Εβγαλε στο Ιντερνετ ερωτικό βίντεο με την πρώην του

HV

Reaction score
0
Τι μιλαμε για τα κοριτσακια απο 14-25 που ειναι μεσα στην βλακεια ρε παιδια ?
Εδω σε ενα βιντεο ο αλλος της Ελεγε θα σε βγαλω στο νετ και αυτη γελουσε την ωρα που του εκανε στοματικο......
Τι θα λεει αραγε τωρα :p

HV

Reaction score
0
Ναι ο κοσμος τοχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι...
Τουλαχιστον χρησιμοποιησα "καλη" λεξη και οχι καμια χυμα στο κυμα.
Εξαλλου δεν εχουμε 16χρονα εδω μεσα απο οσο ξερω :)

ΥΓ : Αν εχουμε 16χρονα παρακαλω να γινει rated το θεμα με PG16 ( Η με βαση τα σημερινα δεδομενα που ολες πανε απο τα 12 με PG11 :p )

Reaction score
0
αυθάδεια :τρόπος ομιλίας και γενικότερα συμπεριφοράς που δείχνει έλλειψη ντροπής ή σεβασμού,
περιφρόνηση προς κάποιον ανώτερο ή προς κάποιες ηθικές αρχές·

HV νομιζω οτι η Συντονιστρια ηταν σαφης.
Eυχαριστω.

HV

Reaction score
0
αυθάδεια :τρόπος ομιλίας και γενικότερα συμπεριφοράς που δείχνει έλλειψη ντροπής ή σεβασμού,

Eυχαριστω.
Ανωτερος ΔΕΝ ειναι κανεις εδω μεσα, αν πιστευεις κατι τετοιο μαλλον εχεις μπερδευτει με τον ρολο που σου αναθεσαν καποιοι ανθρωποι και παρακαλω τον Αντρεα η τον Γενικο να σταματησουν αυτου του ειδους την υπεροψια μερικων εκτος αν βεβαια και εκεινοι θεωρουν οτι υπαρχουν Ανωτεροι και Κατωτεροι εδω μεσα.
Οσο για τις Ηθικες αρχες δεν θα σχολιασω αφου οπως αναφερα πριν ο κοσμος τοχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι.

Reaction score
14

Eυχαριστω.
+1

HV ο andrew δεν σου είπε ότι είναι κανείς ανώτερος απλά σου εδωσε την κατά λεξικό ερμηνεία της λέξης αυθάδειας που δυστυχώς αγνοείς αρκετές φορές στον γραπτό σου λόγο.

Θα σε παρακαλούσα να μην "επιτίθεσαι" σε κανέναν και ειδικά όπως εδώ, για ασήμαντη αφορμή.

HV

Reaction score
0
Το οτι μερικες λεξεις/πραγματα δεν ειναι ΑΡΕΣΤΑ δεν κατατασονται αυτοματα στο τσουβαλι της Αυθαδειας.
Η Αυθαδεια εχει να κανει ΠΑΝΤΑ με ανωτερους..Αυθαδεια προς ανωτερο αξιωματικο , Ανωτερο στελεχος επιχειρησης.
ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχει να κανει με το να γραψει κατι καποιος μη αναφερομενος σε κανεναν συγκεκριμενα και μιλωντας για ενα γενικο προβλημα της εποχης.
Δεν ξερω απο που βγηκε το οτι η Αυθαδεια εχει να κανει κατι με οτι ειπα εγω και αρα πριν μου γινει συσταση να μην επιτιθομαι σε καποιον που ειμαι Σιγουρος πως θεωρει τον εαυτο του Ανωτερο ( Ας με βγαλει λαθος αν θελει και ας πει πως δεν το πιστευει ) ισως αυτος ο καποιος να μην επρεπε να χαρακτηρισει οτι ειπα σαν Αυθαδεια.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
HV,δεν βαρεθηκες?
Νταξ ναουμ εισαι και ο πρωτος μαγκας και μεις οι υπολοιποι κοροιδα που δεν ξερουμε τι γινεται εκει εξω.
Μην μας το υπενθυμιζεις.

HV

Reaction score
0
Αν νομιζεις πως εχω αδικο κανε ενα Search στα site που γνωριζουμε ολοι καθως και στο E-Mule και μετα ελα να μου πεις.
Εγω μιλαω παντα με αποδειξεις φιλε μου ποτε με υποθεσεις.

