Εδώ γελάμε













K

kimon

Guest
Το διαβάζεις και ανατριχιάζεις!
(Από τους βαρβαρισμούς και τους σολοικισμούς)
Το προ-προηγούμενο
 







Μηνύματα
20.123
Reaction score
14.501
Αγόρασα μια ντουλάπα από την ΙΚΕΑ. Φτάνω στο σπίτι ... τη στήνω αμέσως. Υπάρχει ένα τραμ που περνάει μπροστά από το σπίτι Μου….,έρχεται ... μπαμ, η ντουλάπα καταρρέει. Την ξανά στήνω.Έρχεται το επόμενο τραμ... μπαμ, η ντουλάπα καταρρέει ξανά. Καλώ την ΙΚΕΑ. Η εξυπηρέτηση πελατών στέλνει έναν ειδικό στις κατασκευές επίπλων,….συναρμολογεί τη ντουλάπα ... έρχεται το επόμενο τραμ ... μπαμ, η ντουλάπα καταρρέει.….

Χμ, ο εργάτης της Ικεα βρίσκεται σε απόγνωση! Πρόσεχε, μου λέει... Θα στήσω την ντουλάπα και θα μπω μέσα στην ντουλάπα για να δω τι θα γίνει όταν έρθει το επόμενο τραμ. Έτσι Είπε και έτσι έγινε. Η ντουλάπα παραμένει στημένη!

Εκείνη τη στιγμή ο άντρας μου έρχεται σπίτι και βλέπει τη νέα ντουλάπα. Γεια σου γλυκιά μου, αγόρασες καινούργια ντουλάπα... και ανοιγει τις πόρτες της ντουλάπας: Ο εργάτης της Ικεα,πολύ ντροπιασμένος και φοβισμένος, λέει στον σύζυγο: « Ελα χτυπα με στο πρόσωπο, έτσι κι αλλιώς δεν θα με πιστεύεις που θα σου λεω πως είμαι σε αναμονη του επόμενου τραμ…» - Μεταφρασμενο
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.864
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top