Εδω τα δωρα της εβδομαδας AVSite

Reaction score
2
εγώ δεν έχω (αλλά θα πάρω το καλοκαίρι...)..δεν πειράζει, παραιτούμαι...ας το πάρει κάποιος άλλος!! ¨)

Reaction score
50
Ευχαριστώ πολύ για το δώρο. Μου φτιάξατε την μέρα.
Δημήτρη είσαι πολύ τυχερός!!!
Μπράβο!! :D :D :D

Αν το δώρο σου έφτιαξε την διάθεση, εμένα που το έχασα μου την έριξε στο....υπόγειο!! :(  :(  :(  :(  :(  :(

Reaction score
50
Γιάννη η μόνη λύση είναι να την στήσεις μόνιμα σε ένα καλό Internet Cafe που θα έχει adsl!
Και θα κάνω μαθήματα σε internet cafe???? :roll: :lol:

Απλά με χάλασε γιατί άργησε πολύ να φορτώσει η σελίδα να δω ότι είχε βάλει ο Αντρέα δώρο και μέχρι να φύγει το post μου......................... :cry: :cry: :cry:

Και ήταν ιδανικό δώρο!!! Για μένα...........

Το έλεγα.....Η αλλαγή στην full mode δεν έπρεπε να γίνει αυτή τη βδομάδα!!! :roll: :(

Reaction score
6
Γιαννη δεν φτάνει μονο αυτο.
Και εγω εχω dsl αλλα πρεπει να ειμαι στημένος ολη μερα για να πετυχω κατι.
Μεχρι της 10.30 που ημουν μπροστα στο pc τιποτα , και μολις εφυγα τσουπ .. νατος ο μαγος με τα δωρα.
Θελει καρτέρι και ξόβεργες η φάση :mrgreen:

Reaction score
457
κανονικά ο Γιάννης Δημητρόπουλος και εγώ πρέπει να πάρουμε δώρο έναν γάιδαρο ως σύμβολο της απύθμενης υπομονής μας με τις συνδέσεις και την full έκδοση του site που ανοίγει με ταχύτητα 1byte/min...:)

Reaction score
1
Νίκο είσαι απαράδεκτος!!!
Διαχειριστής σ΄ένα από τα μεγαλύτερα site's στην
Ελλάδα με σύνδεση PSTN...

Άσχετο,εχτές ήρθαν και πήραν και την δική μου(την LG).
Αλήθεια,σου άλλαξαν και τον επεξεργαστή και αν ναι,πως μπορείς να το τσεκάρεις;

Reaction score
1
Πρόλαβα;
(Είπα να ρίξω μια άσφαιρη μήπως μέχρι να σταλεί,ο Ανδρέας έχει βάλει κανένα δώρο).

Reaction score
457
loool για την άσφαιρη...:p
όσον αφορά την σύνδεση δεν έχω pstn...στο γραφείο που βρίσκομαι από τις 6 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα έχω isdn (ναι το site σέρνεται απελπιστικά)...
αλλά ακόμα και στο σπίτι με dsl 256 μετά τις 6 το απόγευμα, η καθυστέρηση στην εμφάνιση των σελίδων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής...
στην LG σίγουρα θα σου αλλάξουν και τον επεξεργαστή μιας και μόνο ο καινούργιος δέχεται firmware 5.xx... :wink: ρώτα τι έκδοση θα σου περάσουν...ενώ στο εξωτερικό κυκλοφορούσε ήδη η 5.17, τελικά η δική μου ήρθε πίσω με την 5.13...βελτίωση πάντως υπήρξε....τώρα βρισκόμαστε ήδη στο 5.20...

V

VIDEOMIX

Guest
ε, βάλε dsl 1024 και εσύ. :lol: Τσιγγούνης εισαι βρε αδελφέ. :roll:

Reaction score
50
κανονικά ο Γιάννης Δημητρόπουλος και εγώ πρέπει να πάρουμε δώρο έναν γάιδαρο ως σύμβολο της απύθμενης υπομονής μας με τις συνδέσεις και την full έκδοση του site που ανοίγει με ταχύτητα 1byte/min...:)
Αφιερωμένο στον Nίκο S3 & σε μένα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[scroll]ΠΕΤΑΜΕ ΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!!!!!!!![/scroll]

Ακόμα σέρνομαι............ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Reaction score
0
Αντρεα ΑΝΤΕ να τελειωσει ο διαγωνισμος γιατι σε λιγο θα καταντησω παρανοικος. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κοιμαμαι και βλεπω το κουμπακι του refresh στον υπνο μου. :mrgreen:

Reaction score
457
Δημητρόπουλος rulezzz....looooool...
thanks για την αφιέρωση...:D

Σωκράτη παρακαλώ...anytime...;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.069
Members
38.525