Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025
Ανωτερος ΔΕΝ ειναι κανεις εδω μεσα, αν πιστευεις κατι τετοιο μαλλον εχεις μπερδευτει με τον ρολο που σου αναθεσαν καποιοι ανθρωποι και παρακαλω τον Αντρεα η τον Γενικο να σταματησουν αυτου του ειδους την υπεροψια μερικων εκτος αν βεβαια και εκεινοι θεωρουν οτι υπαρχουν Ανωτεροι και Κατωτεροι εδω μεσα.αυθάδεια :τρόπος ομιλίας και γενικότερα συμπεριφοράς που δείχνει έλλειψη ντροπής ή σεβασμού,
περιφρόνηση προς κάποιον ανώτερο ή προς κάποιες ηθικές αρχές·
HV νομιζω οτι η Συντονιστρια ηταν σαφης.
Eυχαριστω.
+1αυθάδεια :τρόπος ομιλίας και γενικότερα συμπεριφοράς που δείχνει έλλειψη ντροπής ή σεβασμού,
περιφρόνηση προς κάποιον ανώτερο ή προς κάποιες ηθικές αρχές·
HV νομιζω οτι η Συντονιστρια ηταν σαφης.
Eυχαριστω.
Καλά δεν είπαμε ότι επιτέθοκες σε κανέναν...Το οτι μερικες λεξεις/πραγματα δεν ειναι ΑΡΕΣΤΑ δεν κατατασονται αυτοματα στο τσουβαλι της Αυθαδειας.
Η Αυθαδεια εχει να κανει ΠΑΝΤΑ με ανωτερους..Αυθαδεια προς ανωτερο αξιωματικο , Ανωτερο στελεχος επιχειρησης.
ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχει να κανει με το να γραψει κατι καποιος μη αναφερομενος σε κανεναν συγκεκριμενα και μιλωντας για ενα γενικο προβλημα της εποχης.
Δεν ξερω απο που βγηκε το οτι η Αυθαδεια εχει να κανει κατι με οτι ειπα εγω και αρα πριν μου γινει συσταση να μην επιτιθομαι σε καποιον που ειμαι Σιγουρος πως θεωρει τον εαυτο του Ανωτερο ( Ας με βγαλει λαθος αν θελει και ας πει πως δεν το πιστευει ) ισως αυτος ο καποιος να μην επρεπε να χαρακτηρισει οτι ειπα σαν Αυθαδεια.
+1111 Μιχαλη:cool_4:Με τη δική μου λογική το να διατυμπανίζεις τις ερωτικές σου επιδόσεις δείχνει άνθρωπο μάλλον καταπιεσμένο σεξουαλικά που προσπαθεί να πείσει τους άλλους και ιδιαίτερα τον ευατό του.
Όποιος χαίρεται και απολαμβάνει τον έρωτα δεν έχει ανάγκη επίδειξης.
Μεγάλο τμήμα των βίντεο γίνονται εν γνώση των κοριτσιών που τους αρέσει να κάνουν αυτό που έγραψα παραπάνω δηλαδή η επίδειξη και το ότι πια έγιναν γυναίκες...