Εδώ γελάμε

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.196
Μποφίλιου.

Άσε που πήγαν να ρίξουν το διεθνή διαστημικό σταθμό πριν λίγους μήνες! >:( :laugh:

Ούτε ο Μάρκου δεν θα 'κανε τέτοιο λάθος! :rolleyes:

Reaction score
30.456
Κώστα μου , κατά τα μέσα του Σεπτέμβρη που μας έρχεται, κάνε μια βόλτα από το Φεστιβάλ. Συνήθως εκεί στα μέρη σας γίνεται στην Πολίχνη στο πρώην "Στρατόπεδο Καρατάσιου".
Και άμα δεις ποσο έχουν ανέβει επίπεδο οι κνιτισσες ,θα σου πεταχτούν τα μάτια οξω σαν του πολυχρονεμενου του πρωθυπουργού μας. Μη σου πω ότι θα βγάλεις και τρίχες στο κεφάλι! :tongue:

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.814
Κνιτισα χωρίς τρίχα στη μασχάλη, φαντάζομαι πως είναι μισή ευχαρίστηση για τους θαμώνες του ΚΚΕ, σα μπύρα τον Αύγουστο, αλλά ζεστή.

Όπως και να'χει, είναι θέμα αρχής (και αλλεργίας) να μη πλησιάζω κνιτισες, φίδια και γύφτους.

Reaction score
30.456
Κνιτισα χωρίς τρίχα στη μασχάλη, φαντάζομαι πως είναι μισή ευχαρίστηση για τους θαμώνες του ΚΚΕ, σα μπύρα τον Αύγουστο, αλλά ζεστή.

Όπως και να'χει, είναι θέμα αρχής (και αλλεργίας) να μη πλησιάζω κνιτισες, φίδια και γύφτους.
Εντάξει Κώστα μου ,θα ζήσουν και χωρίς εσένα...οι κνιτισσες ,για τους άλλους δεν ξέρω.
Καλά ,το τι φαντάζεσε εσύ για αυτό έχει τόση αξία , όση έχουν και οι διαφορές που ακούνε οι χαιενταδες στα καλώδια ρεύματος!

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67