Εδώ γελάμε

Reaction score
23.030
Άντε κάνε το τώρα αυτό με τεσλα
Με το ηχοσύστημα του Τέσλα; Θα σου δώσω εγώ κάτι ηχογραφήσεις για εφέ ταινιών θα χεστει επάνω του από τον φόβο.
Με το Tesla γιατί να το κανεις ; Είσαι ήδη woke και συμφωνείς με τέτοιες δράσεις για το καλό του περιβάλλοντος. ¨Ασε που εάν το κάνεις θα σε βγάλουν σε όλα τα κανάλια σαν αντιφατική προσωπικότητα έναντι του αρχικού και δικού σου σκοπού (και ας μην ήταν αυτός). Σημαία θα σε κάνουν, σημαία προδοσίας του σκοπού. Βλέπω να χάνεις και τη δουλειά σου. Μετα θα ψάξουν και κάτι που έχεις πεί ή καμμιά ανάρτηση σου (έστω και για χιούμορ καθώς ο ιδεατός σκοπός και η ταγεία σε αυτόν δεν σηκώνει χιούμορ) και θα βγείς και ομοφοβικός και μισογύνης και αντιπροσωπεύων την πατριαρχία και και και .... :D :D ¨Ετσι καθορίζεται πλέον ο έλεγχος και η ελευθερία στο πολιτικό και κοινωνικό πεδίο, ελέγχοντας την ελευθερία να πείς κάτι που δεν είναι ενταγμένο σε μια πολιτική στάση , δράση κλπ κλπ μπλά μπλα. Θα βγούν νόμοι κια για άλλα, πολλά άλλα, στο μέλλον. Αυτή είναι μόνο η αρχή.

Last edited:

Reaction score
23.030
Ο στόχος είναι η ελευθερία έκφρασης και ο έλεγχος της πληροφορίας κάθως η πραγματική δύναμη και εξουσία είναι εκεί, δεν είναι οι "απόψεις" ή τα "facts" που το παρουσιάζουνε. Έτσι πλασσάρεται για να το χάψεις. Σιγά μην νοιάζονται. Εάν νοιαζόντουσαν θα γινόντουσαν (και θα λεγόντουσαν) άλλα πράγματα.

Όρεξη που την έχω πρωί πρωί. :D
320524726_1385252251878958_2605435162733421929_n.jpeg

Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.413
Με το Tesla γιατί να το κανεις ; Είσαι ήδη woke και συμφωνείς με τέτοιες δράσεις για το καλό του περιβάλλοντος.

Βλέπω μόλις περιέγραψες τον γιατρό. Κάτοχος Τεσλα, άρα τι άλλο από woke (και vegan! ). Τι είσαι συ βρε παιδί, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.

Reaction score
23.030
Βλέπω μόλις περιέγραψες τον γιατρό. Κάτοχος Τεσλα, άρα τι άλλο από woke (και vegan! ). Τι είσαι συ βρε παιδί, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.
Όχι ο γιατρός είναι άλλο φρούτο. Το κάνει για οικονομία και μείωση θορύβου. Επίσης γιατί είναι nerd και ότι καινούργιο το θέλει. Του τα έχω αναλύσει. :D 😍 Επίσιης εκτιμά τον Μάσκ, που εγώ δεν τον χώνευα αλλά κάτι δηλώσεις του που άκουσα πρόσφατα για την ελευθερία έκφρασης, συμφωνεί μαζί μου ώς φαίνεται. Καλό παιδί ο Μάσκ. (άλλα έλεγα μέχρι πρόσφατα) :D :D Τους πιστεύεις βέβαια αυτούς ; Σήμερα λένε το Α , αύριο λένε το Β. :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Το κάνει για οικονομία και μείωση θορύβου. Επίσης γιατί είναι nerd και ότι καινούργιο το θέλει.
Εννοείται.
Και για όσο τον δυνατόν υψηλότερη αντιληπτή ποιότητα, στην καθημερινότητα.
Και πάνω απ'όλα: ότι προλάβει ν' αρπάξει ο κωλος μας.
Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε.
Εντελώς συνειδητοποιημένες οι επιλογές μου.

Επίσιης εκτιμά τον Μάσκ, που εγώ δεν τον χώνευα αλλά κάτι δηλώσεις του που άκουσα πρόσφατα για την ελευθερία έκφρασης, συμφωνεί μαζί μου ώς φαίνεται. Καλό παιδί ο Μάσκ. (άλλα έλεγα μέχρι πρόσφατα)
Ναι, θα τον εκτιμήσεις κι άλλο. Βλέπει 30+ χρόνια μπροστά αυτός. Και λίγα λέω.

Τους πιστεύεις βέβαια αυτούς ; Σήμερα λένε το Α , αύριο λένε το Β.
Αυτός ειδικά, την ελευθερία έκφρασης, την πληρώνει εδώ και πολλά χρόνια, κι έχει ξεκαθαρίσει στους λοιπούς μετόχους πως θα λέει πάντα αυτό που θέλει κι αυτό που νιώθει, ασχέτως εάν βλάπτει πχ τη φίρμα ή την μετοχή, χέστηκε για όλα.

Είναι φανατικός επί του θέματος της ελευθερίας έκφρασης, ιδίως (και πάνω απ'ολους) για τον εαυτό του, και θα έπρεπε να τον μιμηθούμε όσο αντέχει το τομάρι μας.

Reaction score
3.838
Κάτι τέτοιες μαλακίες έχουν οι Ιάπωνες . Μαλακίες εντελώς. Είναι πάντα ενός φύλου .
Εγώ έλεγα ότι είναι τρολια.
Αλλά αφού είναι και ενός φύλου όλα καλά. Κάνει λιγότερα σενάρια αηδίας το μυαλό μου. 😅

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός