Εδώ γελάμε

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.589
Απάντηση: Εδώ γελάμε!

Ο Τάκης και η Κατίνα πετούν προς Αυστραλία για δύο εβδομάδες διακοπές για να γιορτάσουν την 40ή επέτειό τους.

Ξαφνικά, ακούγεται ο κυβερνήτης από τα μεγάφωνα:

«Κυρίες και κύριοι, φοβάμαι ότι έχω κάποια πολύ άσχημα νέα.

Οι μηχανές μας σταμάτησαν και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε προσγείωση έκτακτης ανάγκης

Για καλή μας τύχη βλέπω ένα αχαρτογράφητο νησί κάτω από εμάς και μάλλον θα καταφέρουμε να προσγειωθούμε στην παραλία.

Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι μάλλον δεν μπορέσουν ποτέ να μας εντοπίσουν και θα πρέπει να ζήσουμε για πάντα στο νησί.

Χάρη στην ικανότητα του πληρώματος, το αεροπλάνο προσγειώνεται με ασφάλεια στο νησί.

Μετά από μια ώρα, ο Τάκης γυρίζει στη γυναίκα του και την ρωτά:

"Κατίνα, εξοφλήσαμε την κάρτα της American Express;"

"Όχι, γλυκέ μου», του απαντά η Κατίνα.

Ο Τάκης, που είναι ακόμη ταραγμένος από την προσγείωση, ρωτά στη συνέχεια:

"Κατίνα, την πληρώσαμε την MasterCard;"

«Ω, όχι! Συγγνώμη. Ξέχασα να κάνω την κατάθεση», λέει η Κατίνα

"Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο, ρε Κατίνα. Μήπως θυμάσαι αν εξόφλησες την Visa αυτό το μήνα;"

"Συχώρα με, Τάκη», λέει η Κατίνα κλαίγοντας, «αλλά ούτε αυτή πρόφτασα να ξοφλήσω».

Ο Τάκης την αρπάζει και της δίνει το μεγαλύτερο φιλί εδώ και 40 χρόνια.

Η Κατίνα, τραβιέται και τον ρωτά με απορία, "Τι ήταν αυτό;"

Και ο Τάκης απαντά:

Σωθήκαμε! Θα μας βρούνε!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

στο 14 800 Το ραντεβου μααας οοο γιαατροος μαας!!!!!!!!

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.589

Ρωτάνε μια αλλοδαπή:
-Τι σου αρέσει περισσότερο εδώ στην Ελλάδα;
-Η Πίτσα.
-Και οι αγαπημένες σου χώρες;
-Η Ριμανία κι Βιλγαρία...

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.589

Μόνο το 15% των Γερμανών πιστεύουν ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ!

Και το άλλο 85% πιστεύει ότι το σανδάλι ταιριάζει με την άσπρη κάλτσα...

D

Deleted member 23222

Guest

Η Μαιρούλα,μετά από σφοδρό έρωτα,παντρεύται τον Νικολάκη!!!
Περνάνε οι μήνες,χαμός κάθε βράδυ από το ερωτευμένο ζευγάρι...αλλά ο Νικολάκης, αρχίζει να...πήζει!!!

-Μαιρούλα,να βρε αγάπη μου,λέω αυτό το Σάββατο να πάω με τα παιδιά για καμμιά μπυρίτσα,εδώ δίπλα μωρέ,στην καφετέρια της πλατείας...

-Μπυρίτσα θέλει η αγαπούλα μου???
Απαντά η Μαιρούλα και...με μιας ανοίγει το ψυγείο, με όλες τις τοπ μπύρες στιβαγμένες μέσα...

