Εδώ γελάμε

K

kimon

Guest
Μα καλά, τόσα χρόνια Hollywood :p, αντικειμενική δημοσιογραφία - ενημέρωση :biggrin:, διαφήμιση (απορυπαντικά που καθαρίζουν μέχρι και τη συνείδηση μας :roflmao:) και θα κολλήσουμε στο ανέκδοτο? :rolleyes:
Είμαστε εκπαιδευμένοι, όλα καλά.. 8-)
:lolsign:
Τα άλλα που αναφέρεις τα χλευάζουμε, αλλά με το ανέκδοτο υποτίθεται ότι πρέπει να ευθυμήσουμε, γμτ, και, για να γίνει αυτό, η διαστρέβλωση της πραγματικότητας οφείλει να έχει κάποια δόση ευφυίας, πώς να το κάνουμε...

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.238
Εκείνο το βράδυ ένα νεαρό ζευγάρι παρακολουθούσε ειδήσεις στο καθιστικό του σπιτιού του από την τηλεόραση . Λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Άρης και η Μάχη (αυτά ήταν τα ονόματα του ζεύγους) είχαν ακούσει τον τηλεπαρουσιαστή να ενημερώνει για αναφορές εμφάνισης στους ουρανούς της περιοχής τους ενός ΑΤΙΑ (ούφο κοντολογίς). Χασκογελούσαν με την είδηση όταν άκουσαν πρώτα έναν γδούπο στην ταράτσα του σπιτιού και ακολούθως χτυπήματα στην πόρτα τους. Απορημένοι, για τι συμβαίνει και ποιος είναι βραδιάτικα αποφάσισαν να ανοίξουν αφού προηγούμενα έλεγξαν και διαπίστωσαν πως έστεκαν στην εξώθυρα ένα πανέμορφο ζευγάρι καλοντυμένο , ένας νέος άντρας με σουλούπι αρχαιοελληνικό αγάλματος και μια πανέμορφη καλλονή όμοια με εκείνες των φωτο του περιοδικού πλέϊ μποϋ.

-«Χαίρετε γήινοι» μίλησε ο νέος, «είμαστε επισκέπτες από τον πλανήτη SX του πλανητικού συστήματος του Κενταύρου. Αποτελούμε μια ομάδα επιστημονική που στάλθηκε από τον πλανήτη μας προκειμένου να μελετήσουμε την σεξουαλική δραστηριότητα των κατοίκων της Γης. Προς τούτο καθένας μας έχει αποστολή να συνευρεθεί σεξουαλικά με άτομο του άλλου φύλλου και να καταγράψει τις παρατηρήσεις του. Σας επιλέξαμε και εφόσον συμφωνήσετε θα λάβετε για τις υπηρεσίας κάτι που γνωρίζουμε πως στον πλανήτη σας έχει μεγάλη αξία και μπορείτε να αποκτήσετε με αυτό πλήθος αγαθών.» και βγάζει από ένα σακίδιο ένα τεράστιο διαμάντι.

Κάγκελο το ζεύγος των γήινων. Κάνουν λίγο πιο πέρα και λέει ο άντρας: - «Τι θα κάνουμε ρε γυναίκα;;» .

Η γυναίκα κοιτά πάλι του εξωγήινους και απαντά στον άντρα της . - «Βρε Άρη αυτοί μοιάζουν σαν και εμάς μόνο τα αυτιά τους είναι αλλιώτικα θυμίζουν παλιούς διακόπτες ρεύματος με εκείνο το περιστρεφόμενο κουμπί στην μέση.» Πράγματι δαύτα ήταν βαθουλωτά και στο κέντρο υπήρχε κάτι σε κρεάτινη απόφυση. -«Κατά τα λοιπά είναι όχι μόνο καλοβαλμένοι μα συνάμα νέοι και πανέμορφοι. Μια βραδιά είναι αυτή και θα λύσουμε το πρόβλημα τις ζωής μας.»

-« Λες ρε Μάχη;;» - «Λέω ρε Άρη». - «Δεχόμαστε. » είπαν με ένα στόμα.

Τότε, αποσύρθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού ο Άρης με την σεξωγήινη, η Μάχη με το σεξοτεκνό. Ενώ είχαν αρχίσει το ...σμίξιμο ο εξωγήινος με την Μάχη, την ρωτάει ο εξωγήινος:

-«Κυρία μου σας ικανοποιεί το όργανό αναπαραγωγής μου;; Θα το θέλατε μήπως πιο μακρύ;;»

-« Καλά θάταν» αποκρίνεται εκείνη.» Τότε ο εξωγήινος βάζει το χέρι του στο αυτί του γυρίζει την απόφυση προς τα αριστερά και τσουπ το ... εργαλείο του αρχίζει να μακραίνει. -« Καλά είναι ;; αρκεί τόσο ;;» επανέρχεται ο εξωγήινος.

-« Λίγο ακόμη δεν θα πείραζε.» αποκρίνεται εκείνη . Ο εξωγήινος ξανά το χέρι στο αυτί του ώσπου η Μάχη επικροτεί λέγοντας: - «Τόσο είναι τέλειο».

Ο εξωγήινος επανέρχεται ρωτώντας την : - «Κυρία μου μήπως επιθυμείτε να ήταν πιο... χοντρό;;» Η γήινη απάντησε καταφατικά , ο δε εξωγήινος με την ίδια διαδικασία το χέρι στο αυτί, γύρισμα της απόφυσης και το ... εργαλείο του άρχισε να χοντραίνει έως ότου η γήινη φώναξε «Φτάνει!!»

Η νύχτα πέρασε και το πρωί το ζεύγος των εξωγήινων αφού ευχαρίστησε εκείνο των γήινων αναχώρησε σ’ άλλους ουρανούς και άλλους γαλαξίες.

Το ζεύγος των γήινων έμεινε για λίγο σιωπηλό. Πρώτος έσπασε την σιωπή ο άντρας λέγοντας στην γυναίκα του. -«Βρε Μάχη πως ήταν για πες μου;;»

Η γυναίκα ψιλοντράπηκε και αποκρίθηκε. « Άρη μου , τι να σου πω. Συνηθισμένα πράματα, τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά για πες εσύ πως πέρασες;»

Απάντηση: -«Τι να σου πω κι εγώ; Καλά ήταν, αλλά όλο το βράδυ μού τράβαγε τα αυτιά…!»

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.904
Αν δεν σας αρέσει post στο παρόν θέμα, αγνοήστε το. Οι χαρακτηρισμοί αλλού.

@kimon you've been warned.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος