Εδώ γελάμε

Reaction score
14.362

Αντε τώρα να τον έχεις γείτονα στο διπλανό λέει διαμέρισμα και να ακούς να παίζει η "συμφωνική" πάνω στην δύσμοιρη γυναίκα / κόρη του, κάθε φορά που ο μουσμουλάνος (καλύτερα ακούγεται!) έχει κέφια..
Παραμένεις αμέτοχος όντας υπέρμαχος του αντιρατσιστικού δόγματος αποφεύγοντας να εκθέσεις σεαυτόν σε περίπτωση μη αποφεύξιμης αυτοδικίας ένεκα προστασίας, και εν τέλει αποδεχόμενος την διαφορετικότητα (κουλτούρας,πιστεύω, κ την γενικότερη μουσμουλανική θεώρηση και υπεροχή των αντρών επί των γυναικών)? Η του αλλάζεις ($%^#@#$*&#!$%) τα "φώτα"..?
Εδώ σας θέλω..!
Φίλε μου ika τέτοιες ώρες που τρώει ο κοσμάκης δεν ποστάρουν τέτοια..!:o
Ασυγκράτητος και φρενήρης γέλωτας και φρυγανιές κάλλιστα μπορεί να αποβεί μοιραίος συνδυασμός!!:roflmao:

ika

News
Reaction score
16.933
....
Ασυγκράτητος και φρενήρης γέλωτας και φρυγανιές κάλλιστα μπορεί να αποβεί μοιραίος συνδυασμός!!:roflmao:
Σε τσακώσαμε, τρως και σερφάρεις ταυτόχρονα.:king:
:drinks::drinks::drinks::drinks::drinks:
Εγώ μόνο τηλεόραση βλέπω τρώγοντας, ακόμα τουλάχιστον :gotcha:

Πούνε τα χρόνια που έτρωγα και διάβαζα ΜΙΚΥΜΑΟΥΣ και φώναζε η μάνα μου......:gamer:

Reaction score
14.362
A
Σε τσακώσαμε, τρως και σερφάρεις ταυτόχρονα.:king:
:drinks::drinks::drinks::drinks::drinks:
Εγώ μόνο τηλεόραση βλέπω τρώγοντας, ακόμα τουλάχιστον :gotcha:

Πούνε τα χρόνια που έτρωγα και διάβαζα ΜΙΚΥΜΑΟΥΣ και φώναζε η μάνα μου......:gamer:
Μπά..! Ποιό φαγητό..? Με κάτι φρυγανιές "Βοσινάκη" κ κριτσίνια από την εστία των φοιτητών μέσα στο ΕΚΠΑ την παλεύω μέχρι να επιστρέψω σπίτι να φάω σωστά!
Ακόμα στο γραφείο είμαι κ παλεύω να διορθώσω κάτι corrupted βάσεις δεδομένων, από έναν "κουρασμένο" SQL:confused:
K εμένα μου φώναζε η μητέρα μου, γιατί κ εγώ μέσα στο αθώο Σεραφίνο "μεγάλο" (Σούπερ Κλασσικά) κρυφοδιάβαζα το σωφεράκι, μπαλαδόρο, ταρατατά, ζάκουλα κλπ του μεγαλύτερου αδελφού μου:whistling::taunt:
Ε ρε γλέντια που έγιναν όταν με ανακάλυψε..!:roflmao:
:drinks:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.238
Η Σελήνη αλλάζει!!
Ναι στη Σελήνη των των λαών!!
Όχι στη Σελήνη των μονοπωλίων!!
... και καμιά μαλακία να περνά η ώρα

Και ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά μου ένας μ@λάκας που έτρεχε σε διάδρομο...:lol:

Εμμμ... Κάτι τέτοια βλέπει ο μουσουλμάνος κοινωνιολόγος.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.238

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529