-Ναι βρε αγάπη μου,αλλά εκεί θα μας βγάλουν και κανα μεζεδάκι...λέει ο Νίκος

-Μεζεδάκι θες αγάπη μου? λέει αυτή.
Και με μιας η Μαιρούλα,ξανανοίγει το ψυγείο στο συρτάρι,γεμάτο μεζεδάκια,σαλαμάκια,λουκανικάκια,καβούρια καβουρομάνες...κλπ.
Ο Νικόλας αρχίζει να φορτώνει...
-Βρε αγάπη μου,όλα καλά,αλλά εκεί μας την σερβίρουν τη μπυρίτσα και σε παγωμένο ποτήρι...
-Παγωμένο ποτήρι θέλεις αγαπούλα μου? απαντά απτόητη η Μαιρούλα...
Και μπράφ,ανοίγει και την κατάψυξη,τραβάει έξω το συρτάρι...τίγκα στο παγωμένο ποτήρι!!!!
Ο Νικολάκης στα όρια της νευρικής κρίσης,συνεχίζει...
-Βρε αγάπη μου με τα παιδιά θα είμαι,θα κουβεντιάζουμε θα πούμε και καμμιά...αντρική κουβέντα παραπάνω!!!!

-Ωραία...πιές τη μπύρα σου παλιομ@λ@κα,μη σε γ...σω, παλιοπ@στη με έσκασες επιτέλους!!!!

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.589

Μήπως αυτός είναι ο Πάγκαλος;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.664

Σε ένα δημοτικό σχολείο κάπου στην Αθήνα, την πρώτη μέρα της νέα σχολικής χρονιάς η δασκάλα παίρνει παρουσίες.

- Χακίμ καζάλ αλ νταρουί;
- Παρών.

- Γιόν κιμ λι γκόνγκ;
- Παρών.

- Χασάν ντομάν ντα σαρουί;
- Παρών.

- Σουλειμάν αλη ζαουάχρι;
- Παρών.

-Aμπέμπε λελέ κουά;
-Παρών.

- Χατζή λαζά ρούμιχ αλής;
Τίποτα...........

- Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; Επαναλαμβάνει η δασκάλα.
Πάλι τίποτα.

Εκεί που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά δειλά ένα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του από την τελευταία σειρά..
- Κυρία, μάλλον εγώ είμαι αυτός, αλλά το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι..
Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε..!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο... (ανέκδοτο -σοβαρό)

Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο, είπε σε όλους τους λαούς που είχε φτιάξει να περάσουν μέσα στη βδομάδα να διαλέξουν μια χώρα να κατοικήσουν.

"Δέχομαι μέχρι το Σαββάτο" τους ξεκαθάρισε. "Την Κυριακή θα ξεκουράζομαι".

Δευτέρα πρωί έτρεξαν και στήθηκαν στην ουρά οι Γερμανοί. Την πρώτη μέρα της προθεσμίας. Κι έτσι τους έδωσε μια ωραία και μεγάλη χώρα στην καρδιά της Ευρώπης.

Μετά από λίγο ήρθαν οι Κινέζοι. Ομοιόμορφα ντυμένοι και σε παράταξη. Ήταν μπόλικοι και τους έδωσε την Κίνα.

Την Τρίτη οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Άγγλοι, οι Πορτογάλοι, οι Σουηδοί, οι Αμερικάνοι, οι Καναδοί. Πήραν όλοι από μια χώρα.

Τετάρτη όλοι οι Αφρικανοί με τα πολύχρωμα ρούχα τους. Τους έδωσε ολόκληρη την όμορφη Αφρική και τους είπε να τη μοιραστούν.

Την Πέμπτη πήγαν οι Aβορίγινες. Τους έδωσε την Αυστραλία.

Την Παρασκευή, αφού τέλειωσαν με τη γραφειοκρατία, πήγαν οι Ρώσοι. Αφού είδαν τι πήραν οι άλλοι, συμφωνήσαν και πήραν την παγωμένη αλλά πανέμορφη Ρωσία.

Το Σαββάτο ήρθαν όλες οι υπόλοιπες φυλές και έθνη και πήραν ό,τι περίσσεψε.

Το Σάββατο βράδυ, αργά, έφτασαν οι Τσιγγάνοι με όλα τους τα παιδιά. Ο Θεός τους είπε ότι άργησαν πολύ και δεν είχε μείνει τίποτα. Ήταν και πολλοί, που να τους βάλει; Παρ' όλα αυτά, επειδή ήταν μέσα στην προθεσμία, τους επέτρεψε να πάνε σε όποια χώρα θέλουν και να μείνουν με τους κατοίκους της. Κι έτσι απλώθηκαν παντού.

