Εγκατάσταση και ρυθμίσεις Skystar 2

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγκαθιστάς το windvd 6 και καθάρισες...

Μακράν το καλύτερο πρόγραμμα αυτή την στιγμή και ο mpeg2 codec του είναι καταπληκτικός!

Reaction score
0
Και πως ξέρω ότι παίζει με αυτό το codec και δεν παίζει με κάποιο άλλο;;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πολύ καλή η ερώτησή σου...

Απλά βγάζεις όλους τους άλλους που έχεις και ειδικά τον elecard... Τότε θα παίζει μόνο ο codec του windvd.

Reaction score
0
Να την κάνω??
Και πως βγάζεις τους άλλους ας πουμε εγώ κατέβασα έναν από το internet και τον έκανα install, έχω γενικά γεμίζει codecs...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω ότι ο τελευταίος codec που κάνεις install είναι και αυτός που παίζει τελικά. Πάντως αυτό συμβαίνει με τον codec του windvd. Εκτός αν στο pc υπάρχει ο elecard. Βγάλε αυτόν και νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα...

Reaction score
0
Στον οδηγο εγκαταστασης δεν ειπαμε να περασουμε τον elecard τωρα να τον βγαλουμε; Αν βγαλουμε ολους τους codec dvd βλεπουμε μονο με windvd μετα, γιατι εγω που χρησιμοποιω zoom εχω και το dscaler.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και ο elecard είναι πάρα πολύ καλός codec. Απλά του windvd είναι λίγο καλύτερος.

Εσύ που χρησιμοποιείς zoom δεν χρειάζεται να περάσεις στο windvd καθώς η εικόνα που δίνουν και τα 2 αυτά είναι πολύ κοντά σε ποιότητα.

Θα μπορούσες να έχεις και τους 2 codec απλά υπάρχει πρόβλημα όταν είναι και οι 2 εγκατεστημένοι και το windvd δεν παίζει...

Όσοι βλέπουν dvd με windvd δεν χρειάζεται να βάλουν τον elecard. Όσοι δεν χρησιμοποιούν windvd βάζουν elecard. Ακόμα και αυτός της sonic είναι πολύ καλός codec καθώς χρησιμοποιείται και στο κορυφαίο theatertek. Απλά δεν συνιστώ ως dvd player αυτόν της sonic γιατί δεν έχει τόσο καλή εικόνα.

Γενικά ο codec μπορεί να είναι καλός αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και το dvd player είναι καλό. Στο windvd τα έχουν καταφέριει να είναι πολύ καλά και τα δύο.

Reaction score
6
Ο elecard είναι πολύ καλός σε sdtv (και dvd) εικόνα, εκεί όμως που δεν παίζεται είναι σε HDTV !!!! Έχει πάρα πολύ καλό demultiplexer, και κάνει και mpeg4 decode (!!!).
Σαν εικόνα πάντως το δεκάρι το δίνω στον νέο NVDVD decoder, όμως στή δικιά μου κάρτα (Geforce 4400Ti) δεν παίζει σωστά το hardware acceleration και χρησιμοποιεί πολύ cpu (95% σε hdtv)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω ότι σε ανάλυση HDTV το σημαντικότερο σε ένα codec είναι το demultiplexer καθώς η υψηλή ανάλυση του video περιέχει τόση πληροφορία που πλέον και ο χειρότερος codec μπορεί να αποδώσει πολύ καλή εικόνα.

Όμως στην ομαλότητα της κίνησης υπάρχουν διαφορές από codec σε codec και πάντως ο elecard αποδίδει πολύ καλά και με λίγη κατανάλωση cpu!

Reaction score
0
Φτιάξτε ένα δικό σας graph file με ffdshow+dscaler και ξεχάστε ότι ξέρετε μέχρι σήμερα. Ούτε elecard ούτε τίποτε. Μακράν η καλύτερη εικόνα που μπορείτε να πάρετε απο το ProgDVB.
Προχθές έβλεπα το παιχνίδι Τσέλσι-Μπάρτσα και η εικόνα ήταν απίστευτη. :shock: Σε επίπεδα καλογραμμένου DVD.
Το μόνο πρόβλημα είναι η διαδικασία να το φτιάξεις η οποία είναι λίγο πολύπλοκη. :cry:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ναι Μπάμπη είναι αρκετά πολύπλοκη γι' αυτό πρότεινα τους γνωστούς codec.

Αν μου δώσετε όμως χρόνο 3-4 μέρες θα φτιάξω ένα faq το πως μπορεί να γίνει αυτό...

Reaction score
0
Περιμένουμε, αλλά μέχρι τότε πάρτε...
«Panic Room» HDTV στο PRO7
Σήμερα το βραδυ στις 23.00 το γνωστό Γερμανικό κανάλι PRO7 θα μεταδώσει την ταινία "Panic Room" σε HDTV και Dolby Digital 5.1 (Jodie Foster) ASTRA 1F: 11.4355, POl V, FEC 5/6

Reaction score
0
αν σε ενα καναλι δεν εχουμε εικονα αλλα κατω δεξια στη μπαρα διπλα απο το level γραφει μια εκπομπη και την ωρα σημαινει οτι δεν το πιανουμε το καναλι και ειναι κλειδωμενο ή οτι δεν εκπεμπει εκεινη την ωρα, αμα λεει 20:00 πως βρησκουμε την ωρα ακριβως για ελλαδα;

Reaction score
1
Που μπορώ να βρώ το card reader που αναφέρεται παρακάτω και σε τι τιμή ;

"Αν επιθυμούμε να βλέπουμε και Nova ή κάποιο άλλο πακέτο (πχ HD1) με original κάρτα τότε χρειαζόμαστε και κάποιο programmer με σειριακή rs-232 (πχ Infinity Usb Phoenix) ή για ακόμα πιο φτηνά ένα απλό phoenix interface σαν αυτά που έχει ο _DiMon_ ... Φυσικά θα πρέπει και το pc να διαθέτει σειριακή είσοδο... "

Reaction score
6
Στείλε ένα Pm στον _DiMon_ , μπορεί να του έχει μείνει κανένα....
Αλλιώς, www.pcelectronics.org , ψάξε για το Infinity USB Pheonix - είναι όμως ακριβούτσικο.....

Reaction score
0
πως καταλαβαινουμε αν εχει χαλασει η καρτσ, ξαφνικα δεν δουλευει και το εικονιδιο στην μπαρα, ο δορυφορος ειναι κοκκινος, τι μπορει να φταιει;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa