Εβγαλε στο Ιντερνετ ερωτικό βίντεο με την πρώην του

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Εβγαλε στο Ιντερνετ ερωτικό βίντεο με την πρώην του

Eξηγησε μας τι σε πειραξε .
Μπορει να εχεις δικιο.
Νίκο, το "πρόβλημα" ήταν μεταξύ 3 συντονιστών (Μαρία Π., Andrew, Dream_GR) και του HV και θεωρείται λήξαν προ πολλού.

Ο κ. Μακριδάκης μπορείς να απευθύνει τα παράπονα του στη διοίκηση του forum μέσω προσωπικού μηνύματος.

Είναι offtopic πλέον στο παρόν thread.

HV

Reaction score
0
Καθιστε γιατι ισως να μην καταλαβαινω καλα...
Κωστα εσυ το εφτιαξες το Forum ? Ετσι ακουστηκε με τον τροπο που το εθεσες...
Macridaki φιλε μην το ψαχνεις το θεμα χασιμο χρονου ειναι και ειλικρινα δεν αξιζει καν τον κοπο.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Κωστα εσυ το εφτιαξες το Forum ? Ετσι ακουστηκε με τον τροπο που το εθεσες...
Να σου συστήσω ένα καλό ΩΡΛ? "happy_1"

Όταν 3 συντονιστές (4 - βάλε κι εμένα) συμφωνούν σε μία γραμμή για το συγκεκριμένο thread κι εσύ θεωρείς ότι είναι τόοοοσο λάθος και παράλογοι, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις δικό σου forum - να μαθαίνουμε κι εμείς. Σε κάθε περίπτωση, κι όσο συμμετέχεις σε αυτό το thread, οφείλεις να τη σεβαστείς.

HV

Reaction score
0
Σε πειραξε το οτι εγραψα ακουστηκε αντι "διαβαζεται" ?
Το κεντρικο νοημα πιστευω ειναι το ιδιο.
Οσο για το "προβλημα" το οτι το υφος, η μαλλον η επιλογη λεξεων δεν ηταν αρεστες σε καποια ατομα μονο "προβλημα" δεν μπορει να θεωρηθει , απλα μερικοι ψαχνουν 24/7 να βρουνε τροπο να "Χρησιμοποιησουν" την θεση τους ( Ασχετα με το ο λογος μπορει να ειναι μηδαμινος ) αφου προφανως δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν στην ζωη τους.
Ε απο την αλλη καταλαβαινω το οτι δεν θελουν να πανε και χαμενα τα πρασινα Fonts ;)

Reaction score
0
Απάντηση: Εβγαλε στο Ιντερνετ ερωτικό βίντεο με την πρώην του

Με συγχωρειτε, απαγορευεται να παρω θεση σε μια δημοσια συζητηση;
Επειδη ειμαι ο μονος που ειδα πως δεν μιλησατε καλα στον HV τον οποιο δεν γνωριζω στο ελαχιστο, θα πρπει τωρα να απολογουμε;
Για σας παρακαλω.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Όταν ένα θέμα που δημιουργείται μεταξύ μελών λήγει, και το ξεπερνούν ακόμη και οι ίδιοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι συνεχίζοντας παρακάτω, μήπως δεν είναι σκόπιμο να ανακινείται?

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Σε πειραξε το οτι εγραψα ακουστηκε αντι "διαβαζεται" ?
Το κεντρικο νοημα πιστευω ειναι το ιδιο.
Οσο για το "προβλημα" το οτι το υφος, η μαλλον η επιλογη λεξεων δεν ηταν αρεστες σε καποια ατομα μονο "προβλημα" δεν μπορει να θεωρηθει , απλα μερικοι ψαχνουν 24/7 να βρουνε τροπο να "Χρησιμοποιησουν" την θεση τους ( Ασχετα με το ο λογος μπορει να ειναι μηδαμινος ) αφου προφανως δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν στην ζωη τους.
Ε απο την αλλη καταλαβαινω το οτι δεν θελουν να πανε και χαμενα τα πρασινα Fonts ;)
Aκολούθησε τη συμβουλή σου κι ας πάμε παρακάτω:

...μην το ψαχνεις το θεμα χασιμο χρονου ειναι και ειλικρινα δεν αξιζει καν τον κοπο.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Εβγαλε στο Ιντερνετ ερωτικό βίντεο με την πρώην του

Με συγχωρειτε, απαγορευεται να παρω θεση σε μια δημοσια συζητηση;
Επειδη ειμαι ο μονος που ειδα πως δεν μιλησατε καλα στον HV τον οποιο δεν γνωριζω στο ελαχιστο, θα πρπει τωρα να απολογουμε;
Για σας παρακαλω.
Στο είπα και πριν. Το θέμα έχει λήξει.
Για ό,τι παράπονα/παρατήρησεις/προβληματισμούς έχεις μπορείς να απευθυνθείς στη διοίκηση με ΠΜ - εκτός αν ο σκοπός σου είναι η δημιουργία εντυπώσεων.

