Εδώ γελάμε

Reaction score
3.514
Στο σχολείο η δασκάλα βάζει τα παιδάκια να γράψουν μια έκθεση με θέμα "Πώς πέρασα το καλοκαίρι". Ο Τοτός έγραψε: - "Το καλοκαίρι πήγα στο χωριό του παππού μου. Ο παππούς μου έχει ένα μεγάλο κτήμα και πολλά ζώα. Έχει και μία άσπρη και μία μαύρη αγελάδα. Μια μέρα ήρθε ένας ταύρος και γ@μησε την άσπρη αγελάδα." Η δασκάλα σοκαρισμένη σκέφτεται να μην ξαναβάλει θέμα που θα θυμίσει στον Τοτό το κτήμα του παππού του. Κι έτσι βάζει έκθεση με θέμα "Η Πελοπόννησος". Ο Τοτός γράφει: - "Στην Πελοπόννησο είναι η Πάτρα. Κοντά στην Πάτρα είναι τα Καλάβρυτα. Στα Καλάβρυτα ο παππούς μου έχει ένα μεγάλο κτήμα με πολλά ζώα και έχει και δύο αγελάδες. Μια μέρα ήρθε ένας ταύρος και γ@μησε την άσπρη αγελάδα." Η δασκάλα αποφασίζει να μιλήσει στον Τοτό. - "Τοτέ δεν κάνει να λες τέτοιες κακές λεξούλες" - "Και πώς να το λέω;", της λέει απορημένος ο Τοτός. - "Να λές έκανε μια έκπληξη στην άσπρη αγελάδα". - "Καλά κυρία", απαντά ο Τοτός. Η δασκάλα μη θέλοντας να το ριψοκινδυνέψει βάζει θέμα "Η Ευρώπη". Ο Τοτός γράφει: - "Στην Ευρώπη είναι η Ελλάδα. Στην Ελλάδα είναι η Πελοπόννησος. Στην Πελοπόννησο είναι η Πάτρα. Κοντά στην Πάτρα είναι τα Καλάβρυτα. Στα Καλάβρυτα ο παππούς μου έχει ένα μεγάλο κτήμα με πάρα πολλά ζώα. Και έχει και δύο αγελάδες, μία άσπρη και μία μαύρη. Και μία μέρα ήρθε ένας ταύρος και έκανε μια έκπληξη στην άσπρη αγελάδα! Γ@μησε την μαύρη!!!"

Reaction score
5.880
Ποια προσοψη?? Το 1988 στο επαγγελματικο φορτηγακι του πατερα μου ειχαμε βαλει τοτε ενα Fujitsu ten οπου ειχε μια χειρολαβη και εβγαινε ολο,και ειχε και τσαντα μεταφορας!! :roflmao:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.855
Ποια προσοψη?? Το 1988 στο επαγγελματικο φορτηγακι του πατερα μου ειχαμε βαλει τοτε ενα Fujitsu ten οπου ειχε μια χειρολαβη και εβγαινε ολο,και ειχε και τσαντα μεταφορας!! :roflmao:
Είχα κι εγώ ένα Pioneer με χειρολαβή στο πρώτο μου αυτοκίνητο!

Και μην ακούσω σχόλια για την ηλικία μου...:sneaky::roflmao:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος