Εδώ γελάμε











Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
7.890
Reaction score
28.642
..................... ,
Αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όσους συμμετείχαν στο συνέδριο «Salt iConnections», που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο Μανχάταν, ο Αμερικανός καθηγητής Παθολογίας στην Ιατρική σχολή του Στάνφορντ προέβη στον εντυπωσιακό αυτό ισχυρισμό, μιλώντας στο πάνελ: «Το Πεντάγωνο, η εξωγήινη νοημοσύνη και τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ)».

Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «Νew York Post», o συντονιστής του συνεδρίου Άλεξ Κλόκους, ρώτησε τον δρα. Γκάρι Νόλαν αν πιστεύει ότι UFO έχουν επισκεφθεί τη Γη, με τον ίδιο να απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη: «Νομίζω ότι μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, δεν έχουν απλώς επισκεφθεί τον πλανήτη μας, είναι εδώ για πολύ καιρό και είναι ακόμα εδώ... "Ξέρετε, οι άνθρωποι μιλούν για το σήμα «Wow» (Ουάου)!" αναζητώντας νοήμονα εξωγήινα όντα. Το σήμα «Wow» είναι ότι οι άνθρωποι το βλέπουν σχεδόν σε τακτική βάση, αυτή είναι η επικοινωνία που έχουν ήδη με τα UFO», δήλωσε ο Νόλαν.
Το σήμα «"Wow!», γράφει το αμερικανικό δημοσίευμα, αναφέρεται σε μια έκρηξη ραδιοκυμάτων που καταγράφηκε στο διάστημα το 1977.
Το σήμα ήταν 30 φορές ισχυρότερο από την τυπική ακτινοβολία που ώθησε ορισμένους αστρονόμους να πιστέψουν ότι μπορεί να προήλθε από εξωγήινους που αναζητούσαν άλλα σημεία ζωής.
Από τότε οι επιστήμονες υποστήριξαν ότι ο ήχος αυτός μπορεί να προήλθε από ένα ζεύγος κομητών.

κατα την άποψη μου ,
........μάλιστα εχουν και δικό τους τραγούδι ,


-

-
.....παμε και μια πρώτη εκτέλεση ,

 
Last edited:











Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.588
Μηνύματα
2.866.644
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top