Διάβασε τον τίτλο του thread:
"Εβγαλε στο Ιντερνετ ερωτικό βίντεο με την πρώην του"

Αν έχεις να πεις κάτι επ'αυτού ευχαρίστως να το διαβάσουμε. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός θέματος και δεν έχει χώρο εδώ.

HV

Reaction score
0
Μacridaki δυστυχως την λεξη κλειδι "Δημοσια" δεν την γνωριζουν πολλα ατομα εδω μεσα και δυστυχως σαν αποτελεσμα ειναι να υπαρχει μια ειτε "κριτικη" ειτε "λογοκρισια" στο τι γραφουν τα περισσοτερα ατομα εδω μεσα ( Σε καμια περιπτωση ολα... ).
Οπως ειπα ομως μην χαλαμε τις καρδιες μας για χαζα πραγματα, εδω μπαινουμε για γελιο.

Reaction score
0

Όταν ένα θέμα που δημιουργείται μεταξύ μελών λήγει, και το ξεπερνούν ακόμη και οι ίδιοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι συνεχίζοντας παρακάτω, μήπως δεν είναι σκόπιμο να ανακινείται?
Καλο ειναι αγαπητή μερικα θεματα αντι να τα κουκουλωνουμε και να τα σκεπαζουμε, να τα λυνουμε. Διοτι αλλιως, θα ξαναβγουν μπροστα.
Ο τροπος που μιλησε ο Andrew ηταν απαραδεκτος και εμπεριειχε αλλαζονεια.
Αυτο με ενοχλησε και οχι η δικη σου παρατηρηση προς το μελος HV.

Reaction score
0
αυθάδεια :τρόπος ομιλίας και γενικότερα συμπεριφοράς που δείχνει έλλειψη ντροπής ή σεβασμού,
περιφρόνηση προς κάποιον ανώτερο ή προς κάποιες ηθικές αρχές·
Αν το εγραφα χωρις τα ψιλα γραμματα , ο ορισμος της αυθαδειας θα ηταν ελλιπης και παραποιημενος.

To AVSite ειναι πολυσυλλεκτικο .
Oι διαφορετικες φωνες και γνωμες ειναι ενα βασικο συστατικο του.
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ουτε σκεφτομαστε ολοι το ιδιο.
Δεν θα πρεπει να ξεχναμε ομως την μια και μοναδικη υποχρεωση μας.
Δεν εχουμε δικαιωμα χαρην της δικιας μας ελευθεριας να προσβαλλουμε αξιες ,αρχες ,ανθρωπους
μονο και μονο επειδη σκεφτομαστε διαφορετικα
μονο και μονο επειδη καποιοι αλλοι ειναι διαφορετικοι απο εμας.
Και επειδη η επικοινωνια και η ανταλλαγη αποψεων ΔΕΝ γινεται δια ζωσης
θα πρεπει να ειμαστε διπλα προσεκτικοι
και σ΄αυτα που γραφουμε
και σ΄αυτους που τα απευθυνουμε.
Πολυσυλεκτικοτητα δεν σημαινει ελλειψη κανονων .
Οσο για το αν διαφωνεις η οχι ειναι δικαιωμα σου οπως ομως και των υπολοιπων μελων .
Οποιαδηποτε διαφωνια ΠΡΕΠΕΙ να ακουγεται .
Μια μια υπενθυμιση.
Να γινεται με σεβασμο στον συνομιλητη μας και τις αρχες που πρεσβευει
ασχετα αν διαφωνουμε μ΄αυτον η με τις αρχες του.
Η ευγενεια ΔΕΝ ειναι μειονεκτημα.
Στο AVSite δεν εχουν χωρο οι προσωπικες επιθεσεις και οι προσβλητικοι χαρακτηρισμοι.

Reaction score
4
Εμενα χτες μου ζητησε η φιλεναδα μου να με βγαλει φωτογραφια με το μπουρνουζι μου οταν εβγαινα απο το μπανιο...

Ασε καλυτερα.

Εδω μου εσβησε το παλιο account μου απο το av site.
Ξερει απο κομπιουτερς.
Δεν εχω καμια ορεξη να με δω στο ιντερνετ. :happy_5:

Reaction score
4
Ούτε εμείς! :happy_8: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

:angel:
Σιγουρα γιατι δεν σας συμφερει για αυτο.
Αν με δειτε θα τρεξετε γρηγορα στα γυμναστηρια και στον πλαστικο για επιμηκυσνη. "happy_1"

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Σιγουρα γιατι δεν σας συμφερει για αυτο.
Αν με δειτε θα τρεξετε γρηγορα στα γυμναστηρια και στον πλαστικο για επιμηκυσνη. "happy_1"
ΤΣ ΤΣ Λαθος !
Δεν θελει κοπο ...θελει τροπο"happy_1" :happy_5: :happy_8: :crazy_3:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.594
Members
38.577
Νεότερο μέλος
periskyr