Εδώ γελάμε

gid

Reaction score
10.089
Είπε ότι σπούδασε στις ΗΠΑ έχοντας πτυχία ψυχολογίας και νοσηλευτικής ενώ εργάστηκε για επτά χρόνια ως νοσηλευτής και είναι κάτοχος διδακτορικού ως «εξειδικευμένος νοσηλευτής». Με το πτυχίο αυτό μπορεί να εργάζεται και ως γιατρός στις ΗΠΑ, ενώ όπως εξήγησε ο αντίστοιχος τίτλος εδώ στην Ελλάδα είναι αυτός του παθολόγου. Μπορείς να πάρεις πολλές ειδικότητες, είπε, «η δική μου ειδίκευση είναι στην σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία των ανδρών», προσέθεσε.

Χωρίς σχόλιο.

ika

News
Reaction score
16.552
Είπε ότι σπούδασε στις ΗΠΑ έχοντας πτυχία ψυχολογίας και νοσηλευτικής ενώ εργάστηκε για επτά χρόνια ως νοσηλευτής και είναι κάτοχος διδακτορικού ως «εξειδικευμένος νοσηλευτής». Με το πτυχίο αυτό μπορεί να εργάζεται και ως γιατρός στις ΗΠΑ, ενώ όπως εξήγησε ο αντίστοιχος τίτλος εδώ στην Ελλάδα είναι αυτός του παθολόγου. Μπορείς να πάρεις πολλές ειδικότητες, είπε, «η δική μου ειδίκευση είναι στην σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία των ανδρών», προσέθεσε.

Χωρίς σχόλιο.
Άμα μπει στον Προσωπικό Γιατρό, θα τον προτιμήσουμε.

ika

News
Reaction score
16.552
Η δικιά μου απορία είναι, αν κάποιος πάει να τον δει για σεξουαλικό πρόβλημα (που τυχαίνει να είναι η ειδικότητά του), ποιος πρέπει να πληρώσει ποιον μετά το τέλος της επίσκεψης;
Μην είσαι οπισθοδρομικός.
Αν αντί του παθολόγου/σεξολόγου θεραπευτή Τ ήταν ιατρός πχ η Μόνικα Μπελούτσι και εφάρμοζε την ίδια ακριβώς τεχνική με τον Τ, θα υπήρχε η απορία για το ποιός θα πληρώσει την ιατρική πράξη?
:party: :party: :party: :party:

Last edited:

ika

News
Reaction score
16.552
Υπό μια έννοια, αυτός είναι ο οπισθο-δρομικός...
Αυτή η διαφήμιση δεν πρέπει να μπει στο νήμα Διαφημίσεις ''σκουπίδια'' και ''διαμάντια''?

Reaction score
17.299

Ο μικρός «δημοσιογράφος« ρωτα την Α.Weidel (AfD ):

-” Και από ποιο κόμμα είστε εσείς?»

-«Είμαι από την AfD.Εναλλακτικοί για τη Γερμανία «

- « Μ αυτούς δεν επιτρέπεται να μιλαω,είπε η μαμά μου! Γεια σας!»

-« Δεν πρεπει να πιστεύεις πάντα αυτά που σου λένε.»

«Αυτογκολ»,γράφει κάποιος στα σχόλια…

AfD=( Εναλλακτικοι για τη Γερμανία ) Δημοκρατικό Κόμμα και κίνημα πολιτών ενάντια στην αντιδημοκρατική και παράνομη αυθαιρεσία των κατεστημένων παλαιών κομμάτων.

Reaction score
2.308

Χωρίς σχόλιο.

στις ΗΠΑ που λέει,
ο τίτλος του γιατρού είναι MD που σημαίνει Medical Doctor,
τον αποκτάς ΜΟΝΟ αν έχεις πτυχίο ιατρικής σχολής στην αμερική
ή
αν έχεις πτυχίο ιατρικής σχολής από άλλη χώρα ΚΑΙ δώσεις τις αντίστοιχες εξετάσεις στην αμερική που είναι γραπτές και αφορούν μεγάλο μέρος της ιατρικης

με πτυχίο νοσηλευτικής δεν μπορείς να κάνεις τον γιατρό, ούε εκεί ούτε εδώ, ούτε οι τίτλοι του έχουν καμία σχέση με τον παθολόγο (εδώ) που λέει

όταν ακούω παπάτζες για θέματα που μπορούν να αποδειχθούν εύκολα,
φαντάζομαι τι παραμύθια μου λένε για τα άλλα που δεν βγάζεις άκρη

σόρρυ για το οφτόπικ αλλά δεν άντεξα

TGD

Reaction score
10.386
Μάλλον ο τίτλος του θα είναι Licenced Medical Practitioner. Που όπως βρήκα σημαίνει (αφού μιλά για ψυχολογία και νοσηλευτική):
Licensed Medical Practitioner or “LMP” means a person who is a physician, nurse practitioner or physician's assistant licensed to practice in the State of Oregon whose training, experience and competence demonstrates the ability to conduct a comprehensive mental health Assessment and provide Medication Management. The Local Mental Health Authority (LMHA) or Contractor must document that the person meets these minimum qualifications.
Πάντως γιατρός-γιατρός δεν είναι με τίποτα. Γιατί:
Medication management is the process of overseeing the medications prescribed for a patient to ensure they are taken properly and achieving their planned, therapeutic outcome.
Δηλαδή δεν γράφει συνταγές, τις εκτελεί.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.783
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo