Εδώ γελάμε

Reaction score
3.486
Επίσης 100 ευρώ πρόστιμο σε αυτούς που πάνε στον πόλεμο.
Δεν θα μας γεμίσουν τις ΜΕΘ αυτοί οι ανεύθυνοι!!!

TGD

Reaction score
10.543
Γι' αυτό το τελευταίο.
Και τα δικά μου ηχεία έχουν παράσιτα από τις εισερχόμενες όταν έχω το κινητό κοντά. Αλλά όχι μόνο από τις δικές μου εισερχόμενες! Τι γίνεται;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Μαλάκες, κλαίω.

Φυσάει πολύ στη Λευκωσία. Ένας φοίνικας έξω από το σπίτι του γείτονα ακουμπάει στα καλώδια της ΑΗΚ (=ΔΕΗ). Τα καλώδια σπινθηρίζουν.

Στο σπίτι έχω τριφασικό ρεύμα. Η μία φάση νεκρή, τίποτα, nada, niente. Έχω internet. :smile: Έχει ρεύμα στο δωμάτιο ακρόασης. :thumbsup: Τα μισά φώτα στο σπίτι δεν ανάβουν.:thumbsdown: Το ψυγείο δεν έχει ρεύμα.:headbang:

Κι ο τύπος στο τηλεφωνικό κέντρο να μου λέει "μην ανησυχείτε κύριε, θα το φτιάξουμε σήμερα" (κάποια απροσδιόριστη χρονική στιγμή...).

wnet

Nearfield
Reaction score
18.394
Μαλάκες, κλαίω.

Φυσάει πολύ στη Λευκωσία. Ένας φοίνικας έξω από το σπίτι του γείτονα ακουμπάει στα καλώδια της ΑΗΚ (=ΔΕΗ). Τα καλώδια σπινθηρίζουν.

Στο σπίτι έχω τριφασικό ρεύμα. Η μία φάση νεκρή, τίποτα, nada, niente. Έχω internet. :smile: Έχει ρεύμα στο δωμάτιο ακρόασης. :thumbsup: Τα μισά φώτα στο σπίτι δεν ανάβουν.:thumbsdown: Το ψυγείο δεν έχει ρεύμα.:headbang:

Κι ο τύπος στο τηλεφωνικό κέντρο να μου λέει "μην ανησυχείτε κύριε, θα το φτιάξουμε σήμερα" (κάποια απροσδιόριστη χρονική στιγμή...).
τα "στέρεα" παίζουν;;; αφού παίζουν τα "στέρεα" ας το φτιάξουν όποτε θέλουν !!! :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης