Εδώ γελάμε

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Εδω γελαμε!

Νυχτερινή βάρδια ο ταρίφας, μόνος στην πιάτσα περιμένει πελάτη. Ξαφνικά έρχεται μια κοπέλα ολόγυμνη και μπαίνει μέσα στο ταξί και του λέει:

-Πάμε Σύνταγμα.

Την κοιτάζει ο ταρίφας από πάνω μέχρι κάτω...ψιλοσκέφτεται, κάνει να ξεκινήσει και μετά από λίγο σταματάει. Ξανκάνει δυο μέτρα σκεφτικός και ξανασταματάει αναποφάσιστος... Αφού γίνεται αυτό για κάνα 5λεπτο, του λέει η κοπέλα:

-Τι συμβαίνει, δεν έχεις ξαναδεί γυμνή γυναίκα;
-Πως, έχω δει πολλές φορές γυμνή γυναίκα........πορτοφόλι δεν βλέπω και ανησυχώ.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Εδω γελαμε!

Νυχτερινή βάρδια ο ταρίφας, μόνος στην πιάτσα περιμένει πελάτη. Ξαφνικά έρχεται μια κοπέλα ολόγυμνη και μπαίνει μέσα στο ταξί και του λέει:

-Πάμε Σύνταγμα.

Την κοιτάζει ο ταρίφας από πάνω μέχρι κάτω...ψιλοσκέφτεται, κάνει να ξεκινήσει και μετά από λίγο σταματάει. Ξανκάνει δυο μέτρα σκεφτικός και ξανασταματάει αναποφάσιστος... Αφού γίνεται αυτό για κάνα 5λεπτο, του λέει η κοπέλα:

-Πως, έχω δει πολλές φορές γυμνή γυναίκα........πορτοφόλι δεν βλέπω και ανησυχώ.

:142::142::142::142::142: μυαλομενος ο ταριφας!!!

Reaction score
4.255
Re: Απάντηση: Εδω γελαμε!

-Πάμε Σύνταγμα.

:142::142::142:

Reaction score
33
Re: Εδω γελαμε!

Πρέπει να πόνεσε απίστευτα, είναι και τρομακτικό αλλά ρε παιδιά θα σας εξομολογηθώ ότι κσεράθηκα :143:

[YOUTUBE]GDcGLN7058A[/YOUTUBE]

Reaction score
11.740
Re: Εδω γελαμε!

Ρε ο άλλος δίπλωσε προς τα πίσω και χτύπησε το κεφάλι του στον πισινό του, πώς δεν έσπασε καμιά σπονδυλική στήλη...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Εδω γελαμε!

Ρε ο άλλος δίπλωσε προς τα πίσω και χτύπησε το κεφάλι του στον πισινό του, πώς δεν έσπασε καμιά σπονδυλική στήλη...
Αυτό σκεφτόμουν πωπωπωπωπ φρίκη .....Ο chrisB φταίει με το off topic του :405:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.482

Πτι ρε γμτ , αν και εχω σπουδάσει στην ρημάδα την usa δεν κατάλαβα χρηστό.
Αμα θες ξαναρήχτο. Ε?

Reaction score
4

Αχ ρε φιλαράκι δεν το έχουν με υποτίτλους....σου βρήκα ένα άλλο όμως που θα λιώσεις....Ο τύπος δεν πρέπει να ξαναβρήκε δουλειά πουθενά λέμε χαχαχαχα

the funniest video in the world (with subtitles)

[YOUTUBE]el8zGXKGzf4[/YOUTUBE]

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Εδω γελαμε!

Αυτό σκεφτόμουν πωπωπωπωπ φρίκη .....Ο chrisB φταίει με το off topic του :405:
...και το ανάποδο: εδώ τον φιλάει τον ποπό του :143:

[YOUTUBE]iCJ7O-5A8Mo[/YOUTUBE]

Reaction score
2.674
Απάντηση: Re: Εδω γελαμε!

Μαγκιά κλανιά και πασαπόρτι :143:

Το φαντάστηκα από την αρχή και περίμενα γελώντας να δω πως θα την φάει .

Όταν την έφαγε όμως ξεράθηκα λέμε :142:.

Reaction score
59

Ενας ποντιος καμακωνει μια ξανθια σε ενα μπαρακι

με τα πολλα την καταφερνει και της λεει ελα αυριο το βραδυ στις 8 σπιτι μου που δεν θα ειναι κανεις !

παει η ξανθια την επαυριο σπιτι του στις 8 και δεν βρισκει κανενα εκει !!!!:143::143:

Reaction score
17.301

Ενας ποντιος καμακωνει μια ξανθια σε ενα μπαρακι

με τα πολλα την καταφερνει και της λεει ελα αυριο το βραδυ στις 8 σπιτι μου που δεν θα ειναι κανεις !

παει η ξανθια την επαυριο σπιτι του στις 8 και δεν βρισκει κανενα εκει !!!!:143::143:

:204:

:136:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός