Εδώ γελάμε

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.669
Θα πηρε, φαινεται, την εκφραση "του τιναξα τα μπουρια", τοις μετρητοις

Reaction score
2.557
Μου το έστειλαν με εμαιλ:

Ο Αμερικανός Dr. Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια: Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα.

Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους ΄Αραβες. Αν αγοράσουμε PC, πάνε στην Ινδία. Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα. Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία. Τίποτε απ' αυτά δε βοηθάει την Αμερικανική Οικονομία. Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων, είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες, γιατί αυτά είναι τα μόνα προϊόντα πια που παράγονται στις ΗΠΑ . Εγώ πάντως κάνω ό,τι μπορώ.

Λοιπόν... στην Ελλάδα οι μπύρες είναι Γερμανικές και οι πουτάνες Ρωσίδες...

Να γιατί δεν πάει μπροστά αυτός ο τόπος...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.672
Ο Αμερικανός Dr. Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια: Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα.
Δεν είναι Αμερικάνος, είναι Ελβετός που ζει στην Ταϋλάνδη. Αν και αρχικά μου φάνηκε περίεργο, τα είπε. :p

D

Deleted member 23222

Guest
Μου το έστειλαν με εμαιλ:

Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους ΄Αραβες. Αν αγοράσουμε PC, πάνε στην Ινδία. Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα. Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία. Τίποτε απ' αυτά δε βοηθάει την Αμερικανική Οικονομία. Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων, είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες, γιατί αυτά είναι τα μόνα προϊόντα πια που παράγονται στις ΗΠΑ . Εγώ πάντως κάνω ό,τι μπορώ.

Λοιπόν... στην Ελλάδα οι μπύρες είναι Γερμανικές και οι πουτάνες Ρωσίδες...

Να γιατί δεν πάει μπροστά αυτός ο τόπος...
Πριν πας βράδυ, φάε λάδι ...

Θα σωθεί ο τόπος.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas