- Reaction score
- 97.291
Αυτή είναι η απάντηση. Απλά οι πικραμένοι και οι συνωμοσιολόγοι δεν ικανοποιούνται.Όλα τα φόρουμ έτσι είναι. Με τις αλλαγές τους, τα ups τους και τα downs τους...
Αυτή είναι η απάντηση. Απλά οι πικραμένοι και οι συνωμοσιολόγοι δεν ικανοποιούνται.Όλα τα φόρουμ έτσι είναι. Με τις αλλαγές τους, τα ups τους και τα downs τους...
- σε παρασέρνω και γράφεις . . .Yeah im talking to ya .
10 χρόνια αναγνώστης ρε θηρίο;- αν και και έχω γραφτεί σχετικά πρόσφατα ( 2 + κάτι χρόνια ) , παρακολουθώ το forum σχεδόν από 2006 σαν αναγνώστης , θυμάμαι ποιο δραστήριες από πλευράς συμμετοχής εποχές
- αναστήθηκεωραιο θεμα. με εχει κερδισει.
Πιστεύω ότι πολλοί που θέλουν να γράφουν, τους αποτρέπει το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί μια κλειστή ομάδα παλαιών μελών που πολλές φορές σαρκάζουν και χλευάζουν μεταξύ τους σε νήματα καινούργιων ή πιο νέων μελών.
Προσωπικά εμένα αυτό με ενοχλεί αν και είμαι απο τα πιο φανατικά μέλη θα ελεγα, διαβάζοντας καθημερινά τα θέματα του φόρουμ.
Ας μου επιτραπεί η έκφραση, έχει δημιουργηθεί μια "κλίκα" που αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά.
Κοντεύουμε 14 χρόνια και συνέχεια τα ίδια.
Κλίκα ιδρυτικών μελών, κλίκα συντονιστών, κλίκα παλιών και πάει λέγοντας.
Είναι λογικό σ αυτά τα χρόνια να έχουν δημιουργηθεί παρέες και όχι κλίκες.
Μέσα απ τις παρέες έγιναν καλές φιλίες, πολλά μέλη ανοίγουν το σπίτι τους και φιλοξενούν άλλα, για ακροάσεις , φαγητό, ποτό κ.λ.π.
Πολλά μέλη, έχουν γράψει 20 και 30 χιλιάδες ποστ, για να βοηθήσουν και όχι να χλευάσουν.
Και έχουν βοηθήσει πραγματικά, δίνοντας λύσεις τεχνικά , αλλά και κάνοντας κάποιους που θέλουν να μάθουν , να γλυτώσουν χρήματα.
Τώρα αν κάποιος δεν δέχεται τους νόμους της φυσικής και των μαθηματικών, έχοντας υπέρτατο κριτή τ αυτιά του, ακόμα κι αν είναι 65 χρονών, νομίζει ότι τον χλευάζουν.
Το avsite ποτέ δεν χάιδεψε αυτάκια κι ας λεει ο argi ότι από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε.
Αν θέλετε, χάδια, μπράβο και pampering , δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε.
Συμφωνώ.Πάντως, μου αρέσει που υπάρχουν μέλη που διαβάζουν το thread από την αρχή.![]()
Εάν πάντως κάποιος ενάντιος σε οποιαδήποτε ΄΄τεχνοκρατία΄΄ και ορθολογισμό είχε πλήρη εμπιστοσύνη σε όσα πρεσβεύει,καμία δικαιολογία δεν θα στεκόταν ικανή να τον ΄΄απογοητεύσει΄΄ από τη συμμετοχή.
Πάντως, μου αρέσει που υπάρχουν κουτσομπόληδες που διαβάζουν το thread από την αρχή.![]()