Εδώ γελάμε

jag

Reaction score
31.055
6 ευρώ είσοδος στην παραλία ρε κλέφτες;;;
-Ειναι γεμάτη κωλαρες και βυζαρες κύριε...
Οοοοοριστεεεε.....πέντε και ενα έξι ευχαριστω...

ahhzfmFzdGVpYS1hbmVrZG90YS1hdGFrZXNyEwsSBkFzdGVpbxiAgIDWhNyNCQw.jpg

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Δύο φίλες συναντώνται τυχαία στο δρόμο:
–Τα έμαθες τα νέα;;; Χθες πήρα για πρώτη φορά το αυτοκίνητο του άντρα μου και έπαθα μεγάλη ζημιά...
Ένας ατζαμής έπεσε πάνω στο αμάξι και το έκανε σμπαράλια!!!:o
–Αλήθεια;;; Μα πως έγινε αυτό;;; Μήπως έτρεχες;;;ρώτησε η άλλη...
–Αντιθέτως! Πήγαινα μόνο με εξήντα χιλιόμετρα...
–Τότε;;; Έτρεχε εκείνος;;;

–Και νά'θελε δε μπορούσε... Ήταν σταματημένος και δεν ήταν καν μέσα στο αυτοκίνητο του!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

[Πεπαλαιωμενον,εν έτει 1992 ,κάπου στην Pasadena στο διάλειμμα κάποιου διαφημιστικού...]

A guy suspected his wife was cheating on him, so he hired a Chinese detective..the cheapest one he could find...
This is his report...

Most honorable sir,
You leave house. I watch house. He come house .I watch.
He and she leave house. I follow. He and she go hotel. I climb tree.I look window.
He kiss she . She kiss he.He strip she.She strip he.He play with she.She play with he.I play with me.I fall off tree. I no see.

No fee,
Chang Lee

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ένας καλόγερος σε κάποια επίσκεψη στην Αθήνα, γυρίζει, γυρίζει και στο τέλος, κουρασμένος, κάθεται σ' ένα καφενείο.
Μια κυρία στο διπλανό τραπέζι τον ρωτάει:
-Είσαστε αληθινός καλόγερος;;;
-Να σου πω, ράσα φοράω, σε μοναστήρι μένω, σε όλες τις αγρυπνίες και τις ακολουθίες πάω, νηστεύω, προσεύχομαι, έχω γέροντα... Νομίζω ότι είμαι κανονικός καλόγερος... Εσύ τι είσαι;;;
-Εγώ...,εγώ είμαι #εσβία.... Απ' το πρωί που θα σηκωθώ μέχρι το βράδυ που θα πάω για ύπνο όλο γυναίκες σκέφτομαι... Και στον ύπνο μου όλο γυναίκες ονειρεύομαι... Και για σεξ, μόνο γυναίκες θέλω...!
Μετά από λίγο αδειάζει το διπλανό τραπέζι... Ο καλόγερος έχει πέσει σε σκέψεις...
Ένα ζευγάρι έρχεται και κάθεται δίπλα του... Κι αυτοί σε λίγο, τον ξαναρωτούν:
-Είστε πραγματικός καλόγερος;;;
Και ο καλόγερος:

-Έτσι νόμιζα, :idk: αλλά μάλλον #εσβία είμαι τελικά...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο "γιατρός" μας είναι διακοπές...:beach:
Αλλά...:sneaky:

‘Ενας τύπος τηλεφωνεί στο γιατρό του:
– Γιατρέ, με πονάει πολύ το στομάχι μου από την ώρα που έφαγα ένα κομμάτι τυρί!!!
– Χμμ…Για πείτε μου,μήπως είχε παράξενη μυρωδιά …όταν το ξετυλίξατε;;;

– Έπρεπε να το ξετυλίξω γιατρέ;;;:drinks:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis