Εδώ γελάμε

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Μονο που το αμαξι της φωτο-bmw 7series/E66- δεν ειχε ποτέ συμπλεκτη... Αν ελειπε δε, το κατω συννεφακι θα βλεπατε οτι δεν εχει καν λεβιε ταχυτητων.:rolleyes::rolleyes:

ika

News
Reaction score
16.780
http://www.in.gr/2018/04/27/greece/...symvoulio-diekdikisis-ton-germanikon-ofeilon/

Ρε παιδιά, κάντε καμμιά πορεία για να ζητήσετε τα λεφτά από τους Αρειανούς, πιό πιθανό είναι.
Από εκεί που τα ζητάτε, δεν θα τα πάρετε γιατί καμμιά Ελληνική κυβέρνηση δεν θα τα ζητήσει.

Reaction score
15.469
Μονο που το αμαξι της φωτο-bmw 7series/E66- δεν ειχε ποτέ συμπλεκτη... Αν ελειπε δε, το κατω συννεφακι θα βλεπατε οτι δεν εχει καν λεβιε ταχυτητων.:rolleyes::rolleyes:
μπραβο για την παρατηρητικοτητα και τις γνωσεις ! απο ολιγον γουγλαρισμα φαινεται πως εχετε δικιο ...
παρεπιπτωντος ... μηπως εισθε ψηφιακια ? (το φυλο απο τη φωτο ...)
το αναφερω καθως Τοιουτοι εχουσιν μιαν τασην προς ξενερωσιν του γουστοχαβαλε υμων
(ή μηπως ειναι ήμων - τελος παντων)
:thumbsup:

D

Deleted member 23222

Guest
Τρεις ναυτικοί βρίσκονται μετά από καιρό, αλλά και οι τρεις με μώλωπες και σε κακά χάλια...

-Τι έπαθες, ρωτά ο πρώτος
-Άσε με ρε φίλε τη πάτησα σαν βλάκας.Γύρισα από ταξίδι μετά από έξι μήνες, πιάνω τη γυναίκα μου, τη βάζω κάτω και γίνεται χαμός...
Όταν τελείωσα, έκανα τη βλακεία και έβγαλα ένα πενηντάευρο και της το άφησα στο κομοδίνο...αυτή κατάλαβε κι έγινε χαμός!!!

-Έλα ρε δεν σε πιστεύω, κι εγώ τα ίδια και χειρότερα...
Γύρισα από ταξίδι,πιάνω τη γυναίκα και τη ρίχνω στο κρεβάτι,και στο τέλος της άφησα κι εγώ πενηντάρικο, και αυτή αυτή μου έδωσε ρέστα 10 ευρώ!!!!!...κατάλαβα κι έγινε χαμός, πολύ ξύλο,πάω για διαζύγιο...

- Εγώ ρε παιδιά έπαθα κάτι άλλο...λέει ο τρίτος,γύρισα από μακρυνό ταξίδι, ορμάω στη γυναίκα μου και αρχίσαμε να το κάνουμε με πάθος και χτυπά η πόρτα...
Αμάν ο άντρας μου, μου λέει αυτή, πήδα από το μπαλκόνι,να γλυτώσεις...
Κι εγώ ο μαλάκας πήδηξα!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.881
μη χάσετε και το 2.29:roflmao::lol::lolsign:
και καλό μήνα:)

Δεν γράφονται τέτχοια κομμάτια πχια! :laugh:

Σε flac πού θα το βρούμε;

Τα σχόλια στο γιουτιούμπ έχουν πολύ γέλιο! :D

daharis666