Εδώ γελάμε

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Ακόμη διερευνάται τι απέγινε ο δυστυχής.. και αν κατάφερε τελικά να την βγάλει καθαρή από τους ναυαγοσώστες που έσπευσαν να βοηθήσουν :roflmao:

:lolsign: :lolsign::lolsign: Κορυφαίο! Ύφος η Γκεστάπο..

Reaction score
14.362
:lolsign: :lolsign::lolsign: Κορυφαίο! Ύφος η Γκεστάπο..
Μην το συζητάς φίλε στάθη!
Καλύτερα να είσαι αιρετικός σώγαμπρος σε οικογένεια ναϊτών, παρά στην θέση του!:D

Μου θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο όπου ζευγάρι μεσήλικων καλεσμένο σε Bachelor Party κάθεται σε τραπέζι κ παρακολουθεί το "θέαμα" των ημίγυμνων κοριτσιών με το στριπτίζ κλπ, κ κάποια στιγμή που τον έχουν περικυκλώσει οι γκόμενες χορεύοντας κλπ, αυτός χαμηλόφωνα ψιθυρίζει "<< Ω ρε κάτι μεζέδες..!>>"
Το αυτί της συζύγου που ώς γνωστόν αντιλαμβάνεται υπερήχους το "έπιασε" κ του πετάει κοφτά με κεραυνοβόλο ύφος..
"<< Μήν κάνεις όρεξη.. Εσύ θα φάς σπίτι..! >>":roflmao:
[DOUBLEPOST=1555064534][/DOUBLEPOST]
Ξέρεις και πως τη λένε ρε θηρίο?
:biggrin::roflmao::drinks:
Μπά..!
Ούτε όνομα γνωρίζω..:(
Ούτε που συχνάζει μπορώ να μάθω..!:laugh:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Μην το συζητάς φίλε στάθη!
Καλύτερα να είσαι αιρετικός σώγαμπρος σε οικογένεια ναϊτών, παρά στην θέση του!:D

Μου θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο όπου ζευγάρι μεσήλικων καλεσμένο σε Bachelor Party κάθεται σε τραπέζι κ παρακολουθεί το "θέαμα" των ημίγυμνων κοριτσιών με το στριπτίζ κλπ, κ κάποια στιγμή που τον έχουν περικυκλώσει οι γκόμενες χορεύοντας κλπ, αυτός χαμηλόφωνα ψιθυρίζει "<< Ω ρε κάτι μεζέδες..!>>"
Το αυτί της συζύγου που ώς γνωστόν αντιλαμβάνεται υπερήχους το "έπιασε" κ του πετάει κοφτά με κεραυνοβόλο ύφος..
"<< Μήν κάνεις όρεξη.. Εσύ θα φάς σπίτι..!>>":roflmao:
Έχω λιώσει λέμε ,το βλέπω συνέχεια!:lol::lol:

Reaction score
14.362
Κρύο humor έκανα, εννοούσα το ΖΩΗ για όνομα της οπτασίας
Το κατάλαβα βρε..;)
Απλώς απάντησα για το 99% των αντρών που ίσως παρακολουθούν το νήμα κ είδαν το επίμαχο Post..!!:roflmao:

Έχω λιώσει λέμε ,το βλέπω συνέχεια!:lol::lol:
Φαντάζομαι το παρακολουθείς μόνος σου.. κ άρα ακίνδυνα!!:p
Γιατί από κάτι τέτοια ξεκινούν Ομηρικοί καυγάδες..!:D

K

kimon

Guest
Κίμων "τέτοια" σπόρ τα ξεχνάς εάν από μικρός δεν ξημεροβραδιαζόσουν στα σιδεράδικα κάνοντας βάρη!!:D
Ε,καλά τώρα, η συγκεκριμένη μόνο με σουματόρι συγκρατιέται.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis