V
VIDEOMIX
Guest
Kαλό αυτό, τουλάχιστον να προλάβουν να κερδίσουν και άλλοι με ποιό αργές συνδέσεις. Βλέπε.... Nikos_S3. 

Εγω δουλευω με 2 παραθυρα και 3-4 tab στο καθενα του firefox για το AVsite, χωρια και κανενα αλλο απο αλλο site αλλα δεν εχω προβλημα. Ασε που καμια φορα κατεβαζω και τιποτα.πλάκα πλάκα η full έκδοση με 56άρι μόντεμ όχι απλά σέρνεται , αλλά κάτι παραπάνω....
4 λεπτά για να μου ανοίξει ένα τόπικ κάνει....και φαντάσου να ανοίξω περισσότερα σε tabs του firefox...![]()
Πάνο το είχα έτοιμο το μήνυμα 1+ ώρα.Bρε Γιαννη με απλη γραμμη μου βαζεις στην απαντηση και smiley;Εγώ!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πιο αργος και απο το replay εισαι...![]()
Πάνο το είχα έτοιμο το μήνυμα 1+ ώρα.Bρε Γιαννη με απλη γραμμη μου βαζεις στην απαντηση και smiley;Εγώ!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
χμ....μάλλον κατα λάθος έσβησα μια απάντηση του Γιάννη.!
πλάκα πλάκα η full έκδοση με 56άρι μόντεμ όχι απλά σέρνεται , αλλά κάτι παραπάνω....
4 λεπτά για να μου ανοίξει ένα τόπικ κάνει....και φαντάσου να ανοίξω περισσότερα σε tabs του firefox...![]()
Γιαννη δοκιμασε το quickrelayΠάνο το είχα έτοιμο το μήνυμα 1+ ώρα.Bρε Γιαννη με απλη γραμμη μου βαζεις στην απαντηση και smiley;Εγώ!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το submit μόνο πάτησα........
Και όπως είδες με αργή γραμμή πάντα θα υπάρχει κάποιος να σου μπει σφήνα.........
Στην περίπτωση ο Γιάννης![]()
![]()
![]()
Καλορίζικο Johnny!!![]()
![]()
![]()
![]()
Που θα πάει.....θα γυρίζει ο τροχός, θα κερδίσει & ο Πατρινός.......... :mrgreen: :mrgreen:
Σε ένδειξη καλής θέλησης κλείνω τώρα το pc για να έχεις έναν 'αντίπαλο' λιγότερο.Τώρα γιατί μας κοψοχολιάζεις Πάνο?????
![]()
![]()