Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 30.564

Είπε ότι σπούδασε στις ΗΠΑ έχοντας πτυχία ψυχολογίας και νοσηλευτικής ενώ εργάστηκε για επτά χρόνια ως νοσηλευτής και είναι κάτοχος διδακτορικού ως «εξειδικευμένος νοσηλευτής». Με το πτυχίο αυτό μπορεί να εργάζεται και ως γιατρός στις ΗΠΑ, ενώ όπως εξήγησε ο αντίστοιχος τίτλος εδώ στην Ελλάδα είναι αυτός του παθολόγου. Μπορείς να πάρεις πολλές ειδικότητες, είπε, «η δική μου ειδίκευση είναι στην σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία των ανδρών», προσέθεσε.
Άμα μπει στον Προσωπικό Γιατρό, θα τον προτιμήσουμε.Είπε ότι σπούδασε στις ΗΠΑ έχοντας πτυχία ψυχολογίας και νοσηλευτικής ενώ εργάστηκε για επτά χρόνια ως νοσηλευτής και είναι κάτοχος διδακτορικού ως «εξειδικευμένος νοσηλευτής». Με το πτυχίο αυτό μπορεί να εργάζεται και ως γιατρός στις ΗΠΑ, ενώ όπως εξήγησε ο αντίστοιχος τίτλος εδώ στην Ελλάδα είναι αυτός του παθολόγου. Μπορείς να πάρεις πολλές ειδικότητες, είπε, «η δική μου ειδίκευση είναι στην σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία των ανδρών», προσέθεσε.
Χωρίς σχόλιο.
Μην είσαι οπισθοδρομικός.Η δικιά μου απορία είναι, αν κάποιος πάει να τον δει για σεξουαλικό πρόβλημα (που τυχαίνει να είναι η ειδικότητά του), ποιος πρέπει να πληρώσει ποιον μετά το τέλος της επίσκεψης;
Υπό μια έννοια, αυτός είναι ο οπισθο-δρομικός...Μην είσαι οπιθοδρομικός.
Χανω τα καλύτερα!Δεν μπορώ να το ανοίξω.
Αυτή η διαφήμιση δεν πρέπει να μπει στο νήμα Διαφημίσεις ''σκουπίδια'' και ''διαμάντια''?Υπό μια έννοια, αυτός είναι ο οπισθο-δρομικός...
Είπε ότι σπούδασε στις ΗΠΑ έχοντας πτυχία ψυχολογίας και νοσηλευτικής ενώ εργάστηκε για επτά χρόνια ως νοσηλευτής και είναι κάτοχος διδακτορικού ως «εξειδικευμένος νοσηλευτής». Με το πτυχίο αυτό μπορεί να εργάζεται και ως γιατρός στις ΗΠΑ, ενώ όπως εξήγησε ο αντίστοιχος τίτλος εδώ στην Ελλάδα είναι αυτός του παθολόγου. Μπορείς να πάρεις πολλές ειδικότητες, είπε, «η δική μου ειδίκευση είναι στην σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία των ανδρών», προσέθεσε.
Χωρίς σχόλιο.