Reaction score
12
Απάντηση: Εβγαλε στο Ιντερνετ ερωτικό βίντεο με την πρώην του

Πωπω ρε παιδια σπιθα να πεταχτει τα μπουρλοτιαζετε αμεσως!Τελος παντων αυτο που ηθελα να πω ειναι πως δεν φταινε παντα τα προστυχα κακα βιτσιοζικα"αγορακια"που το κανουν αυτο...Κ@λος που κουνιεται κατι επιζητα...Τωρα οσο για την ενλογο "κυρια" ας προσεχε..και αυτο ισχυει για ολους(μην με χαρακτηρισετε ως φαλοκρατη ομως:happy_9:)!

Reaction score
14
Ας "συντονίσω" και εγώ.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Θα μας δώσετε τα urls ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; :mad_2: :happy_5: :happy_9:

minas

Πισιά
Reaction score
4.338
Το οτι μερικες λεξεις/πραγματα δεν ειναι ΑΡΕΣΤΑ δεν κατατασονται αυτοματα στο τσουβαλι της Αυθαδειας.
Η Αυθαδεια εχει να κανει ΠΑΝΤΑ με ανωτερους..Αυθαδεια προς ανωτερο αξιωματικο , Ανωτερο στελεχος επιχειρησης.
ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχει να κανει με το να γραψει κατι καποιος μη αναφερομενος σε κανεναν συγκεκριμενα και μιλωντας για ενα γενικο προβλημα της εποχης.
Δεν ξερω απο που βγηκε το οτι η Αυθαδεια εχει να κανει κατι με οτι ειπα εγω και αρα πριν μου γινει συσταση να μην επιτιθομαι σε καποιον που ειμαι Σιγουρος πως θεωρει τον εαυτο του Ανωτερο ( Ας με βγαλει λαθος αν θελει και ας πει πως δεν το πιστευει ) ισως αυτος ο καποιος να μην επρεπε να χαρακτηρισει οτι ειπα σαν Αυθαδεια.
Καλά δεν είπαμε ότι επιτέθοκες σε κανέναν...
Πάντως έχεις δίκιο...δεν είναι ακριβώς αυθάδεια.... Δεν ξέρω κανέναν που να λέει ο HV είναι... "αυθάδης" :cool_4:

Reaction score
0
Πάντως από τότε που βγήκαν στην φόρα videaκια κτλ έχω την εξής απόρια... Γιατί είναι ξεφτίλα για την κοπέλα να την βγάλουν σε video ενώ για τον άντρα είναι "τιμή" να είναι σε video????

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Η ατιμη η κοινωνια ταχει φερει ετσι!!:prof:
Πιστευω πως και η ντροπη πρεπει να μοιραζεται:cool_1:

HV

Reaction score
0
Χμμμμ εγω ειχα την εντυπωση πως γενικα ειναι τιμη για τον Αντρα να...."Σφυριζει" σε πολλες γυναικες φαουλ.....
Ενας πχ εβαλε 3 γκομενες του σε 1 βιντεο και το διοχετευσε στο ιντερνετ, ε λοιπον ο τυπος ειναι μαγκας γιατι οι γκομενες εβλεπαν την καμερα , ποζαραν κανονικοτατα και τις ειχε και την ιδια εποχη και τις 3...Δλδ οχι μονο χαζες που ποζαραν αλλα χαζες και που τους τα ειχε φυτρωσει και δεν ειχαν παρει πρεφα :p

Reaction score
14
Απάντηση: Εβγαλε στο Ιντερνετ ερωτικό βίντεο με την πρώην του

Με τη δική μου λογική το να διατυμπανίζεις τις ερωτικές σου επιδόσεις δείχνει άνθρωπο μάλλον καταπιεσμένο σεξουαλικά που προσπαθεί να πείσει τους άλλους και ιδιαίτερα τον ευατό του.
Όποιος χαίρεται και απολαμβάνει τον έρωτα δεν έχει ανάγκη επίδειξης.

Μεγάλο τμήμα των βίντεο γίνονται εν γνώση των κοριτσιών που τους αρέσει να κάνουν αυτό που έγραψα παραπάνω δηλαδή η επίδειξη και το ότι πια έγιναν γυναίκες...

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Εβγαλε στο Ιντερνετ ερωτικό βίντεο με την πρώην του

Με τη δική μου λογική το να διατυμπανίζεις τις ερωτικές σου επιδόσεις δείχνει άνθρωπο μάλλον καταπιεσμένο σεξουαλικά που προσπαθεί να πείσει τους άλλους και ιδιαίτερα τον ευατό του.
Όποιος χαίρεται και απολαμβάνει τον έρωτα δεν έχει ανάγκη επίδειξης.

Μεγάλο τμήμα των βίντεο γίνονται εν γνώση των κοριτσιών που τους αρέσει να κάνουν αυτό που έγραψα παραπάνω δηλαδή η επίδειξη και το ότι πια έγιναν γυναίκες...
+1111 Μιχαλη:cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.594
Members
38.577
Νεότερο μέλος
periskyr