- Reaction score
- 6.712

Αυτό το meme με τους νεκροθάφτες μας είχε αυτώσει τελευταία... το αστείο είναι ότι όποιος δεν το έχει υπόψη του θα ξυνεται και θα ψάχνει να βρει τι θέλει να πει η παραπάνω φωτογραφία
τους τελευταιους μηνες εχω πολυ φιλικες σχεσεις με 2 παιδια απο Καμερουν.. το τι γελιο ριχνουν με αυτα τα meme με τους μαυρους νεκροθαυτες δεν λεγεται..Αυτό το meme με τους νεκροθάφτες μας είχε αυτώσει τελευταία... το αστείο είναι ότι όποιος δεν το έχει υπόψη του θα ξυνεται και θα ψάχνει να βρει τι θέλει να πει η παραπάνω φωτογραφία
Μα τι λες εδώ στο σπίτι το χορευουμε με τους γιους μου. Έχουμε κάνει καινούργιο συκώτι.τους τελευταιους μηνες εχω πολυ φιλικες σχεσεις με 2 παιδια απο Καμερουν.. το τι γελιο ριχνουν με αυτα τα meme με τους μαυρους νεκροθαυτες δεν λεγεται..
αυτά είναι...Μα τι λες εδώ στο σπίτι το χορευουμε με τους γιους μου. Έχουμε κάνει καινούργιο συκώτι.
Εγώ πάλι δεν θα γελούσα. Είναι επικίνδυνοι οι γονείς μ' αυτά που μαθαίνουν στα παιδιά τους...Με πήρε και το βαφτιστήρι τηλέφωνο.
"Eλα Νονέ, έφτιαξα e-Banking" μου λέει!
Ετεροχρονισμένο πρωταπριλιάτικο...![]()
Ζωντανός ανασύρθηκε άνδρας που καταπλακώθηκε στο μπάνιο από τα καλλυντικά της συντρόφου του
Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας άνδρας που καταπλακώθηκε από τα καλλυντικά της συντρόφου του κατά τη διάρκεια του βραδινού του μπάνιουtovatraxi.com
Το βατράχι έχει κάθε μέρα πρωταπριλιάΕτεροχρονισμένο πρωταπριλιάτικο...