Εδώ γελάμε






I

iason

Guest
Μπορει να ειναι στα αστεια αλλα το τελευταιο στην Ολλανδια πληρώνεται,και δεν ειναι αστειο. Εαν εχεις ενα Λαπτοπ και το πας στο μαστορα σου λεει οτι για να γινει θελει 150 ευρω,θελεις ,τοτε το κανει και δινεις 150 ευρω. Εαν το κοστος σου φανει μεγάλο και οτι δεν αξιζει τοτε πρεπει να πληρωσεις το κοστος που ο τεχνικος εψαξε για να βρει τη βλαβη ως συνηθως 50 ευρω. Αλλιως δεν παιρνεις πισω τιποτα.Μπορεις βεβαι να το αφησεις εκει χωρις κοστος για ανακύκλωση......
 

Μηνύματα
15.160
Reaction score
21.082
καμια σχεση αυτο που αναφερεις με το "τελευταιο"
αυτο που λες πληρωνεται σε ολο τον κοσμο και ειναι η διαγνωση ενω το τελευταιο αναφερεται στο "don't tell me how to do my job"
 

Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
18.821
Reaction score
31.316
Προ διμήνου πήγα τον εκτυπωτή στο εξουσιοδοτημένο σέρβις (εκτός εγγύησης). Μου έκαναν τη διάγνωση, αλλά ήταν ασύμφορη η επισκευή. 30 ευρώ + ΦΠΑ. Θεσσαλονίκη, όχι Ολλανδία. Α, και δεν δέχονταν να τον κρατήσουν για συμψηφισμό.
 












Μηνύματα
339
Reaction score
1.203
Μια νεαρή κοπέλα απ’ το Κολωνάκι ρωτάει τη μητέρα της:

«Μαμά τι είναι έρωτας;»

«Έρωτας… κορίτσι μου είναι να γνωρίσεις έναν πλούσιο κύριο, με ακριβό αυτοκίνητο και τεράστιο σπίτι, να σε πηγαίνει για φαγητό σε σικ εστιατόρια, να σου αγοράζει ακριβά κοσμήματα, …να σε πηγαίνει ταξίδια στην Ιταλία και στις Μαλδίβες… Αυτό είναι έρωτας!»

Και λέει η κόρη με απορία:

«Μαμά ο ενθουσιασμός, η αγάπη, ο πόθος, το πρώτο φιλί δεν είναι έρωτας;»

«Όχι κόρη μου, μην είσαι χαζή…
Αυτά τα βγάλανε οι κουμουνιστές για να πηδάνε τζάμπα!»
 


Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.763
Μηνύματα
2.875.344
Members
37.949
Νεότερο μέλος
FotiosVie
Top