Εδώ γελάμε






ika

News
Μηνύματα
18.976
Reaction score
16.933


Τελικά ο Ταύρος θα είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του ή άτυχος μέσα στην τύχη του τον Ιανουάριο?
 



Μηνύματα
1.862
Reaction score
7.555
Ανέκδοτο με τρεις αδερφές: Ήταν 3 αδερφές που με προξενιό παντρεύτηκαν και δεν θα βλεπόντουσαν πλέον τακτικά διότι οι γαμπροί ήταν από διάφορα μακρινά μέρη

Αποφάσισαν και δώσανε το λόγο να κρατήσουν την επαφή μεταξύ τους με κάθε τρόπο όσο τακτικά μπορούσαν μιας και ήταν πολύ αγαπημένες και μοίραζαν τα μυστικά τους.το μόνο πρόβλημα στην αλληλογραφία τους ήταν πως θα μπορούσαν να εκδηλωθούν χωρίς όμως και να εκτεθούν περί του θέματος του σεξ!
Έτσι αποφάσισαν όταν θα μιλούν για σεξ να χρησιμοποιούν το όρο “τηγανητές πατάτες”.

Μία μέρα βρίσκονται όλες μαζί στο Chat-Room και γράφει η μεγάλη αδερφή:

Εδώ στην Αμερική περνάμε καλά έχουμε μια αλυσίδα εστιατορίων, πάμε ταξίδια μακρινά και με τον Τζάκ τρώμε μια φορά το μήνα “τηγανητές πατάτες”!

Η δεύτερη αδερφή με την σειρά της γράφει:

Εμείς εδώ στην Αγγλία περνάμε καλά έχουμε 5 στεγνοκαθαριστήρια, πάμε ταξίδια και… τρώμε κάθε 2η εβδομάδα “τηγανητές πατάτες”!

Με την σειρά της τώρα η τρίτη και μικρότερη λέει:

Τι να σας πω βρε κορίτσια εδώ στην Κρήτη περνάμε μια από τα ίδια!
Κάθε μέρα στα χωράφια, στα γίδια, διακοπές τίποτα! αλλά “τηγανητές πατάτες” τρώμε κάθε μέρα και ο Μήτσος κάθε Σάββατο γλύφει και το τηγάνι!
 













Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Μηνύματα
3.040.625
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67
Top