεια. :142:

Πάρτε το χαμπάρι βρε...
Οι μόνοι που στρέφονται με τέτοιο φανατισμό προς το βινύλιο είναι όσοι δεν κατάφεραν ποτέ να φτιάξουν σύστημα της προκοπής και όσοι ανέκαθεν ήταν μηχανάκηδες και όχι μουσικόφιλοι. Συνήθως έχουν συστήματα τεράστιας αξίας, αλλά συγκριτικά, ελάχιστους δίσκους που δεν τους αγοράζουν με βάση το μουσικό περιεχόμενο αλλά την ηχογράφηση και τέλος, δεν ακούνε μουσική παρά μόνον αν παίζει καλά. Κλασικό παράδειγμα ο πρόεδρος του ACA. :126:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Για απαντήστε μου ρε παιδιά.
Πόσους δίσκους/cd πρέπει να έχει ένας χαϊφιντελάς; :137:

...
Πάντως το αρχικό ερώτημα απαντήθηκε ακόμη κι αν δεν μας είπαν οι αγαπητοί χαϊφιντελάδες πόσους δίσκους πρέπει να έχουν. Προτίμησαν μόνο να μας πούνε ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ δίσκους πρέπει να έχουν, με έμφαση δηλαδή στην ηχογράφηση/μέσον αναπαραγωγής και συνεπώς να αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι δεν είναι μουσικόφιλοι αλλά μηχανάκηδες κι έτσι καλώς δεν περνούν τα όρια της εν λόγω κατηγορίας του φόρουμ.

p.s. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. :142::142:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Για να καταγράψεις σωστά μόνο το θόρυβο που έχει το βινύλιο δεν μας φτάνουν τα 678.356.562 terabytes, άρα το βινύλιο δεν πρόκειται να ξεπεραστεί από την ψηφιακή τεχνολογία.
Η εμπειρία μου από το σύστημα του Χρήστου ήταν υπέροχη.

Αρχικά του ζήτησα να ακούσω κάτι "μαύρο" που ξέρω για να καταλάβω "τι παίζει". Εντυπωσιάστηκα αμέσως από τη στερεοφωνική εικόνα και την καθαρότητα του ήχου κι όταν του το ανέφερα, χασκογέλασε.

Στο επόμενο άκουσμα κατάλαβα το λόγο...
Η καλύτερη εγγραφή του βινυλίου, σε συνδυασμό με το πιο "δύσκολο" κομμάτι, ανέδειξε το σύστημα x10 σε σχέση με πριν.

Και λίγο πριν την αναχώρηση για μάσα, έπαθα το σοκ!
Κλασσικό κομμάτι με εκκλησιαστικό όργανο και έντονα δυναμικά "ξεσπάσματα". Δε θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να έχω ακούσει τέτοια απόδοση σε υψηλές εντάσεις!

Μέσα σε μία περίπου ώρα, κατάφερα να καθαρίσω τα αυτιά μου από τους συμπιεσμένους ήχους που ακούω καθημερινά στο Studio και να αναθεωρήσω το όριο έντασης/καθαρότητας που έχω στο μυαλό μου.
.......

Reaction score
59
Το καλύτερο ανέκδοτο του 2008:
"Η μουσική βιομηχανία θα στραφεί προς το βινύλιο". :142:

Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ.

- Μερικοί, αφού προσπάθησαν πολύ, έχουν επιτέλους πείσει τον εαυτό τους ότι:
1. Το βινύλιο παίζει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο.
2. Η μουσική δεν έχει αξία αν δεν είναι από βινύλιο.
3. Μουσική δεν γραφόταν πριν το 54 και σταμάτησε να γράφεται μετά το 85.
4. Αγοράζουμε δίσκους ανάλογα με την ηχογράφηση.
5. Όλος ο κόσμος θα γυρίσει ανάποδα και η αγορά θα φλομώσει στο βινύλιο ξανά, γιατί αυτοί είναι οπισθοδρομικοί και κολλημένοι μόνον σε αυτό που κατανοούν.

Μιλάμε για σχιζοφρένεια. :142:

Πάρτε το χαμπάρι βρε...
Οι μόνοι που στρέφονται με τέτοιο φανατισμό προς το βινύλιο είναι όσοι δεν κατάφεραν ποτέ να φτιάξουν σύστημα της προκοπής και όσοι ανέκαθεν ήταν μηχανάκηδες και όχι μουσικόφιλοι. Συνήθως έχουν συστήματα τεράστιας αξίας, αλλά συγκριτικά, ελάχιστους δίσκους που δεν τους αγοράζουν με βάση το μουσικό περιεχόμενο αλλά την ηχογράφηση και τέλος, δεν ακούνε μουσική παρά μόνον αν παίζει καλά. Κλασικό παράδειγμα ο πρόεδρος του ACA. :126:

...
Νίκο είσαι πολύ και απόλυτα ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ. Δεν είναι όπως τα λες. Ισχύουν κάποια για μικρή μερίδα ατόμων μόνο. Γιατί γενικεύεις;
Μέγα κακό της κοινωνίας μας και του επιπέδου μας [το είπα!!!] τα γενικά συμπεράσματα από μεμονωμένες περιπτώσεις.
Τα παραπάνω που λες ισχύουν περισσότερο για ανθρώπους που ακούν cd. Οι μηχανάκηδες δεν διακρίνονται από το αν ακούν βινύλιο η cd.
Αυτοί που ακούν βινύλιο μπορεί να είναι σε γενικές γραμμές άνθρωποι που πραγματικά *έχτισαν* με πολύ κόπο ένα πολύ μουσικό σύστημα γιατί με τα αναλογικά βλέπεις το μέχρι πού μπορεί να προχωρήσει και να φτάσει η μουσική απόλαυση από τον αναπαραγόμενο ήχο. Η μεγαλύτερη *κατάκτηση* στον αναπαραγόμενο ήχο ανήκει στα αναλογικά. Λ.Σ.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.318
Members
38.446