Την Κυριακή ο Θεός κάθισε να αναπαυθεί ευχαριστημένος. Κατά το απογευματάκι βλέπει έξω από την πόρτα του ένα πλήθος να φωνάζει να του ανοίξουν! Ήταν οι Έλληνες, ως συνήθως εκπρόθεσμοι και μόλις μπήκαν άρχισαν τα παρακάλια:

- Ανοιξε Θεούλη μου, σε παρακαλούμε, θέλουμε κι εμείς μια πατρίδα.

- Τι θέλετε εδώ παιδιά? Δεν είπαμε ότι την Κυριακή ξεκουράζομαι?

- Το ξέρουμε Θεούλη μου, αλλά μπερδέψαμε τις ημερομηνίες. Μη μας αφήσεις σε παρακαλούμε χωρίς δική μας πατρίδα σαν τους τσιγγάνους... Είμαστε νοικοκυραίοι εμείς.

- Καλά βρε παιδιά, γιατί δεν ήρθατε νωρίτερα? Τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε σπιθαμή. Τα έχω μοιράσει όλα.

- Θεούλη μου, εμείς φταίμε, είδαμε ότι είχε πολύ χώρο κι είπαμε ότι θα περισσέψει και για μας. Και περιμέναμε να σπάσει λίγο ο κόσμος για να μην περιμένουμε στις ουρές... Έχουμε τόσα σπουδαία μυαλά, έχουμε πολλά να κάνουμε και να δώσουμε στον κόσμο... μη μας αφήσεις χωρίς Πατρίδα. Μπορεί να αργήσαμε, αλλά αν μας δώσεις κι εμάς, θα την υπερασπιζόμαστε με τη ζωή μας.

- Τι να σας πω ρε παιδιά? (είπε ο Θεός ξύνοντας το κεφάλι του). Κι εσείς παιδιά μου είστε και μάλιστα τα πιο έξυπνα, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει άλλος χώρος!

- Σε παρακαλούμε;

- Καλά. Τότε θα σας δώσω ένα μικρό κομματάκι που είχα κρατήσει για τον εαυτό μου!!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Σε ένα δημοτικό σχολείο κάπου στην Αθήνα, την πρώτη μέρα της νέα σχολικής χρονιάς η δασκάλα παίρνει παρουσίες.

- Χακίμ καζάλ αλ νταρουί;
- Παρών.

- Γιόν κιμ λι γκόνγκ;
- Παρών.

- Χασάν ντομάν ντα σαρουί;
- Παρών.

- Σουλειμάν αλη ζαουάχρι;
- Παρών.

-Aμπέμπε λελέ κουά;
-Παρών.

- Χατζή λαζά ρούμιχ αλής;
Τίποτα...........

- Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; Επαναλαμβάνει η δασκάλα.
Πάλι τίποτα.

Εκεί που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά δειλά ένα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του από την τελευταία σειρά..
- Κυρία, μάλλον εγώ είμαι αυτός, αλλά το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι..
Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε..!
καλο!!!!!!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο... (ανέκδοτο -σοβαρό)

Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο, είπε σε όλους τους λαούς που είχε φτιάξει να περάσουν μέσα στη βδομάδα να διαλέξουν μια χώρα να κατοικήσουν.

"Δέχομαι μέχρι το Σαββάτο" τους ξεκαθάρισε. "Την Κυριακή θα ξεκουράζομαι".

Δευτέρα πρωί έτρεξαν και στήθηκαν στην ουρά οι Γερμανοί. Την πρώτη μέρα της προθεσμίας. Κι έτσι τους έδωσε μια ωραία και μεγάλη χώρα στην καρδιά της Ευρώπης.

Μετά από λίγο ήρθαν οι Κινέζοι. Ομοιόμορφα ντυμένοι και σε παράταξη. Ήταν μπόλικοι και τους έδωσε την Κίνα.

