exile
Videocameras
- Reaction score
- 4.511
Πριν χρόνια...
Ένας αγρότης βρίσκεται σε μια έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και παρατηρεί ένα πολύ μεγάλο και πρωτότυπο μηχάνημα...
Τον πλησιάζει ο πωλητής και τον ρωτάει αν χρειάζεται κάποια βοήθεια...
-Ναι, μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς κάνει αυτό το μηχάνημα;;;
-Αυτό είναι το πιο εξελιγμένο μηχάνημα στον κόσμο!!! Φυτεύει μόνο του τις πατάτες!!!του απαντά ο πωλητής...
-Ωραία, τι άλλο κάνει;;;
-Τις ποτίζει κι όταν είναι έτοιμες τις βγάζει μόνο του...
-Μάλιστα, τι άλλο;;; Τις μαγειρεύει κιόλας;;;
-Ε, όχι!!! απαντάει ο πωλητής...
-Καφέ φτιάχνει;;;
-Όχι βέβαια!!!
-Μήπως κάνει πίπ@ς;;;
-Μα τι είναι αυτά που λέτε κύριε;;;
-Ρωτάω γιατί οι Ρωσίδες που έχω στα χωράφια μου τα κάνουν όλα αυτά και κάνουν και πίπ@ς!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ποτέ δεν ξέρεις...
Το σκάνε 3 τρελοί από το ίδρυμα που τους έχουν κλείσει... Ο ένας προλαβαίνει και παίρνει μαζί του μία σκάλα, ο δεύτερος ένα κομμάτι σκοινί και ο τρίτος μια τεράστια πέτρα πάνω από 30 κιλά και αρχίζουν και τρέχουν ενώ από πίσω, τους κυνηγάνε οι φύλακες...
– Γιατί πήρες το σκοινί;;; ρωτάει ο πρώτος τον δεύτερο...
– Μπορεί να με βοηθήσει... Άμα χρειαστεί να κάνω καταρρίχηση θα το δέσω σε ένα δέντρο και θα κατέβω,του απαντάει..
– Εσύ γιατί πήρες την σκάλα;;;
– Μπορεί να με βοηθήσει, άμα φτάσω σε αδιέξοδο, θα ανέβω με τη σκάλα και θα καταφέρω να γλιτώσω...
Γυρνάνε και οι δύο και κοιτάνε αυτόν που τρέχει με την τεράστια πέτρα και τον ρωτάνε:
– Εσύ γιατί κουβαλάς την πέτρα;;;
– Μπορεί να με βοηθήσει, τους απαντάει, σε περίπτωση που δω ότι θα με φτάνουν οι φύλακες θα την αφήσω για να τρέξω γρηγορότερα!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Τελευταία επίσκεψη ασθενούς γι'αυτή την χρονιά στον... γιατρό μας...
Ο Τάσος έχει σοβαρό πρόβλημα με την στύση του και επισκέφθηκε έναν ειδικό για να τον βοηθήσει...
-Γιατρέ μου, έχω θέμα, όταν το κάνω με την σύζυγό μου, η πράξη διαρκεί μόνο 2 λεπτά...!
-Σου συμβαίνει πολλά χρόνια;;; τον ρώτησε ο γιατρός...
-Πάντα, από την αρχή αυτό γινόταν!!! του απάντησε ο Τάσος...
Έχει τύχει να κρατήσει πιο πολύ, όλα αυτά τα χρόνια;;;
-Έτυχε μια φορά μόνο και είχε διάρκεια 1 ώρα και 2 λεπτά...
-Σοβαρά, 1 ώρα και 2 λεπτά;;; Πότε έγινε αυτό;;;
-Τέλη Μαρτίου, που άλλαξε η ώρα!!!
Να είμαστε Καλά όλοι και το νέο έτος...
Ένας αγρότης βρίσκεται σε μια έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και παρατηρεί ένα πολύ μεγάλο και πρωτότυπο μηχάνημα...
Τον πλησιάζει ο πωλητής και τον ρωτάει αν χρειάζεται κάποια βοήθεια...
-Ναι, μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς κάνει αυτό το μηχάνημα;;;
-Αυτό είναι το πιο εξελιγμένο μηχάνημα στον κόσμο!!! Φυτεύει μόνο του τις πατάτες!!!του απαντά ο πωλητής...
-Ωραία, τι άλλο κάνει;;;
-Τις ποτίζει κι όταν είναι έτοιμες τις βγάζει μόνο του...
-Μάλιστα, τι άλλο;;; Τις μαγειρεύει κιόλας;;;
-Ε, όχι!!! απαντάει ο πωλητής...
-Καφέ φτιάχνει;;;
-Όχι βέβαια!!!
-Μήπως κάνει πίπ@ς;;;
-Μα τι είναι αυτά που λέτε κύριε;;;
-Ρωτάω γιατί οι Ρωσίδες που έχω στα χωράφια μου τα κάνουν όλα αυτά και κάνουν και πίπ@ς!!!
Ποτέ δεν ξέρεις...
Το σκάνε 3 τρελοί από το ίδρυμα που τους έχουν κλείσει... Ο ένας προλαβαίνει και παίρνει μαζί του μία σκάλα, ο δεύτερος ένα κομμάτι σκοινί και ο τρίτος μια τεράστια πέτρα πάνω από 30 κιλά και αρχίζουν και τρέχουν ενώ από πίσω, τους κυνηγάνε οι φύλακες...
– Γιατί πήρες το σκοινί;;; ρωτάει ο πρώτος τον δεύτερο...
– Μπορεί να με βοηθήσει... Άμα χρειαστεί να κάνω καταρρίχηση θα το δέσω σε ένα δέντρο και θα κατέβω,του απαντάει..
– Εσύ γιατί πήρες την σκάλα;;;
– Μπορεί να με βοηθήσει, άμα φτάσω σε αδιέξοδο, θα ανέβω με τη σκάλα και θα καταφέρω να γλιτώσω...
Γυρνάνε και οι δύο και κοιτάνε αυτόν που τρέχει με την τεράστια πέτρα και τον ρωτάνε:
– Εσύ γιατί κουβαλάς την πέτρα;;;
– Μπορεί να με βοηθήσει, τους απαντάει, σε περίπτωση που δω ότι θα με φτάνουν οι φύλακες θα την αφήσω για να τρέξω γρηγορότερα!!!
Τελευταία επίσκεψη ασθενούς γι'αυτή την χρονιά στον... γιατρό μας...
Ο Τάσος έχει σοβαρό πρόβλημα με την στύση του και επισκέφθηκε έναν ειδικό για να τον βοηθήσει...
-Γιατρέ μου, έχω θέμα, όταν το κάνω με την σύζυγό μου, η πράξη διαρκεί μόνο 2 λεπτά...!
-Σου συμβαίνει πολλά χρόνια;;; τον ρώτησε ο γιατρός...
-Πάντα, από την αρχή αυτό γινόταν!!! του απάντησε ο Τάσος...
Έχει τύχει να κρατήσει πιο πολύ, όλα αυτά τα χρόνια;;;
-Έτυχε μια φορά μόνο και είχε διάρκεια 1 ώρα και 2 λεπτά...
-Σοβαρά, 1 ώρα και 2 λεπτά;;; Πότε έγινε αυτό;;;
-Τέλη Μαρτίου, που άλλαξε η ώρα!!!
Να είμαστε Καλά όλοι και το νέο έτος...