- Reaction score
- 17
Θα το πάω όσο παει,δυστυχώς,ευτυχώς ,δεν έχω δώσει απάντηση ακόμα,αλλα βγήκα στην συνταξη στα 39 οπότε έχω πολύ χρόνο για το καινούργιο μου χόμπι.snowstorm, προχώρα το, δεν υπάρχει θεραπεία....![]()
Θα το πάω όσο παει,δυστυχώς,ευτυχώς ,δεν έχω δώσει απάντηση ακόμα,αλλα βγήκα στην συνταξη στα 39 οπότε έχω πολύ χρόνο για το καινούργιο μου χόμπι.snowstorm, προχώρα το, δεν υπάρχει θεραπεία....![]()
δεν με ενθουσιαζουν τα ροδακια! χεχεΩραιες φωτο!! Πως και δεν εχεις δοκιμασει ακομα idler πλατω (lenco, garrard)?
εγω νομιζω πως αγυαλιστα ειναι πιο ωραια τα πλατο!Πολυ ωραια ολα!!!!!
Τα πλατο πως τα γυαλιζεται ρε παιδια (για θορενς)?
Να το γυαλισω και να ανεβασω και το δικο μου LinnoThoreRegImg!!!!!!
χαχαχα ναι ετσι το πηρα αυτο !..........το πρωτο 125 το εχεις "λιωσει" παντως, ολο το σπιτι φαινεται!!!!!!
Μ αρεσει πολυ ο δισκος που εχεις! Φανταστικο album... Ειναι η προσφατη επανεκδοση;
είναι η πρώτη του 1972 (pilz)Μ αρεσει πολυ ο δισκος που εχεις! Φανταστικο album... Ειναι η προσφατη επανεκδοση;
μονο nice..? τουμπανο! αν εννοεις την επανεδοση του '82 που ειναι σχεδον ιδια με αυτη τοτε ναι!Nice! Εχω την ιδια κοπια! Αλλα και η επανέκδοση ειναι αξιοπρεπής.
Εννοω κατι καινούριες του 2013 που εβγαλαν τα 4 πρωτα των popol vuh. H wah wah τις εβγαλε.. Αλλα σαν την πρώτη καμια!μονο nice..? τουμπανο! αν εννοεις την επανεδοση του '82 που ειναι σχεδον ιδια με αυτη τοτε ναι!