Την Τρίτη οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Άγγλοι, οι Πορτογάλοι, οι Σουηδοί, οι Αμερικάνοι, οι Καναδοί. Πήραν όλοι από μια χώρα.

Τετάρτη όλοι οι Αφρικανοί με τα πολύχρωμα ρούχα τους. Τους έδωσε ολόκληρη την όμορφη Αφρική και τους είπε να τη μοιραστούν.

Την Πέμπτη πήγαν οι Aβορίγινες. Τους έδωσε την Αυστραλία.

Την Παρασκευή, αφού τέλειωσαν με τη γραφειοκρατία, πήγαν οι Ρώσοι. Αφού είδαν τι πήραν οι άλλοι, συμφωνήσαν και πήραν την παγωμένη αλλά πανέμορφη Ρωσία.

Το Σαββάτο ήρθαν όλες οι υπόλοιπες φυλές και έθνη και πήραν ό,τι περίσσεψε.

Το Σάββατο βράδυ, αργά, έφτασαν οι Τσιγγάνοι με όλα τους τα παιδιά. Ο Θεός τους είπε ότι άργησαν πολύ και δεν είχε μείνει τίποτα. Ήταν και πολλοί, που να τους βάλει; Παρ' όλα αυτά, επειδή ήταν μέσα στην προθεσμία, τους επέτρεψε να πάνε σε όποια χώρα θέλουν και να μείνουν με τους κατοίκους της. Κι έτσι απλώθηκαν παντού.

Την Κυριακή ο Θεός κάθισε να αναπαυθεί ευχαριστημένος. Κατά το απογευματάκι βλέπει έξω από την πόρτα του ένα πλήθος να φωνάζει να του ανοίξουν! Ήταν οι Έλληνες, ως συνήθως εκπρόθεσμοι και μόλις μπήκαν άρχισαν τα παρακάλια:

- Ανοιξε Θεούλη μου, σε παρακαλούμε, θέλουμε κι εμείς μια πατρίδα.

- Τι θέλετε εδώ παιδιά? Δεν είπαμε ότι την Κυριακή ξεκουράζομαι?

- Το ξέρουμε Θεούλη μου, αλλά μπερδέψαμε τις ημερομηνίες. Μη μας αφήσεις σε παρακαλούμε χωρίς δική μας πατρίδα σαν τους τσιγγάνους... Είμαστε νοικοκυραίοι εμείς.

- Καλά βρε παιδιά, γιατί δεν ήρθατε νωρίτερα? Τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε σπιθαμή. Τα έχω μοιράσει όλα.

- Θεούλη μου, εμείς φταίμε, είδαμε ότι είχε πολύ χώρο κι είπαμε ότι θα περισσέψει και για μας. Και περιμέναμε να σπάσει λίγο ο κόσμος για να μην περιμένουμε στις ουρές... Έχουμε τόσα σπουδαία μυαλά, έχουμε πολλά να κάνουμε και να δώσουμε στον κόσμο... μη μας αφήσεις χωρίς Πατρίδα. Μπορεί να αργήσαμε, αλλά αν μας δώσεις κι εμάς, θα την υπερασπιζόμαστε με τη ζωή μας.

- Τι να σας πω ρε παιδιά? (είπε ο Θεός ξύνοντας το κεφάλι του). Κι εσείς παιδιά μου είστε και μάλιστα τα πιο έξυπνα, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει άλλος χώρος!

- Σε παρακαλούμε;

- Καλά. Τότε θα σας δώσω ένα μικρό κομματάκι που είχα κρατήσει για τον εαυτό μου!!!
:103::447:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.589

Μοντέρνος τσοπάνος! :105:

[YOUTUBE]yJ4hmKGKjbM#![/YOUTUBE]

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.454

ωραιο.ηθελε ομως και την καταλληλη μουσικη....

Last edited by a moderator:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.589

Παλιό, αλλά καλό!

Last edited by a moderator:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Μοντέρνος τσοπάνος! :105:

[YOUTUBE]yJ4hmKGKjbM#![/YOUTUBE]
Ααααααααα καλα!!!!
Λες να δειξω το βιντεακι σε κατι βοσκους που ξερω???

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89