Εδώ γελάμε

Reaction score
60
Απάντηση: Εδω γελαμε!

Ένας Ιταλός, ένας Γερμανός κι ένας Πόντιος δουλεύουν σε μία οικοδομή.

Μόλις χτυπάει το καμπανάκι για κολατσιό βγάζουν ο καθένας το τάπερ του για να φάνε.

Ο Γερμανός λοιπόν βλέποντας το φαγητό που του έχει φτιάξει η γυναίκα του λέει: όχι ρε γαμώτο, πάλι λουκάνικο Φρανκφούρτης θα φάω; Αν κι αύριο έχω το ίδιο φαγητό θα πέσω από την οικοδομή να σκοτωθώ!

Ανοίγει και ο Ιταλός το τάπερ του, βλέπει το σπαγγέτι που του έφτιαξε η γυναίκα του και λέει: όχι ρε γαμώτο πάλι σπαγγέτι θα φάω σήμερα; Aν αύριο έχω το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την oικοδομή.

Ανοίγει κι ο Πόντιος και βλέπει κι αυτός το κολατσιό του και λέει: όχι ρε γαμώτο πάλι σάντουιτς θα φάω σήμερα; αν αύριο είναι το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την οικοδομή να σκοτωθώ!

Την άλλη μέρα δυστυχώς το κολατσιό όλων ήταν το ίδιο οπότε οι τρεις ορκισμένοι φίλοι ένας-ένας με τη σειρά του έπεσαν από την οικοδομή και σκοτώθηκαν

Στην κηδεία η χήρα του Γερμανού οδειρόμενη φώναζε: "Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου το έλεγες ότι ήθελες άλλο φαγητό να σου φτιάξω;".

Η γυναίκα του Ιταλού κι αυτή κλαίγοντας φώναζε: "Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου είπες πως είχες βαρεθεί το σπαγγέτι να σου φτιάξω κάτι άλλο;"

Και η γυναίκα του Πόντιου: "Aχ Γιορίκα μου γιατί; αχ αντρούλη μου γιατί; γιατί; γιατί; αφού μόνος σου το έφτιαχνες!"

Reaction score
4.465
Re: Απάντηση: Re: Εδω γελαμε!

Αφού το συγκρότημα είναι καλογυμνασμένο, όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε 2η μοίρα. :119:

Τηλέφωνο κρατήσεων: έψι εννιά σαρανταέψι εννενηνταέψι

Reaction score
173

Ασκηση:

εμέσως - σαφώς = ;

Μονο ο Τσακ Νορις εχει τη λυση:116:

Reaction score
33
Re: Εδω γελαμε!

Πείτε το με ένα δώρο!!!

Πολυέπιπλο!

:204::204::204:

Last edited by a moderator:

Reaction score
1

O άρρωστος, ο ρευματοπαθής !!! :142::143: blu ray και στο κρεββάτι του πόνου !

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εδω γελαμε!

ΓΑΠ: "Να παραιτηθώ....να μην παραιτηθώ...να παραιτηθώ....να μην παραιτηθώ...να παραιτηθώ....να μην παραιτηθώ...να παραιτηθώ....να μην παραιτηθώ...να παραιτηθώ....να μην παραιτηθώ..."
Αυτό θα πει να έχεις μητέρα Μαργαρίτα

Reaction score
457

και η συνέχεια....
...''να μην παραιτηθώ...και μου περισσεύει και ένα''...:DDD

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.010
Members
38.524