Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 33.677

Άντε κάνε το τώρα αυτό με τεσλα
Με το Tesla γιατί να το κανεις ; Είσαι ήδη woke και συμφωνείς με τέτοιες δράσεις για το καλό του περιβάλλοντος. ¨Ασε που εάν το κάνεις θα σε βγάλουν σε όλα τα κανάλια σαν αντιφατική προσωπικότητα έναντι του αρχικού και δικού σου σκοπού (και ας μην ήταν αυτός). Σημαία θα σε κάνουν, σημαία προδοσίας του σκοπού. Βλέπω να χάνεις και τη δουλειά σου. Μετα θα ψάξουν και κάτι που έχεις πεί ή καμμιά ανάρτηση σου (έστω και για χιούμορ καθώς ο ιδεατός σκοπός και η ταγεία σε αυτόν δεν σηκώνει χιούμορ) και θα βγείς και ομοφοβικός και μισογύνης και αντιπροσωπεύων την πατριαρχία και και και ....Με το ηχοσύστημα του Τέσλα; Θα σου δώσω εγώ κάτι ηχογραφήσεις για εφέ ταινιών θα χεστει επάνω του από τον φόβο.
Με το Tesla γιατί να το κανεις ; Είσαι ήδη woke και συμφωνείς με τέτοιες δράσεις για το καλό του περιβάλλοντος.
Όχι ο γιατρός είναι άλλο φρούτο. Το κάνει για οικονομία και μείωση θορύβου. Επίσης γιατί είναι nerd και ότι καινούργιο το θέλει. Του τα έχω αναλύσει.Βλέπω μόλις περιέγραψες τον γιατρό. Κάτοχος Τεσλα, άρα τι άλλο από woke (και vegan! ). Τι είσαι συ βρε παιδί, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.
Εννοείται.Το κάνει για οικονομία και μείωση θορύβου. Επίσης γιατί είναι nerd και ότι καινούργιο το θέλει.
Ναι, θα τον εκτιμήσεις κι άλλο. Βλέπει 30+ χρόνια μπροστά αυτός. Και λίγα λέω.Επίσιης εκτιμά τον Μάσκ, που εγώ δεν τον χώνευα αλλά κάτι δηλώσεις του που άκουσα πρόσφατα για την ελευθερία έκφρασης, συμφωνεί μαζί μου ώς φαίνεται. Καλό παιδί ο Μάσκ. (άλλα έλεγα μέχρι πρόσφατα)
Αυτός ειδικά, την ελευθερία έκφρασης, την πληρώνει εδώ και πολλά χρόνια, κι έχει ξεκαθαρίσει στους λοιπούς μετόχους πως θα λέει πάντα αυτό που θέλει κι αυτό που νιώθει, ασχέτως εάν βλάπτει πχ τη φίρμα ή την μετοχή, χέστηκε για όλα.Τους πιστεύεις βέβαια αυτούς ; Σήμερα λένε το Α , αύριο λένε το Β.
Κάτι τέτοιες μαλακίες έχουν οι Ιάπωνες . Μαλακίες εντελώς. Είναι πάντα ενός φύλου .
Εγώ έλεγα ότι είναι τρολια.Κάτι τέτοιες μαλακίες έχουν οι Ιάπωνες . Μαλακίες εντελώς. Είναι πάντα ενός φύλου .